Tiek Caddy'is, tiek radaras ir nakti, ir diena kala raudona (gal labiau oranzine) sviesa. Man tik idomu, kodel tokia nenormali bauda uz tik 16 km/h virsytu?Pasipasakosiu kaip man buvo.
Važiuodamas magistralėje 126km/h greičiu, žiemą, (preitą) kai greitis magistralėje yra 110km/h, žybtelėjo VW CADDY raudona spalva. Mašina buvo registruota už mano gyvenamos vietos 70km, po gerų triejų mėnesių gaunu registruotą laišką, kad turiu atvykti į miestą, kuriame registruotas automobilis, komisariatą. Paskambinus nurodytu telefonu, kuris yra ant protokolo, persirašiau į tą miestą, kuriame gyvenu. Šis procesas užtruko apie savaitę, tada gavau pakartotinį laišką, kad atvykti į jau peradresuoto miesto policijos komisariatą. Tada bauda siekė 250lt. Kaip kalbėjau su dėdėm pareigūnais, visuomet yra siunčiamas laiškas ten, kur yra registruotas automobilis. Ir naktį visuomet bet koks radaras fiksuoja viską raudona blykste. Kad dieną fiksuoja balta blykste, įsitikinau prieš mažiau nei 4mėn. kai mieste vėl papuoliau ant VW CADDY, važiuodamas 63km/h. Šį kartą, jau laiško sulaukiau po geros savaitės, nes kai tik nusofotografavau, pats nuvažiavau į komisariatą, prasinešti. Tokiu atveju yra taikomos lengvinančios aplinkybės, kaip pažeidimo neslėpimas, ir pripažinimas, tai ir bauda buvo sušvelninta iki minimaliai minimalios, gavau 50lt.
Iki 20 km/h pirma karta 100 LT max. gausi. Ar tu etatinis "pagaunamas" greicio virsytojas?