Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Parekomenduokite ishmanuji


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 758

#41 Laimisxx

Laimisxx
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 869
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2,0 HDI 66kw 1999

Parašyta 2014 liepos 22 - 18:36

Tai, kad lumia 920 dbr 700 lt naujas su 2 metu garantija. :) tai manau del 200 lt geriau imti gera telefona o ne biudzetini:) kitas dalykas del paciu ekranu, tokie samsungai itin neatsparus smugiams, o wa lumia pvz 920 nebijo ekranas smugiu, dar privalumas, kad ziema galiu valdyti nenusimoves pirstiniu. Del pacios baterijos 2 paras tikrai laiko, su ijungtu 4g tinklu ir visomis kitomis tarnybomis. :) kaip is ismanaus tel. Manau cia tikrai nemazai. :)
  • 0

#42 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 3.002
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2014 liepos 22 - 23:31

ne nu chebra, kalba eina apie biudzhetini, o ne apie minimalaus atlyginimo vertes telefona, jei uzh 700 imti nokia tai geriau imu tada obuoli 4S uzh 400 -500 lt. ir nesuku mezgenu. del zumzungu ekranu kad nelaiko negirdejau, gali buti, bet turiu savo galaxy gio tai kaip sakoma krites ant zemes 20 kartu, karta nuo 15 m auksio nukrito ant medinio padeklo :) ishliko sveikas kaip ridikas :)Gal kad turiu imoves i toki silikonini gandona :) Ash sunenui ir uzh 500 ragelio nepirksiu bo ir uzh toki gaus i bumbula ir bus po 500 lt vertes telefono, plius nosis kreiva :) draugas siulo nauja samsunga galaxy trenda. uzh 300 . Pazhiuresiu gal vertas pinigu. O gal kaip sieras siule S5 klona uzh 250 lituokliu paimsiu.
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]


#43 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2014 liepos 23 - 06:16

Imk tik klona ir fsio, bent kai duos nosin tai ilgai prisimins :D Jeigu rimtai Trend naujas ir uz 300lt yr neblogai. Pats telefonas funkcionuoja puikiai ir kainos kokybes santykis geras. Kas del samsung ekranu tai truputis tiesos yra, bet Laimonas bais megsta sutirstint spalvas. Jam geras daigtas tik tas kuri jis turi, o visa kita sudas. Is tikruju samsung naujesnes kartos ekranai megsta uzbalint ekrana. Visos spalvos pasidaro persviesios, toks iskraipymas trunka labai trumpai, bet pasitaiko. Beje kokonai jei jau ziuri i samsung trend tai pasiziurek ir LG L5 II jie yra tos pacios klases tik LG geriau sutvertas.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros


#44 EsTr3ToR

EsTr3ToR
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 760
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 205 Gti 1992 1.9

Parašyta 2014 liepos 23 - 09:19

tai geriau imu tada obuoli 4S uzh 400 -500 lt. ir nesuku mezgenu.

Ir ką su tuo 4s? Akmens amžiaus aparatas jau. Nokia bent technologiškai up-to-date.
O dėl stiklų stiprumo - nėra nei patvarių nei ne. Kiekvieną kartą tai tik sėkmės reikalas, kaip ir kokiu kampu nukris. Maniškė Lumia 900 namie ir per aukštą ir per du laiptais, ne kartą, žemyn nusikabarojo ir nieko nenutiko. Mėtyta nuo stalų ir aukščiau buvo - nieko nenutiko. O sudužo vat valtyje iš 60cm aukščio ant medinių grindų nukritus.
Reiktų paminėti, kad įbrėžimai ant ekrano, mažina jo atsparumą dužimui (vientisas struktūrinis atsparumas mažėja, nes yra silpnesnių vietų.)
Didelis Lumia privalumas - polikarbonato vientisas korpusas. Nesibraižo, šiek tiek lankstus, puikiai smųgius laiko ir laikui bėgant išlieka puikios išvaizdos.

P.s. Samsungo klonai man patiko, įdomu tokį servise pasiardyt būtų, pažiūrėt kaip viduj sutvertas:)
  • 0
Peugeot 205 GTi 1992 Sorrento Green 1.9 Mi16 Sometime... Peugeot 205 GTi 1987 Graphite Grey 1.6->1.9 Finished Restoration

#45 sieras206

sieras206
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.197
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:406 HDI, 406 2.0T , 106 1.5D

Parašyta 2014 liepos 23 - 09:54

P.s. Samsungo klonai man patiko, įdomu tokį servise pasiardyt būtų, pažiūrėt kaip viduj sutvertas:)

Sunkiai matyt išeitų, žinoma mačiau ir varžtų yra ten, bet daugelis dalių ir išlietų... T.y nuėmus dangtelį yra skirtumų jau tarp originalo ir kopijos. Bet tinka originalųs akumai, originalųs smart case tie. ždž įdomus variantas tikrai. veikia tas akių sekimas, gali valdyti gestais nuotoliniu būdu, "kažkaip" veikia širdies pulso matavimas, bet va finger printas neveikia - bet čia p*h, tik papildomos aparato funkcijos :)
  • 0

Peugeot%20logo.gif

EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi


#46 Aborigen

Aborigen
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 102
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 407sw 2.0l HDI 100kW

Parašyta 2014 liepos 23 - 10:22

O vat ir man reiktu telefono. Zmonos Samsung Gio jau ziauriai lagina, kartais jau ir prisiskambint neeina. Reikalavimai: didesnis ekranas (pvz toks kaip s2 ir panasiai), noriu pirkti nauja (ne nauduota) na ir kamera geresne butu privalumas. Cia kazkaip visi giria Nokias, kad nelagina, tai irgi butu privalumas. Nes Samsungai tai is mano patirties nelagina tik kol nauji. Apie siuolaikines Nokias ir Winodowsus telefone nieko nenutokiu. Pvz, o kaip ten su appsais? Visokios programeles kuriamos androidams ir iphonams, o kaip su Windowsiniais telefonais?
  • 0

#47 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 23 - 10:51

arba blogam šokėjui ir....

jei teisingai moki elgtis, bei programavimas, teisinga telefono priežiūra nėra svetimi tuomet veiks kaip pridera...

Naudoju sony ir tikrai taip, neneigsiu - mėgsta o gal tiksliau mėgo palaginti...  Bet yra progmramos kuriuos optimizuoja RAMU's laikas nuo laiko, nelaikau as ten ~200 foto. Bet ~70 foto buna ir niekas nestringa. Jus pabandykit telefonus 4 ar 8 branduoliu su 2 GB RAM ir pakeisit nuomone apie android...

4 ar 8 branduoliai tėra pigus reklaminis triukas. Lygiai toks pats, kaip ir kameros pixeliai arba kompo vaizdūškės ramai ir panašūs dalykai. Tu ką rimtai galvoji, kad androidas išnaudoja visus tuos branduolius? :D Nei velnio. Kodėl tada WP telefonai turi vos ne 4 kartus blogesnius parametrus, bet ten viskas sukasi kaip ir pridera? O todėl, kad telefonas kuriamas pritaikant jį prie operacinės, o ne atvirkščiai. :) Androidą kiša į bet kokį device, o tai reiškia, kad pagamina ragelį ir deda os, nesvarbu kas kur ir kaip..;) Pvz kodėl apple telefonai tokie stabilūs? O todėl, kad iOS būtent yra derinama su pačiu device'u ir atvirkščiai. Asmeniškai nemėgstu aš Apple produkcijos, nes pervertinta ji, bet dėl savo konstrukcijos, tiek kompai, tiek telefai veža tikrai gerai, nes OS pastatyta ant tų pačių linuxų.. WP yra labai panašiai, rageliai kuriami derinant viską prie operacinės sistemos, todėl kažkokio lago sulaukt yra labai sunku. Pats esu maigęs tiek iOS, tiek WP. Oj kaip jie visi lenkia androidą.. Taip, teisingai šnekama, kad jei turi patirties programavime, telefo struktūroj, tai gali daryt, gali appsus naudot.. Bet pl.. Kodėl tada WP arba iOS nereikia jokių papildomų appsų (nežinia dar jie kokią info apie tave renka), kad telefonas būtų stabilus..

Galim palygint ir funkcionalumą.. Nokia Navi yra žymiai patogesnis dalykas, nei google maps. :) Tyngiu dabar rašyt kodėl, bet išmėginkit ir įsitikinsit. Sakysit, kad yra įvairių appsų? Taip yra. Bet man tai labiau patinka, kai viskas stock veikia taip, kaip ir turi veikt - patogiai, greitai ir aiškiai. Toliau apie kamerossugebėjimus kalbėt jau net neverta. Jei jau nufotografavus parašytą tekstą jis paverčia tekstiniu failu, jei to nori, tai ko nepalygint kameros su scanneriu kokiu? :) Marketas gal ir nėra toks išplėtotas, kaip Play store, bet tame viskas ir slypi. Tame Play store prikišta ant tiek daug šlamšto.. Ir ant tiek daug analogų, kad kartais net vemt verčia. Įvedi kokią užklausą ir rinkis dabar iš 300 tokių pat appsų ir žinok, kas geriau o kas ne.. Žodžiu, kai sudėvėsiu savo androidą, teity tikrai norėsiu nusipirkti Lumia, arba kitą WP. Androidas jau žymiai ilgiau developina savo OS, bet ji kaip yra tokia pat, tokie turbūt ir liks.. Nieko naujo neprigalvoja.. O ir tas amžinas strigimas..

Nu bet aišku, čia pagal kiekvieno skonį. Bet tie branduoliai... Tai tik reklama. :)

O vat ir man reiktu telefono. Zmonos Samsung Gio jau ziauriai lagina, kartais jau ir prisiskambint neeina. Reikalavimai: didesnis ekranas (pvz toks kaip s2 ir panasiai), noriu pirkti nauja (ne nauduota) na ir kamera geresne butu privalumas. Cia kazkaip visi giria Nokias, kad nelagina, tai irgi butu privalumas. Nes Samsungai tai is mano patirties nelagina tik kol nauji. Apie siuolaikines Nokias ir Winodowsus telefone nieko nenutokiu. Pvz, o kaip ten su appsais? Visokios programeles kuriamos androidams ir iphonams, o kaip su Windowsiniais telefonais?

Pasakysiu tik vieną dalyką, senesnė Lumia gali apdėt netgi ir naujesnius android telefonus. Vien dėl performanco ir stabilumo. Tokie dalykai, kaip dialeris, arba žinutės veikia taip, lyg tai būtū atskiri procai padaryti appsam ir telefono pagrindinėm funkcijom.. Nebus niekada tokio dalyko, kaip ilgas galvojimas ar panašiai.. Paspaudi ir atidaro.. NEsvarbu, ar ten viena žinutė, ar ten 2000 žinučių. Tas pats ir su naršykle ir kitais appsais. Pvz Office programą atidaro per 0sekundžių... O tai yra, paspaudi, parodo animaciją ir iškart užkrauna. Sakysim nori atsidaryt kokį failą, tai neužtruks ilgiau nei 1-2 sekundės (su įvairiais paveiksliukais, lentelėm ir t.t.). Todėl, manau, kad apie performancą kalbt daugiau nereik.. Visi appsai veikia lygiai taip pat. ;) O šiaip, patarčiau prieš perkant gerai pamaigyt visus dominančius modelius. Daug kas peikia WP dėl metro stiliaus, nors man asmeniškai telefone jis labai patogus.. Dar norėčiau palygint kokio appso greitumą tarp android ir WP. Tarkim koks Lrytas.. WP paspaudi, atidaro iš karto, sukrauna naujienas ir pvz scrollinant nejauti jokio striginėjimo, ko nepasakytum apie androidą.. Ten dar kol atidaro tą lrytas, kol sukrauna naujienas.. O po to skrolinant jaučiasi toks kaip lagelis.. Šiaip jei telefonas perkamas žaidimams žaist, tada WP nerekomenduoju, nebus ten tokio pasirinkimo žaidimams.

Šį pranešimą redagavo Forseti: 2014 liepos 23 - 11:10

  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#48 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 3.002
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2014 liepos 23 - 11:15

krc visai suparinote :angry: Jau ir sau uzsimaniau kito telefo :) bo irgi ta GIO gaidi turiu tai uzsimaniau ir sau pasikeisti :) Zhiuriu ce buriat aipe WP ir lumias tipo lumia sena geriau nei naujas samsungas? ar ce ish viso kaip iri rahsiau kas ka turi tam tas geriausias? Moketi uzh telefona 1000 lt. ir panashiai, man, atsiprashau, bet, total bullshit :doh: grait rekomenduojat padoru telefa iki 300-400 lt. nu gal 500 padeciau. Neturit ka veikti, ziuriu sedit darbo metu prie PC, ishrinkit ka nors padoraus ; ) Pagal rekomendacijas pirkta telefona parekomendavusiam prie progos ALUS ish manes ; )
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]


#49 sieras206

sieras206
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.197
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:406 HDI, 406 2.0T , 106 1.5D

Parašyta 2014 liepos 23 - 11:18

Sakai nieko naujo? Pabandykim padiskutuoti. Ar matei 4.4 kit kat android? bent išvaizda tikrai nuo pirmtakų skiriasi (taip pripažystu ten ar 2.1 android ar 4.1 android skirtumas nežymus o gal net nepastebimas). bet 4.4 android tikrai patobulėjes + jau gali jungti prie tlf atskira klaviatura + pėlytę prie tlf t.y palaiko OTG. Branduoliai, nieko nesakau, gal tai ir yra reklaminis triukas, įprastam telefono vartotojui to nepajausti... bet jei turi telefone žaidimą kuris reikalauja pvz ~900MB jam tikrai prisireiks visų branduolių, + ir vaizdo akseleratoriaus :))) Įprastu režimu, naršant, atsirinėjant programas veikia 1, 1,5 branduolio pajėgumu. - tikrinta su programa idomumo dėlei... Žinoma aš nieko nesakau WIN ar iOS yra rimtesni dalykai, bet su mažesnėm galimybėm sakyčiau. Nenoriu čia ginčytis, bet mano manymu android yra su pačiomis plačiausiomis galimybėmis. į savo android isidiegiau iGo žemėlapius iš navigacijos su greičio matuoliais ir kitais navarotais ir ką? visur savi pliusai ir savi minusai... :) KRC verdiktas - jaunimui android nes platesnės galimybės, rimtiem žmonėm iOS ir WP. nes diskusijos nusiritulios iki.....

Šį pranešimą redagavo sieras206: 2014 liepos 23 - 11:26

  • 0

Peugeot%20logo.gif

EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi


#50 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 23 - 11:28

Sakai nieko naujo?

Pabandykim padiskutuoti. Ar matei 4.4 kit kat android? bent išvaizda tikrai nuo pirmtakų skiriasi (taip pripažystu ten ar 2.1 android ar 4.1 android skirtumas nežymus o gal net nepastebimas). bet 4.4 android tikrai patobulėjes + jau gali jungti prie tlf atskira klaviatura + pėlytę prie tlf t.y palaiko OTG.

Branduoliai, nieko nesakau, gal tai ir yra reklaminis triukas, įprastam telefono vartotojui to nepajausti... bet jei turi telefone žaidimą kuris reikalauja pvz ~900MB jam tikrai prisireiks visų branduolių, + ir vaizdo akseleratoriaus :)))

Įprastu režimu, naršant, atsirinėjant programas veikia 1, 1,5 branduolio pajėgumu. - tikrinta su programa idomumo dėlei...

Žinoma aš nieko nesakau WIN ar iOS yra rimtesni dalykai, bet su mažesnėm galimybėm sakyčiau. Nenoriu čia ginčytis, bet mano manymu android yra su pačiomis plačiausiomis galimybėmis. į savo android isidiegiau iGo žemėlapius iš navigacijos su greičio matuoliais ir kitais navarotais ir ką? visur savi pliusai ir savi minusai... :)

Tai taip, tu teisingai šneki. Bet aš jau geriau žaidimus rimtus žaisiu kompiuteriu. :) Nu nes man telefonas daugiau mažiau skambint, rašyt, el paštą tikrint, kartais po netą panaršyt kai nėra kas veikt ir nėra PC šalia, navigacija, kartais kamera. Nu ir koks lengvas žaidimukas laikui užmušt. :) Pagal mano poreikius WP pats tas. Aišku, jei nori ten žaisti grandiozinius žaidimus tada jo, jungi telefą į tinklą, nes akumas ilgai neatlaikys ir žaidi. :) Bet ar negeriau tada planšetę pirkti? Maigiau KitKat. Tiesą sakant, an savo S2 naudoju KitKat, tai galiu pasakyt, kad stabiliau veikia, nei tarkim koks GB arba JB.. Bet.. Labai dažnai ką nors sucrashina. Aišku, crashina vien dėl to, kad čia custom rom, bet esu laikęs Sony Z2 ar koks ten.. Nu tai pats telefonas gražus, bet visos funkcijos jos išlieka tos pačios. :) Vien dėl naudojimo reikmių, kurias išvardinau pradžioj. :) Aišku, kažką ten patobulina tikrai, nes neverta išleidinėt naujų versijų, kurios nei kiek nesiskiria. Bet kažkaip jau galėtų developeriai kažką naujo vien iš interface'o pusės sugalvot. :) Nu bet čia mano nuomonė, kaip ir sakiau. Prieš perkant telefus reikia domėtis, maigyt i žiūrėt, kas labiau limpa. :)
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#51 AndrejusK

AndrejusK
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 768
  • Vieta:Švenčionys - Nemenčinė - Vilnius
  • Automobilis:Mazda MX-6

Parašyta 2014 liepos 23 - 12:20

Sakau aj pofik, imsiu Lumia 1020. Nuvarau i omniteli. 45 min prasedziu klausydamas kaip stora moteriske uzdavineja tupus klausimus (ten stora ir nagla, matosi, jog truksta bendravima). Ir tada galiausiai suzinojau, jog Omnitel neprekiauja 1020. 1020 pakeite 930. Bet tai sakau lumia 1020 turi 41 megapikseli ir optika didesne nei lumia 930. Pardavejas sako, jog optika ir megapikseliai ne viskas. Aiskuuutis sakau ir isejau. Bite, tele2 irgi neturi... Labai nuliudau ir nematau kitu geru ismaniuju. Bauda. :ax:
  • 0
Pirma mašina Peugeot 406, 1.9 td, sedanas.

#52 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 23 - 12:24

Sakau aj pofik, imsiu Lumia 1020. Nuvarau i omniteli. 45 min prasedziu klausydamas kaip stora moteriske uzdavineja tupus klausimus (ten stora ir nagla, matosi, jog truksta bendravima). Ir tada galiausiai suzinojau, jog Omnitel neprekiauja 1020. 1020 pakeite 930. Bet tai sakau lumia 1020 turi 41 megapikseli ir optika didesne nei lumia 930. Pardavejas sako, jog optika ir megapikseliai ne viskas. Aiskuuutis sakau ir isejau. Bite, tele2 irgi neturi... Labai nuliudau ir nematau kitu geru ismaniuju. Bauda. :ax:

Na, megapixeliai tai tikrai ne viskas ir tiksliau praktiškai nieko, tik nuotraukos dydis.. O vat optika.. Common, taigi optika viską ir reiškia. :D
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#53 Aborigen

Aborigen
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 102
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 407sw 2.0l HDI 100kW

Parašyta 2014 liepos 23 - 12:49

Mobili linija gal turi. Tik va nesuprantu as kam pirkti Nokia uz du gabalus, jegu iseis iphonas panasei. Visi gi sako, kad nokia biudzetinis telefonas. Del kameros? Ar cia visi Nokia gerbejais tapo? Paskaicius sia tema ir as jau Nokios uzsimaniau. :P WTF??
  • 0

#54 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 23 - 12:58

Mobili linija gal turi.
Tik va nesuprantu as kam pirkti Nokia uz du gabalus, jegu iseis iphonas panasei. Visi gi sako, kad nokia biudzetinis telefonas. Del kameros? Ar cia visi Nokia gerbejais tapo? Paskaicius sia tema ir as jau Nokios uzsimaniau. :P WTF??

Nežinau, aš naujausių NOKIA nepirkčiau.. Man tiesiog užtektų, kad operacinė būtų bent WP 8. :) Nesu aš fanas, nesu prekeivis, tik sakau, kad pamačiau pamaigęs tuos telefonus. :)
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#55 AndrejusK

AndrejusK
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 768
  • Vieta:Švenčionys - Nemenčinė - Vilnius
  • Automobilis:Mazda MX-6

Parašyta 2014 liepos 23 - 13:04

Mobili linija gal turi.
Tik va nesuprantu as kam pirkti Nokia uz du gabalus, jegu iseis iphonas panasei. Visi gi sako, kad nokia biudzetinis telefonas. Del kameros? Ar cia visi Nokia gerbejais tapo? Paskaicius sia tema ir as jau Nokios uzsimaniau. :P WTF??

Mobili linija turi, bet ten uzsimeta nesveikai ant virsaus.... Omnitelis tik ~120 lt uzsimete atrodo.
Man patogiau paimti per du metus issimoketinai ir padengti suma per kelis menesius. Psichologiskai geriau jautiesi kai lita uzmoki ir i menesi ~65 Lt.

A tu durns? Tavo aj fonas grybu grybas. Nokia veikia sklandziai, gerai atrodo, turi zveriska kamera kur net dabar neperspjauna jos. Verkia tik tie kas negali isirasyti kvailu programeliu, kurie kaifuoja keiciant temas ir panasiai.

Nokia gamina biudzetinius telefonus, bet turi ir flagmanus. Yra biudzetiniai, yra vidutines klases (~600 Lt ir panasiai) ir yra flagmanai nuo ~1300 Lt. ^_^
  • 0
Pirma mašina Peugeot 406, 1.9 td, sedanas.

#56 Aborigen

Aborigen
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 102
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 407sw 2.0l HDI 100kW

Parašyta 2014 liepos 23 - 13:25

A tu durns? Tavo aj fonas grybu grybas. Nokia veikia sklandziai, gerai atrodo, turi zveriska kamera kur net dabar neperspjauna jos. Verkia tik tie kas negali isirasyti kvailu programeliu, kurie kaifuoja keiciant temas ir panasiai.

Nu kaip cia pasakius apie appsus. Yra tikrai naudingu programeliu, kurias noretusi telefone tureti. PVZ.: mParking, autobusu tvarkarasciai, bankines programos itt. Nes man asmeniskai ismanus telefonas reikalingas kaip pagalbininkas kai kuriuose situacijose, kai nera po ranka PC arba planseto. Zaidimams turiu note10,1, Taigi apie zaidimus ir visokius durnus apsus as nesneku. O jeigu neimanoma tureti to ka gali duoti ismanus telefonas, tai tada isvis reiktu gristi prie nokia 3310.
  • 0

#57 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 23 - 13:49

A tu durns? Tavo aj fonas grybu grybas. Nokia veikia sklandziai, gerai atrodo, turi zveriska kamera kur net dabar neperspjauna jos. Verkia tik tie kas negali isirasyti kvailu programeliu, kurie kaifuoja keiciant temas ir panasiai.

Nu kaip cia pasakius apie appsus. Yra tikrai naudingu programeliu, kurias noretusi telefone tureti. PVZ.: mParking, autobusu tvarkarasciai, bankines programos itt. Nes man asmeniskai ismanus telefonas reikalingas kaip pagalbininkas kai kuriuose situacijose, kai nera po ranka PC arba planseto. Zaidimams turiu note10,1, Taigi apie zaidimus ir visokius durnus apsus as nesneku. O jeigu neimanoma tureti to ka gali duoti ismanus telefonas, tai tada isvis reiktu gristi prie nokia 3310.

Čia jau reikia ieškotis ir žiūrėt. ;) SEB kiek žinau visom OS turi appsus, SWED windowsam neturi, bet yra puslapis specialiai ismaniems skirtas. Jei yra tam tikri pageidavimai, prieš perkant reiktų pasidomėt, gal būtent tokių pat ir nra, bet analogų gal ir yra. :)
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#58 S.Vilius

S.Vilius
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.044
  • Vieta:Lietuva
  • Automobilis:EX P407sw

Parašyta 2014 liepos 23 - 14:05

ką aš žinau... aš tai planuoju BB 9900 bold pasiimt :)
  • 0

#59 AndrejusK

AndrejusK
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 768
  • Vieta:Švenčionys - Nemenčinė - Vilnius
  • Automobilis:Mazda MX-6

Parašyta 2014 liepos 23 - 14:06

A tu durns? Tavo aj fonas grybu grybas. Nokia veikia sklandziai, gerai atrodo, turi zveriska kamera kur net dabar neperspjauna jos. Verkia tik tie kas negali isirasyti kvailu programeliu, kurie kaifuoja keiciant temas ir panasiai.

Nu kaip cia pasakius apie appsus. Yra tikrai naudingu programeliu, kurias noretusi telefone tureti. PVZ.: mParking, autobusu tvarkarasciai, bankines programos itt. Nes man asmeniskai ismanus telefonas reikalingas kaip pagalbininkas kai kuriuose situacijose, kai nera po ranka PC arba planseto. Zaidimams turiu note10,1, Taigi apie zaidimus ir visokius durnus apsus as nesneku. O jeigu neimanoma tureti to ka gali duoti ismanus telefonas, tai tada isvis reiktu gristi prie nokia 3310.

Na appsai nera ten beda. Jeigu internetas veikia tai viska gali rasti.
Tu gi prie pc appsu jokiu nenaudoji. ;)
Ne beda, o ir laiko klausimas kada i windows ateis visi appsai. ;)
  • 0
Pirma mašina Peugeot 406, 1.9 td, sedanas.

#60 Francis

Francis

    Motion And Emotion

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 6.353
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2014 liepos 23 - 16:12

apie savo nokia 820 ir 925 rasiau, isigijau plansete Samsung Galaxy Note PRO P905 12.2", 3G/4G, GPS. Kas netingi palyginkite ka turi mano telefas ir sita androidine plansete, nepatikesit, nokia veikia sklandziau!o jau apie meniu paprastuma nera ka ir lyginti... Taip kad kol kas NOKIA yra Nr.:1 man. Kol kas pastebetas vienintelis minusas ant abieju lumiu,kartais dingsta rysys, bet tik del to,kad kazkaip labai jau laisvais sim kortele stovi=/ Kiti mano kolegos to nepastebejo.

Šį pranešimą redagavo Francis: 2014 liepos 23 - 16:17

  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0