is UK , max savaite .Tai va as ir sakau, kad turi.. O tai ten paprastai uzsikala ziedas kazkoks? As maniau daugiau dielos bus cia.. Pirma karta matau, kad taip.. Kazi, kam maise tie dantukai. Tai viskas aisku, kodel nerodo greicio.. Tikiuosi.. Tik, kad is ebay labai jau ilgai laukt, kol parsius..
406 Coupe Pininfrina, 99m. 3,0 v6 24
Posted 2014 September 12 - 19:45
Posted 2014 September 12 - 21:45
Tai jo, negali gi skirtis.. Bet as galvoju gal imsiu iš karto porą ir dėsiu vienodus..tik nepamiršk suskaičiuot keliu dantų pas tave žiedai eina
Edited by Forseti, 2014 September 12 - 21:46.
Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.
Posted 2014 September 12 - 22:12
Kokybė nėra pati geriausia, bet.. Gi ne foto konkursas.
Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.
Posted 2014 September 12 - 23:02
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Posted 2014 September 13 - 00:53
Rytoj bandysiu det deveta granata, jei dantukai atitiksarba pirk deveta granata ar dar kazka., gal buvo granata keista ir ideta be abs ? jei paprasta granata , abs zieduko neuzkalsi.. ..
Posted 2014 September 13 - 09:30
Tu veniskai teisus. Planuojamas nuemimas, bet siaip kablys labai gera apsauga, teko tuom isitikint, tai kazkaip suabejojau nuemimu. Man ir nlb ziurisi is tikro..Čia tik mano nuomonė,bet kablys ant coupe kažkaip man nesižiūri
Posted 2014 September 13 - 10:22
Apsauga tai tikrai geraTu veniskai teisus. Planuojamas nuemimas, bet siaip kablys labai gera apsauga, teko tuom isitikint, tai kazkaip suabejojau nuemimu. Man ir nlb ziurisi is tikro..
Dabar - Audi a4 b6
Posted 2014 September 13 - 11:33
Apsauga gerai tik nuo taip pat zemos masinos. O jei kas su aukstesne, tai praeis per virsu kablio ir vsio. kaip pvz. Turejau kazkada senais laikais honda accord su kabliu. Ir zemutele masina buvo padaryta, atvaziavo is galo pacukas su audi a4 ir batc siknon. Persoko per kabli, sustume mano visa sikna ir pasikabino ant kablio pats. Turejo traliukas dielos, kol mus viena nuo kito atskyreApsauga tai tikrai gera
Honda Accord(sedanas) 2ltr. '93 (ex)
Mazda 323 2ltr. '94 (ex)
Tevo wv jetta 1.6 '87 (ex)
Peugeot 406C V6 3ltr. '99 (now)
Posted 2014 September 13 - 11:37
Posted 2014 September 13 - 14:45
najau najau, tik nereikia , bent isivaizduoji kokiu greiciu ir smugiu turi tau vanot i gala , kad deformuot subine ir kabli, cia tas pats kaip su duju balionu , kad jis avarijos atveju lengvai deformuojas kaip buvau 18os su ubage atbuliniu ikaliau i masina. ta masina nuo smugio dar 1a viena o ta kita dar i kita , tai va ten smugis buvo, ir tai mano bagazine suejo vidun ,bet ne delto ,kad kablys buvo , kablys tik truputi persimete i desine buse, o daugiau stovejo kaip stovejes.mhm kai kals į tą kablį, per visus galus deformuos auto ir visą apsaugą.
Posted 2014 September 14 - 16:12
Posted 2014 September 14 - 16:24
ACIU!
Čia tik mano nuomonė,bet kablys ant coupe kažkaip man nesižiūri
Posted 2014 September 14 - 17:58
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Posted 2014 September 14 - 19:19
Tai, kad pakeičiau skydelį, pakeičiau daviklį.. Trankant nieko. Juk jei butu skydelis, tai nerodytu niekada greicio, ar as klystu? Jei rimtai, tai jau pats nebežinau nuo ko ir kodel.. Realiai kai diagnostiką dariau, tai neatėjo greitis į kompą, o tai reiškia, kad iš dačiko signalo negauna.. Tai spėčiau, kad kažkas iš tos pusės. Daviklį pakeičiau, liko fyškę perdaryt.ant senesniu iki restailu, greitis imamas is pavaru dezes daciko.. gali buti ir fyske kaip ir pats sakai.. bet greiciasu prietaisu skydelis. reikia perlituot kontaktus. ar stipriau padauzius neatsigauna ?
gali buti ir pats blokelis, greicio smegenine kuris randasi po bardacioku., 10 kontaktu dviguba fiske po 5 vienoj eilej..
Greitis matuojamas nuo ABS jau nuo porestailu., nuo 2001m.
Posted 2014 September 19 - 16:27
Posted 2014 September 19 - 17:59
greiciausias variantas bus srotai,o ir kogero pigiausias..Hebra, ar yra toks dalykas, kaip kokia nors ELEKTRONIKOS parduotuve, kurioj butu galima rasti tokiou dalykau kaip automobiliniu fyškių? Ar jau čia tik šrotuose dairytis jų reikia?
Peugeot 407 Coupe 2.7HDi
Citroen DS5 14' 2.0 HDi
Peugeot 406c 2.2HDi
Posted 2014 September 19 - 18:54
Lemona ar rcl yra fyškių visokių. Man kai reikėjo ten radau.Hebra, ar yra toks dalykas, kaip kokia nors ELEKTRONIKOS parduotuve, kurioj butu galima rasti tokiou dalykau kaip automobiliniu fyškių? Ar jau čia tik šrotuose dairytis jų reikia?
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Posted 2014 September 19 - 19:23
Kiek ziurejau kataloge tai net uzuominos nemaciau, kad kazkas panasaus butu, reiks gal gyvai nuvaziuot.Lemona ar rcl yra fyškių visokių. Man kai reikėjo ten radau.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users