Nu joo.. Salone trukumai manau du medzio apdaila ir vairas
Mano nuomone trieju stipinu vairas kaip tik CHEAP TRICK kazkaip vaikiskai atrodo, bet cia tik kaip kam patinka blondines ar brunetes
Parašyta 2015 gegužės 30 - 09:02
Nu joo.. Salone trukumai manau du medzio apdaila ir vairas
Mano nuomone trieju stipinu vairas kaip tik CHEAP TRICK kazkaip vaikiskai atrodo, bet cia tik kaip kam patinka blondines ar brunetes
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2015 gegužės 30 - 09:13
Teisingai
Parašyta 2015 liepos 16 - 16:32
Sveiki visi! Paskuti karta rasiau geguzes 30 diena, apleidau savo tema Bandysiu taisytis. Po gero menesio eksplotavimo savo naujos masinos, nieko blogo negaliu pasakyt, viskas sukasi kaip reikia. Turiu 225 000km skydelyje, tai gi reikejo keisti dirza. Veiksmas vyko oficialiame Peugeot uz 750€. Pakeite viska, kas priklause dirzo keitime, plius generatoriaus dirzelis. Po darbu gavau metu garantija, be kilometrazo limito dirzui bei atliktiem darbam. Taip pat po visko tas pats Peugeot po to keitimo atlikinejo diagnostika, kad isitikinti, jog viskas gerai. Reziume: viskas funkcionuoja puikiai. (Ziuredamas kaip atliekami darbai galvojau, kad esu ligonineje, taip steriliai atliekamu darbu dar nemaciau, jokio tepalo ant ranku, pirstinaites, apsaugines pleveles). Taip pat labai patiko, kad masinos variklis taip pat netepaluotas. Nors ir kainavo gana daug, bet esu ramus.
Toliau, labai buvau patenkintas kai ivedes VIN i Peugeot service box radau, kad maniskis 407 be FAP . VIN: ..RHRG.. Buvo superine zinia. EGR veikia puikiai. Kadangi turiu 100-tini Siemens, mieste apsukas laikau apie 2000rpm, kad EGR butu kuo dazniau uzdarytas ir kintamos geometrijos turbo pustu sveikai.
Na ir zinoma neiskendciau ir vietoj tureto RT3, beveik po dvieju dienu pasikeiciau i RT4. Superinis dalykas, su 30GB kietuoju disku, USB, bi-tuner ir nemazai galimybiu skriptint su mirascript. Zmogus is, kurio pirkau RT4 irases visa Europa, taip pat ir Lietuva, buvau nustebes, nes Lietuva rodo kuo geriausiai su visais kaimais. Ateity planuoju apie R18 nuo V6 varianto arba Coupé..
Tai vat.. Forumo, admin, butu labai puiku jei galetum modifikuoti temos pavadinima i Peugeot 407, nes ex 307 jau nera.
Parašyta 2015 liepos 17 - 14:16
Papasakok daugiau apie RT3 > RT4. ;) ką daryt, kad tą pasidaryt?
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Parašyta 2015 liepos 17 - 14:57
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2015 liepos 17 - 19:15
2011m. Volvo XC60 Summum, Cosmic White;
Parašyta 2015 liepos 19 - 16:31
Papasakok daugiau apie RT3 > RT4. ;) ką daryt, kad tą pasidaryt?
Isivedes i google turi rast paaiskinimus. As radau bet sunkiai, be nuotrauku, tik prancuzu kalba ir tai siek tiek pro sali kurtas buvo tutorialas, nes zmogus is RD4 dare i RT4, o ne is RT3 i RT4. Siaip viskas paprasta, pakeiti magus ir viskas, fiskes tinka. Skirtumas ekraneliuose, RT3 turi optika, RT4 - ne. Toliau pats ekrano pajungimas nera sudetinas, reikia rast kas paduoda pliusa ekranui is seno RT3 ekrano laido ir pajungt mase, nes kitaip ekranas rodys aukstyn kojom (cia kai buna zmones skundzias, kad ekranas apsivertes ir varto paskui su mirascript, tiesiog mase pajungt reikia ir rodys teisingai). Zadu padaryt pamokele, nes lietuviu kalba tokio dalyko nera ir gal but kam nors bus idomu
Labai nepatogu skaityti šitu šriftu.
Sorry..
Parašyta 2015 liepos 19 - 17:17
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2015 liepos 19 - 17:26
Nu gerai keiciu srifta Ziuriu cia visi zvaireja
Parašyta 2015 liepos 19 - 17:56
Isivedes i google turi rast paaiskinimus. As radau bet sunkiai, be nuotrauku, tik prancuzu kalba ir tai siek tiek pro sali kurtas buvo tutorialas, nes zmogus is RD4 dare i RT4, o ne is RT3 i RT4. Siaip viskas paprasta, pakeiti magus ir viskas, fiskes tinka. Skirtumas ekraneliuose, RT3 turi optika, RT4 - ne. Toliau pats ekrano pajungimas nera sudetinas, reikia rast kas paduoda pliusa ekranui is seno RT3 ekrano laido ir pajungt mase, nes kitaip ekranas rodys aukstyn kojom (cia kai buna zmones skundzias, kad ekranas apsivertes ir varto paskui su mirascript, tiesiog mase pajungt reikia ir rodys teisingai). Zadu padaryt pamokele, nes lietuviu kalba tokio dalyko nera ir gal but kam nors bus idomu
Sorry..
Parašyta 2015 liepos 19 - 18:08
Tutorialas būtų žiauriai kietai. Bandžiau aš googlint laisvą minutę radęs tai iš rd4 į rt3 teradau...
Tai vat kaip ir sakau, nieko konkretaus, net uzsienio forumuoe nera, laivadieni kai turesiu pasistengsiu padaryt
Parašyta 2015 liepos 21 - 08:30
Nu kazkaip uzskaiciau cia apie ta jusu mage gerule ir as visai uzsimaniau pas mane dabar stovi RD4, tik vat klausimas koks skirtumas tarp rt3 ir rt4? ir ar labai kazin sunku paciam pasidaryt ant 307 i viena is ju?
Parašyta 2015 liepos 21 - 13:10
Parašyta 2015 liepos 21 - 20:05
tai realiai nera labai didelio skirtumo tarp rt3 ir rt4 kai psupratau. o kainos kazin kaip? tarkim naudotu, nes butu visai patogiau navigacija iskart matyt auto, o ne jungtis tel ir ten su juo zaist.
Parašyta 2015 liepos 21 - 22:47
Parašyta 2015 liepos 22 - 09:55
na tu radaru rodymu nereik, scritu nzn ar reikalingi, kietasisis diskas kam labiau naudojamas? muzikai, video isimest? usb butu visai reikalingas, omtaip gal ir rt3 uztektu. tik idomu kaip cia pas mus is naudotu praso uz juos
Parašyta 2015 liepos 22 - 10:02
na tu radaru rodymu nereik, scritu nzn ar reikalingi, kietasisis diskas kam labiau naudojamas? muzikai, video isimest? usb butu visai reikalingas, omtaip gal ir rt3 uztektu. tik idomu kaip cia pas mus is naudotu praso uz juos
RT3 dar neturi 3D mapsų. Bent aš neradau ir tas turbūt labiausiai užknisa iš visų trūkumų, kuriuos RT3 turi.
Parašyta 2015 liepos 22 - 10:08
Parašyta 2015 liepos 22 - 11:21
na 200 tai jau man butu perdaug siaip reiketu visai pasidomet kainom, gal kadanors ir vertetu isigyt. o tai rt3 kietaji diska ir turi turet kad zemelapius irasyt, ar ne taip?
Parašyta 2015 liepos 22 - 14:40
RT3 dedasi CD i vidu su zemelapiais, todel jei neturi changer'io tai jau uzikos nepaklausysi
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0