Nu ple tas plasmasgalys ant kapoto tai nepyk bet tragedija, kaip pamaciau prisiminiau kad baltarusiai toky tiuninga megsta, kaip buvau pries tris metus pas batka pilna ten auto su siuo s..., cia tipo apsauga kad akmenukai neapdauzytu kapoto ...
kazkada anksciau ir as pries juos pries buvau, cia forume isreiskiau savo nuomone - svogeriuko sumanimu isbandziau dabar. surizikavau. foto taip neatrodo, vaizdo neperteikia, realybeje vaizdas geresnis as manau.. na siuo metu - kontrastas man., naudos kiek , nezinau, gal bus. vasara ivertinsiu
Iš to rašto pradedi išeiti iš krašto. Eddy, viskas buvo gerai iki to kolchozno plasmasgalio ant kapoto. Mesk jį lauk, tikrai nereikalingas ir gadina vaizdą.
nepasakyciau kad kolchozas ., mes juk patys is to kolchozo esam, ar ne taip ? dar palauk, greit vel grysim visi i kolukius. tevai, uosviai vel dziaugsis ukisku gyvenimu, nes dabar - ukininkaut neimanoma, visa tik lt ateme. cia kaip akibrokstas gal reikstu.
cia ru stilius - bet gal visai nieko sakyciau. o siaip siemet sakiau pasistengsiu max isspaust siais metais is tos masinos. tik nezinau su galingumo didinimu, purkstukus reikes pakeist, reguliatoriu dar tuo metu.
Pas mus irgi mada ateina naudot tuos plastmasgalius ant kapoto, vis daugėja
tikrai taip.. po biski ateina.. pas save kolkas vienintelis esu, kituose miestuose jau irgi uztinku.. reikia neatsilikt ;)
As ziurejau video pilna, kaio del zvyro, trinties ir pan paskui prapuva kapotai, o vadinamos jos muxaboikomis. Ta prasme cia labiau del to, kad musu ant lango maziau butu. Nors man asmeniskai irgi kolkchozas, bet kiekvienas savaip is proto eina kitam beprotis as kam kas menesi vaskuoju, dar kitam, kad plaunu ant kiemo masina...
is to paties kolchozo kile.. shh esam mes lt... nepriimkim asmeniskai ;)... bet kas mes cia tokie lietuveliai esam, laisve iskovoje ir nieko is to gero.., gal dar net vel grysim i kolkchozus galesiu RU kalbos mokintis, kurios ne zodzio beveik nemoku.
Prapūna ar braižosi kai "papinykus" (bra) deda/mauna ant pačio kapoto priekio. Tada ir šiukšlės, ir drėgmė kaupiasi. Šitas deflektorius su kapotu beveik nesiliečia. Brolio juodai Audei jis super tinka. Čia ir man nesižiūri...
realybiai geriau kontrastas persiteikia, reiktu gyvai pamatyt - audes kaip tik neisivaizudoju
Važinėju pakankamai daug trasoj - greitkeliais ir panašiai. Musės ir kiti kakai puikiai nusivalo nuo stiklo, kad ir su lango gramdykle. Myzeris čia. Va musės ant bamberio, grotelėse ir pnš. - va čia problema nuvalyt.
Dėl žvyro, tai gal. Bet koks tolkas saugot kapotą - kai piekinis stiklas suvarytas visas bus ir bamperiai. O kapotai jau retai pas ką geležiniai - pūvantys
vasara ivertinsiu.. museles ir vabalai jau uzp buvo.. duok die naudos bus.. tai Ru ismislams rankom plosiu.
nepropoguoju ir nesakau- kad visi dedam dabar tas plastmases.. bet as uzsidejau, kontrastas yra, tampu labiau pastebimas o naudos bus, nebus matysim
Tik dabar pamačiau, Eddy, FTW !
Smagu, atsiranda entuziastų, kurie galės ir patys paneigti pasakas apie darbą greideriais žiemą, mistiškai byrančias važiuokles, dantų protezavimus ir kitus žiauriai šmaikščius ir originalius "bajerius"
Aš maniau, kad 406 su dropu ir r17 yra jau toks so so, bet čia 19...
Gal tie r17, kur buvo, et labai mažas, palyginti su šiais?
niekada nebuvau nusiteikes pries zemintas masinas ir ne neturejau nusiteikimo jog ims vaziuokle jau gest. pries pezus esu vazinejes su kitom masinom ir jas esu zemines. turejau Omega b v6 , zeminau dziaugiaus , buvo ji man laineris net visada zadejau zemint.. bet 605 daugiausia turejau, paskui 607 apie jas nepagalvodavau, nors gal visai nieko butu buve
su 19 labiau dziaugiuos, dabar efektu labiau patenkintas visapusiskai. 17 ratai buvo ir et mazas 15 tik ir padangos aukstos...
dabar 19 su rastafem jei neklystu et tik 20-25 teiseina
bet del vaziavimo - super patenkintas, zvirkeliu neragavau - bet uzmiesciais 130 dar spakainiai leidziu
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2017 balandžio 19 - 15:01