Kadangi tema "Nuomonės, atsiliepimai, pilstymai apie skirtingas auto markes", tai neistveriau ir as nepasisakes apie tas kitas markes . Siuo atveju apie Volvo. Turim seimoj toki S40 2007 metu... Tai vienintelis dalykas, kuris tame auto dziugina - butent PSA 100kw variklis! Visa kita dvelkia pigiu kinietisku zaisliuku. Plastmase, plastmase ir dar karta pigi plastmase. Jausmas salone, kaip plastikineje masineleje, kur vaikams dziaugtis buna prekybos centruose. Netgi palyginus su tuo paciu Citroen C4, panasiu metu, kuris ir gerokai pigesnis, citroene po s40 jautiesi kaip limuzine. Apdailos medziagos kur kas kokybiskesnes. O jau kaip smagu ka nors ardyti tame Volvo.... Pries bet koki darba apsiziuri kokios zagluskes, nusiperki sauja ir tik tada gali bandyti, nes didzioji dauguma ju kandonai, one time use only. Varikliukas apipurskimo skyscio bakelio nusprogo, priejimas pipiec, laidai bagazineje nusilankste.... bagazine aisku neatsidaro, priejimas ir problemos sprendimas dar fainesnis. Po gero pusdienio keiksmu ir darbo, tik pavyko pamatyti kokio storumo gyslos ten, kur taupyti geda - Volvo isdidziai ikiso tris siulo storumo gijas, nedaugiau... Ir tokios panasios kliuskos. Beje, sita s40 nupirkta nenu...sta, labai gerai priziureta, nedauzyta ir pan. Dar apie Volvo - odos - katastrofa, ne is vieno girdejau, ne viena maciau... Kas man asmeniskai iskarto atbaido, ypac renkantis ale prabangesni varianta.
Ai, ir dar labai norejau XC60, draugas ikirto, paliko 13k, nu nesisedi man joje , nesijauciu gerai, vidus tikrai kvepia piguva, ypac kai zinai kokia kaina. Savo senajame 607-am jauciuosi kur kas prabangiau.
Sita rasliava norejau paporinti issakytai nuomonei: "bet tik variklį apsikabinęs irgi nevažiuosi". Man asmeniskai ne ka maziau turi patikti auto vidus, apdaila, dizainas ir pan. dalykai, nes as kaip paprastas daug neismanantis naudotojas praleidziu didziaja dali laiko butent ten. Ir siuo atveju, PSA kaina/kokybe ir dizainu (subalansuota mano gurmaniskam skoniui) kala klynan daugeliui markiu, vsio taskas!
Šį pranešimą redagavo Bartas607: 2015 gruodžio 09 - 11:23