Aš ilgą laiką važinėju su tikrai per mažu sau rėmu, bet ilgas sėdynės vamzdis ir ilgesnis už standartinį vairo išnešimo vamzdelis padaro geometriją man labai patogią. Tai gaunu lygiai tai, ko man reikia - trumpesnis ir žemesnis rėmas daug patogesnis mieste manevravimui ir visokiems keistiems dalykams, staigesnė reakcija. Tuose pačiuose forumuose dažnai kompetetingesni senesnio kirpimo meistrai ir dviratininkai atsiliepia, kad lentelėmis ir ir skaičiukais nebūtinai reikia pasikliauti. Esmė - kaip tu jautiesi ant dviračio, kiek kilometrų gali numinti nepavargęs, kokiu staigumu gali aksceleruoti, stabdyti, atlikti posūkio manevrus, kaip po ilgesnio mynimo jaučiasi kojos, rankos, stuburas, kaklas. Žmogus toks padaras, kuris nebūtinai skaičiukams paklūsta, juk kiekvieno mūsų anatomija skiriasi, dažnai ir smarkiai
Va kas tikrai man nelimpa, tai gerokai didesni rėmai. Važinėjau ir su dvimetrinio žmogaus dviračiu ir atrodė visai neblogai, bet paskui atsisėdęs ant 170-175cm ūgiui skirtu rėmu, pasijaučiau, kaip ant sparnų. Realiai ūgis apie 185.