Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Vyciuz P407 Coupe, P406 Coupe


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 978

#641 Vyciuz

Vyciuz
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.483
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Parašyta 2020 balandžio 03 - 14:33

Susiprotejo :)
https://m.delfi.lt/a...php?id=83965297
  • 0

Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Citroen DS5 14' 2.0 HDi

Peugeot 406c 2.2HDi

 


#642 diawollo

diawollo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.928
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Volvo S60 D5 120kW

Parašyta 2020 balandžio 03 - 14:51

Aha, prikalbėjom :D


  • 0

 Peugeot 406: 

3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI


#643 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2020 balandžio 03 - 16:18

Nu matai TA nėra nei kiek būtina paslauga. Tokia administracinio pobūdžio. Kaip mokyklinė uniforma mokykloj. Tvarka ir t.t., bet kai gripo epidemija ir mama serga ir išskalbt negali, tai galit neit su uniforma. Su TA dar susijęs visas tinklas - servisai, detalių parduotuvės, tiekėjai. Gerai, kad pas mane mašinom ankščiausiai baigiasi apie birželį. Bet pasižiūri kas dedasi FB grupėse kaip žmonės ten stringa su tais remontais db. Servisai dirba - nedirba. Detalių tiekimas stringa. Dabar sakykim teisės baigiasi. Med. komisiją praeit šansų nulis. Yra protingas variantas tokių administracinių dalykų galiojimą pratest arba netikrint. Dabar realiai karo sąlygos.

Kad žmonės rizikuoja čia yra mažų mažiausiai kvaila. Ligoninėse palatų nėra begalybė. Nereiškia, kad jeigu tau dar ne 60, tai neatsigulsi. Turi kažkokių gretutinių ligų, ypač su kvėpavimo takais ar širdimi ir atsigulsi. Užimsi lovas, užimsi medikus, užimsi med. įrangą. Gal daug kas nežino, bet kai ligonių daugiau negu galima jų aptaranauti, tai jie yra rušiuojami. Dažniausiai pagal amžių. Tai jeigu reikės rinktis ar tave drūtą vyrą gaivint reanimacijoj ar mamuką 60+, tai mamukui jau maišas paruoštas bus. Karščiavimo klinikose ir reanimacijoj šiuo metu nemažai ir sąlyginai jaunų žmonių guli. Plius nevisi gi atskirai gyvena. Yra kas su tėvais gyvena. Tu apsikrėtei - apkrėtei tėvus. 

Dėl apsikrėtimo, tai pakankams plitimas per paviršius yra. Ypač kai savo pirštą prieš tai kažką pačiupinėjęs tyčia ar netyčia įkiši į burną ar nosį. Tas rebaluotas pirštų epitelis coronavirusam gyvent tiesiog rojus.

Medicininė kaukė sudėtingesnis dalykas nei atrodo. Tai nėra tiesiog popierinė servetėlė su gumytėm. Ji be mechaninio filtravimo alieka ir elktrostatinį t.y. kai įsielektrinę plaušeliai sugauna mikro daleles. Yra ir moksliniai tyrimai dėl med. kaukių ir N95 tipo respiratorių patikimumo, kai buvo atliktas tyrimas gripo epidemijų metu. Tai skirtumas minimalus. Skirtumas tas, kad med. kaukė trumpalaikė apsaugos preimonė, o respiratorius ilgalaikė (vienai pamainai) arba keičiamais filtrais daugkartinio naudojimo. Respiratorius išvis netinka kosėjančiam, nes dažniausiai turi vožtuvą išeinamčiam orui, kad kartu garus išleist, tai net netenka prasmė apsirgusiam jį devėt.

Moralas tame, kad saugokitė ir dar kartą saugokitės. Kad ir jaučiatės labai sveiki ir ištvermingi, tai nereiškia, kad negalit atsidurt ligoninėj ir užimt ten vietas. COVID 19 pavojingumas ne tame, kad nuo jo greit ar daug mirštama, o jo plitimo greitis. Jeigu prie kiekvieno su komplikacijom pastatytų po gydytoją ir atitinkama medicininę įrangą, tai mirtingumas daug mažesnis būtų. Bet gaunasi taip, kad ligoninėj vietų 500, o lauke dar 500 ligonių laukia. To pas mus dar nėra, bet gali būt ir tada jau gydytojai rinksis ką gydyt , o ko ne, nes prie kiekvieno nepritūpinėsi.

Su teisėm problemų nėra. Galima prasitęsti internetu ir naują pažymėjimą gauti paštu ar į paštomatą, jei medicinos galioja. Jei medicinos pasibaigę, arba jei nesinaudojate internetu arba spėjote užsakyti naują ne paštu,o padalinyje (kas šiuo metu neįmanoma), tai karantino metu pasibaigusiais pažymėjimais galima naudotis ir negaliojančiais. Tik reikia vežiotis su savimi pažymėjimą, kad tikrinantis pareigūnas galėtų matyti, kad turite, ir kada pasibaigė. Jei seno neturite arba niekada neturėjot, o naujas jau yra pagamintas ir pripažintas galiojančiu (seniau galiojančiu tapdavo tik jį atsiėmus, dabar užtenka, kad Regitra jį jau turi), tai galima važinėti su asmens dokumentu Lietuvos teritorijoje. Tai dėl to problemų kaip ir nėra.

Dabar dar šiandien patvirtino ir tai, kad teorijos egzaminų rezultatai pratęsti pusmečiui tiems, kam dar galiojo. Tai bus mažiau streso, kas planavo ant dienų laikytis, jei teorija jau baiginėjasi (galioja šiaip metus). Mano dama turėjo laikyti 05.02 A kategoriją, kolkas dar nenukelta, bet turbūt net jeigu ir nenukels, pati nusikels, nes nelabai vairavimo pamokų kas teikia, o po žiemos viską pamiršusi.

O moco regitracijai laiką jau gavau šiandien ryte. Paskyrė 04.06, pirmadienį, 12:30 Kaune. Nu super greitai, patenkintas.

 

Yra tiesa vienas neišsprendžiamas niuansas aplinkoj, kad viena pažįstama mergina negali gauti pažymėjimo. Ji buvo išlaikius egzaminą ir gavusi 2 metus galiojusį pažymėjimą prieš kokius penkis metus. Tada studijavo užsieny, keliavo po Pietų Ameriką ir t.t. ir nereikėjo jai vairuot. Galiojimas to laikino seniai pasibaigęs, bausta nebuvo. Galėtų kaip ir pasiimti naują, bet pasirodo prieš kelis metus, kai buvo kažkur Anglijoje pametus pasą, nuėjus į ambasadą ar konsulatą gavo naują be parskridimo į Lietuvą, bet jie tam turėjo deklaruoti gyvenamą vietą Anglijoj už ją, nes kitaip būtų galėję išduoti tik laikiną kelionės dokumentą parskridimui į Lietuvą. Dabar grįžo į Lietuvą, praeitais metais gale, įstojo studijuot. Iki metų galo nesusikaupė reikiamas dienų kiekis, o nuo Sausio 1d. (taip, toks durnas įstatymas, kad ne nenutrūkstamas gyvenimo laikas, o gyvenimo laikas dienomis per metus vertinamas) skaičiuojasi iš naujo. Kadangi studijuoja, tai su studijų sutartimi gali pagrįsti savo nuolatinius ryšius su Lietuva (kitas punktas), ir gautų pažymėjimą, bet negali karantino metu priduoti dokumentų, nes tokio tipo dokumentus priima tik gyvai.

Tai arba po karantino, arba gal kažkaip susitars ir išspręs tą klausimą, kad tokiems atvejams irgi būtų laikinas sprendimas. Daugumą jų po truputį chebra jau išsprendė. Čia gi valstybinis reikalas, be teisinio pagrindo negali paimti ir pradėti kažką daryti, turi būti susirinkimas, siūlymai, diskusija, raštiškas nutarimas, ir tik tada prasideda praktinis taikymas.

 

Dėl detalių tiekimo, tai nedidelis strigimas buvo tuo metu, kai Lenkija tik prisidarė sienas. Kai su atnaujinta sienos kontrole visi buvo pamiršę kaip dirbti, o mokantys jau išėję iš darbo seniai, ir buvo susidarius sunkvežimių eilė. Bet ten kelios dienos ir išsistumdė. Dabar jokio strigimo nebėra. Dauguma tiekėjų dirba trumpesniu laiku ir mažiau kartų per dieną veža, bet kad būtų didesnis vėlavimas, nei diena, dar nepasitaikė.

Bet tai gali būti kaip pasiteisinimas, jei patys kažko nespėja mechanikai, jei kažkas susirgo, karantinuojasi arba elementariai buvo planuoti lengvesni darbai, o rasti sudėtingesni gedimai. Kartais tenka naudoti tokią taktiką, kai žmonės būna žiauriai įkyrūs ir negali palaukti papildomai kelias valandas ar dieną, jei tiesiog pritrūko laiko. O dabar kai vajus, tai vieniem staigiai reikia mašinų, jeigu reiktų kažkur bėgti. O kitiem kaip tik nieko nereikia, dar prieš karantiną paliktų yra, kur nei skambina, nei rašo, nes matyt nėra kur labai važiuot.

 

Yra servisų, kurie nedirba, bet dauguma lyg ir dirba. Tik dirba truputį kitaip. Pvz uždarė registratūras ir laukiamuosius, nepriima klientų į vidų, netiekia gyvos diagnostikos paslaugų, kad atvažiuoja klientas, ateina meistras su kompu ir abu važinėja ir kalbasi. Dabar reikia palikti mašiną kieme ir atnešti raktelį, dėl darbų susitarti žodžiu arba pateikti pageidaujamų darbų popierinį arba elektroninį sąrašą, o dėl kainų ir patikslinto darbų sąrašo diskutuojama telefonu. Arba jeigu dar važiuoja ir techninė apžiūra nesibaigė, tai pakentėkit dar su tais gedimais. O jei kas nerandat dirbančių šaragių, tai galit skambinti, dirbam. Dabar ir eilė mažesnė gerokai.

 

Dabar girdėjau per radiją, jau svarsto ir techninei apžiūrai sprendimą, kad privert stotis ir pratęst visiem, kam baigiasi, apžiūrą dviems mėnesiams. Gal ir nuspręs :)


Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2020 balandžio 03 - 16:20

  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#644 Vyciuz

Vyciuz
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.483
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Parašyta 2020 balandžio 03 - 17:16

O as susimeciau naujas gofras,masina kaip ir paruosta TA, bet vaziuosi tol kol valdzia leis be TA vazinet ir po visu karantinu praeisiu ramiai :)
e97R6.jpg

VrwHG.jpg


  • 0

Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Citroen DS5 14' 2.0 HDi

Peugeot 406c 2.2HDi

 


#645 markGonzalez

markGonzalez
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.518
  • Vieta:Kaisiadorys
  • Automobilis:Peugeot 308 2.0 HDi 163 HP Peugeot 508 2.0 blueHDi 150 HP

Parašyta 2020 balandžio 04 - 08:05

Gražu žiūrėti :)
  • 0

thumb.png


#646 Vyciuz

Vyciuz
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.483
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Parašyta 2020 balandžio 04 - 10:17

Atejo laikas 406 aptvarkyt....uzsakiau variklio apsauga ir stabdzius visus pilnai, reikia atsviezint.....poto turbut ieskosiu salono odinio, labiausiai domintu ryzas, jei kas kazka zino ar turi pasiulyt tai welcome :)
  • 0

Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Citroen DS5 14' 2.0 HDi

Peugeot 406c 2.2HDi

 


#647 markGonzalez

markGonzalez
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.518
  • Vieta:Kaisiadorys
  • Automobilis:Peugeot 308 2.0 HDi 163 HP Peugeot 508 2.0 blueHDi 150 HP

Parašyta 2020 balandžio 04 - 14:40

Ryza bus sunku rast, manau. Nes visi bus sudrozti. 

 

Beje, nesenai susidejau odini i savo 207sw. (reiktu savo tema pasviezint jau) Zinau, kad ir pas tave oda, kokias priemones naudoji prieziurai?


  • 0

thumb.png


#648 Vyciuz

Vyciuz
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.483
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Parašyta 2020 balandžio 04 - 15:33

Tai gali but ir padroztas,duosiu specialistam kad sutvarkytu :) o savo odai nieko nenaudoju istikruju, kazkada kai pirkau masina tai pieneliu odai skirtu tepiau ir viskas viena karta, daugiau nieko....
  • 0

Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Citroen DS5 14' 2.0 HDi

Peugeot 406c 2.2HDi

 


#649 Dolcis

Dolcis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.084
  • Automobilis:Peugeot 307 ir 206

Parašyta 2020 balandžio 04 - 16:29

Ryza bus sunku rast, manau. Nes visi bus sudrozti.

Beje, nesenai susidejau odini i savo 207sw. (reiktu savo tema pasviezint jau) Zinau, kad ir pas tave oda, kokias priemones naudoji prieziurai?

Atitinkamos spalvos Salamander batu tepala
  • 0
<p>308sw 1.6ehdi 2013

#650 Marius21

Marius21
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 781
  • Vieta:Vilnius-Elektrėnai
  • Automobilis:Peugeot 406 Coupe 2.9 v6 SE restyled,Amvar suspension,H&R lowering springs,variable power steering

Parašyta 2020 balandžio 04 - 17:25

Turiu sonines apdailas vidas rudo salono. Atliko, kai buriau is dvieju viena. Rasti ruda kupo salona yra labai mazai sansu, o geros bukles beveik neitikimaa. Pats ka tik pasidariau beveik man tinkamos bukles, bet ir tai ateity noresiu dar patvarkyt sedyne keleivio. Tai kainavo 120€ tik priekiniu sedynes pataisyt ir du rudus salonus. Dar kuras vezant i Siaulius, nes Kaune ar Vilniuj 2x kainos uz nieka.

Šį pranešimą redagavo Marius21: 2020 balandžio 04 - 17:48

  • 0

#651 Vyciuz

Vyciuz
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.483
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Parašyta 2020 balandžio 04 - 18:44

Zodziu reikalas toks jog pugas tepalo temperatura rodo pasukus degima ir viskas yra gerai,bet vos tik uzkuri masina temperaturos rodykle nukrenta zemyn....nebus beda su spynele??? Diagnostika aisku jokiu negerumu nerodo apsoliuciai.....

Šį pranešimą redagavo Vyciuz: 2020 balandžio 04 - 19:42

  • 0

Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Citroen DS5 14' 2.0 HDi

Peugeot 406c 2.2HDi

 


#652 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2020 balandžio 04 - 19:50

Vyciau, gal artimu metu užsakinėsi iš Autodoc dar kažką?

Prašyčiau užsidėti procentą už vargą ir/arba dalį siuntimo, ir prikabinti https://www.autodoc.lt/prasco/12936410

Nelabai daugiau turiu ką iš ten pirkti, nesurenku nemokamo. O dametus 16eur siuntimui, jau beveik išeina OE grotelės.


  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#653 Vyciuz

Vyciuz
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.483
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Parašyta 2020 balandžio 04 - 20:51

Uzsakinesiu +- po savaites, tai jei tinka ir nera degantis reikalas tuomet galiu paimt..
  • 0

Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Citroen DS5 14' 2.0 HDi

Peugeot 406c 2.2HDi

 


#654 diawollo

diawollo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.928
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Volvo S60 D5 120kW

Parašyta 2020 balandžio 04 - 20:57

Ten neapsimoka pirkt betkada. Tos nuolaidos kasdien kitokio dydžio. Dydžiausia su asmenine nuolaida būna kažkas 27-28proc. Nors kažkada ir 30 lygtai buvo.

P.S. dėl TA atidėjimo, tai pasigilinus kalba apie tuos kurie izoliuoti arba rizikos grupėj. Arba nieko nesuprantu.


Šį pranešimą redagavo diawollo: 2020 balandžio 04 - 21:01

  • 0

 Peugeot 406: 

3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI


#655 markGonzalez

markGonzalez
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.518
  • Vieta:Kaisiadorys
  • Automobilis:Peugeot 308 2.0 HDi 163 HP Peugeot 508 2.0 blueHDi 150 HP

Parašyta 2020 balandžio 04 - 21:16

Atitinkamos spalvos Salamander batu tepala

O paskui rūbų netepa?
  • 0

thumb.png


#656 Dolcis

Dolcis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.084
  • Automobilis:Peugeot 307 ir 206

Parašyta 2020 balandžio 04 - 22:35

O paskui rūbų netepa?

Tiksliai nepasakysiu ilgalaikeje eksploatacijoj (labai senai buvau pirkes svogeriukui kuris sekmingai atnaujino bmw5 sviesu suskilinejusi salona pardavimui)bet trumpai pasivazinejus tikrai netepe.Ten gal net ne tepalas o spalvos atnaujintojas
  • 0
<p>308sw 1.6ehdi 2013

#657 Marius21

Marius21
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 781
  • Vieta:Vilnius-Elektrėnai
  • Automobilis:Peugeot 406 Coupe 2.9 v6 SE restyled,Amvar suspension,H&R lowering springs,variable power steering

Parašyta 2020 balandžio 04 - 22:45

Zmones pas kuriuos siivaus salona, grieztai pasisake pries dazyma. Ivardijo tai, tik kaip priemone pardavimui, bet tikrai ne kokybei :).
  • 0

#658 markGonzalez

markGonzalez
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.518
  • Vieta:Kaisiadorys
  • Automobilis:Peugeot 308 2.0 HDi 163 HP Peugeot 508 2.0 blueHDi 150 HP

Parašyta 2020 balandžio 04 - 23:26

As turiu omeny, butent prieziurai :)


  • 0

thumb.png


#659 PhanT

PhanT

    .

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.736
  • Vieta:..
  • Automobilis:Peugeot 508GT //// Peugeot 406 2.2 98kW

Parašyta 2020 balandžio 05 - 02:54

O as susimeciau naujas gofras,masina kaip ir paruosta TA, bet vaziuosi tol kol valdzia leis be TA vazinet ir po visu karantinu praeisiu ramiai :)
e97R6.jpg

VrwHG.jpg

Osom. Tikrai, estetinis kaifas :) P406 kazkada su prakiurusia gofra ilgai vazinejo, bet pries TA teko keistis nori-nenori :)


  • 0
2.2HDi 136ag/317nm@ ~200ag/410nm

#660 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2020 balandžio 05 - 05:47

Uzsakinesiu +- po savaites, tai jei tinka ir nera degantis reikalas tuomet galiu paimt..

Visiskai nedega, masina seimynoje, ir be to priesruko dangtelio vaziuoja puikiai
  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0