Naujinu tema siek tiek,pezas toliau vaziuoja kaip priklauso,o prasidejus vasarai daviau apkrovos ir varikliui,trasoj geras 5min palaikiau 210km/h greiti,kolkas dar gyvas motoras
O siaip tai gavau pilna signalizacijos komplekta,ruosiuosi pravodke ir pastrigau ties viena vieta,gal kazkas kazkokiu minciu turesit?
Foto naujo mygtuko kuriuo isjungiami turio davikliai....iki jo pravodkes vest nereiks,viskas yra,tiesiog ji idedi ir viskas....
Schemoje apibraukiau raudonai signalkes bloka,is jo i bsi iseina 9 laidai, vienas maitinimo ir kiti tu can'ai, kurie turi eit i BSI 6VNR fyske, taciau toje fyskeje yra tik du dideli pinai ir daugiau nieko.... kas ka gali patart ar pas save galbut kazka paziuret?
O cia mano bsi nuotrauka,aiskiai matosi tik 2 stori laidai ir panasu kad daugiau nieko ten nepavyks pajungt....
Del visu kitu laidu klausimu man nekyla,viskas sueina ir viskas bus padaryta....
Beje,pas mane atsidure suportai nuo 607 brembo....perrinksiu pilnai visus,perdazysiu ir tikslas pritaikyt 407 yra,o jei nepavyks tai kazkam perleisiu,manau atsiras norinciu.....