Na man odinis salonas praktiskumo ir patogumo dalykas. Kiek turejes odiniu masinu, tiek baltais tiek juodais tiek pilkais salonais, vasara gal koki karta esu patyres kad karsta popai, rimtai tik gal koki karta. Ziema plikom kojom nesedu ant odos, tai nesuprantu apie koki salti kalbama? Arba mano kojos nejautrios O visaisk kitais atvejais, tai oda nenugincyjamai patogiau islipant, ilipant, sedint nesijauti kaip su SUPER GLUE prilipintas kai veliuras. KIEK ZMONIU TIEK NUOMONIU
Sutinku tik del zeminimo, sito nesupratau ir nesuprasiu taip jei dalyvautum 1000km lenktyenese ar ziede bet velgi vienam grazu, kitam ne. Vienam ribos PERZENGTOS kitam tu ribu dar nesimato. Reikia su tuom susitaikyti, jei butume visi LIAUPIAI vienodo sukirpimo, tai kox butu neidomus gyvenimas, kaip avinu banda vienodai kirpti, vienodai shudini nes po ta pati aptverta lauka lakstom.
P.S. as pries viska, kas ne gamykliska, bet cia tik mano nuomonele, jei gamintojas numate R18-19 ratus, vuolia. Bet zeminimas man irgi atrodo masinos gadinimas (matyt SENIS jau esu). Velgi tik mano nuomone.