Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Žiemines padangos


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 148

#101 tomas7926

tomas7926
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 129
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Volvo S80 D5 120kw Ex.Peugeot 308 1.6 HD 2008m.

Parašyta 2019 lapkričio 23 - 13:07

Hai.Kokios dabar ekonominės klasės m+s padangos ant bangos,kokias turit užsidėję?Pasižiūrėjau dbr pasiūlą,beveik nei vienas pavadinimas negirdėtas :) Reik kažkokias įsigyt,bet nežinau kokias,kad nebūtų visiškas šlamštas.


  • 0

#102 AIgalNE

AIgalNE
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 604
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:P607 2.2 E95/LPG 116kW; P508SW 1.6eHDI 82kW; P508GT 150kW

Parašyta 2019 lapkričio 23 - 13:25

Jei naujas, imk trečias pagal pigumą, ir bus ok ,;)
Realiai visi gi perka kas 3-5 metus, tai visų žinios vienodos. Aš sau leidžiu paimt pobranges padėvėtas. Tik reikia pirkti 1 ar du sezonus padėvėtas, ir ne nuodrožas. 6mm - jau netoli pridavimo į sąvartyną.
Na o jei piniginė leidžia, imk SAVA naujas ir būsi tikras dėl kokybės.
  • 0

#103 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.879
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2019 lapkričio 23 - 16:36

Hai.Kokios dabar ekonominės klasės m+s padangos ant bangos,kokias turit užsidėję?Pasižiūrėjau dbr pasiūlą,beveik nei vienas pavadinimas negirdėtas :) Reik kažkokias įsigyt,bet nežinau kokias,kad nebūtų visiškas šlamštas.

Tigar, Taurus, Karmoran, Debica, Matador, Barum, Sava, Kelly, Roadstone.


  • 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#104 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 3.002
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2019 lapkričio 27 - 22:36

Kai pas mus ziemu nelabai bera tai kitaicas sunfull lb geras pasirinkimas.
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]


#105 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.925
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 03:48

Gruodžio mėnesį turbūt važiuosu su busiku, apautu naujom Sunfull M+S'ais į Švediją ir Norvegiją. Vaizdas beveik kaip vasarinių padangų, bet yra M+S užrašas, tai super legalu. Bus kogero ir kalnų keliukų, nes bandysim ir paslidinėti šiek tiek. Manau, kad viskas bus gerai.

 

Tokį lapkritį, kaip dabar, tai labai puikiai ir pusplikės vasarinės dirba. Buvo čia ir šaltuko, bet kai sausa, tai didelio skirtumo nėra. Nesnigo kolkas dar, o nelijo irgi jau seniai, bet Kaune praktiškai kasnakt laisto gatves druskos tirpalu. Tai nuo to tirpalo, kadangi jis neišgaruoja, dvigubai slidžiau, nei ant sauso asfalto, ir gerokai slidžiau, negu ant šlapio asfalto esant tokiai temperatūrai, kaip yra, t.y. +2C.

Patiko man kažkurį vakarą važiuoju, pirma diena po šilto laiko (+8+10C) kai buvo, ir pašalo iki (-1-3C), ir jau visi superlėtai važiuoja, nors asfalto temperatūra dar kelias dienas buvo pliusinė :)

Jei labai neužvarys sniego, turbūt dar ir nedėsiu žieminių, nes mašiną naudosiu tik šią ir kitą savaitę ir po to iki Naujų nebūsiu. O tada TA, tai reikia abi šakes priekines keist, duslintuvą virint ir t.t., tai tuo pačiu ir ratus persuksiu :)


Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2019 lapkričio 28 - 03:50

  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#106 S.Vilius

S.Vilius
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.044
  • Vieta:Lietuva
  • Automobilis:EX P407sw

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 09:22

avarijos atvėju draudimas negalioja ir suplakus svetimus automobilius, mojuoji iš savo kišenės. Apsimoka taupyt tas žiemines padangas


  • 0

#107 diawollo

diawollo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.928
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Volvo S60 D5 120kW

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 11:00

avarijos atvėju draudimas negalioja ir suplakus svetimus automobilius, mojuoji iš savo kišenės. Apsimoka taupyt tas žiemines padangas

Nu draudimas galioja jeigu įvykiui įtakos neturėjo padangos. Teoriškai. Praktiškai, samdaisi kokį šūdadvokatį už 500e ir eini su ekspertizėm į tesimą, o draudimo bendrovė su puse Riomerio absolventų tave namo pasiunčia.


  • 0

 Peugeot 406: 

3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI


#108 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.925
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 12:37

Kliovas :)

 

Be abejo.

Taip yra parašyta, tik ne visai taip. Parašyta "Gali negalioti", t.y. priklauso viskas nuo aplinkybių. Ir dar nuo to, ar tai buvo nustatyta. Ir jei buvo nustatyta, pagal aplinkybes draudimo ekspertas turi priimti tokį sprendimą.

 

Taip pat, kaip ir Policija turėtų (gali) skirti baudą ir anuliuoti TA, bet turi būti nustatytas toks faktas ir pareigūnas turi priimti tokį sprendimą. Žinau, kad kartais padangų kontrolė pabjurus orui būna atliekama reidų ir ne tik metų, bet man su tokiu tikrinimu dar neteko susidurti per savo 10m stažą.

 

Tai va taip pat ir neteko susidurti su draudimo įmonių atliekama padangų kontrole nei vienai barikadų pusei, nei kaltininkams, nei nukentėjusiems. Nukentėjusių dar bent mašinas apžiūri, bet man nei kart padangų nėra žiūrėję, specialiai atkreipdavau dėmesį. O kaltininkų.... Užpernai žiemą buvau kaltininkas avarijoje, kur padariau su 97tų metų laidos pilku automobiliu, bet realybėj iš nuotraukų matytųsi, kad automobilis 2000tųjų metų laidos ir žalias. Ne ne, viskas ten legalu su dokumentais, tiesiog mašina per 10 metų Lietuvoje pakeitė savo spalvą ir tai nebuvo užregistruotą Regitroje, nes TA praėjo ir be spalvos keitimo, o daugiau niekam nebuvo įdomu. O išvaizda, kai skiriasi tik priekis, ir visos detalės tinka, tai po avarijos buvo sukrautas kažkada restailo priekis. Žodžiu, galvojau, čia bus reikalų įrodyt. Nes mašina jau priduota į ardymui, kadangi neremontuojama, o ten reiktų turbūt vežtis draudimo ekspertą vieton, rodyti kėbulo numerį, lenteles, ant diržų datas ir pan. Draudimas man nei paskambino, nei dar kokiu būdu susisiekė po to, kai suvedžiau internete eismo įvykio deklaracijos duomenis. Nukentėjusioji daug fotografavo įvykio vietoje, nes buvo labai išsigandusi ir jausminga. Pradžioj labai plūdosi negražiais žodžiais, tada pradėjo teigti, kad aš girtas, fotografuoti. Galiausiai, kai pasakiau, kad girtas tikrai nevairuočiau automobilio su sugedusiais stabdžiais (stabdžiai veikė, bet labai juokinga jos reakcija buvo :D ), ir Policiją kviesiu pats, nes neturiu noro ir laiko čia ginčytis ir aiškintis, ir man pigiau bus sumokėti baudą už sukeltą eismo įvykį, negu toliau klausyti šitų nesąmonių, nusiramino ir supildėm deklaraciją. Manau, kad tų nuotraukų ji niekam taip ir neparodė, o jei ir būtų rodžiusi, tai fotkino taip, kad nei vienoj nuotraukoj mano automobilio valstybinis numeris negalėjo matytis :)

 

Taip kad, geriau skatinkit kontrolę aktyvesnę, jei norit rezultatų, o ne pavieniams žmonėms aiškinkit, kaip gyvent. Nes tai ir neveikia, ir labai neefektyvu. Man tai nesvarbu, bet kitiems, manau, gali būti nuo to lengviau gyventi ir jaustis mažiau kritikuojamais už bet ką ir labiau priimamais :) Jeigu aš jau tarkim ne tik tą darau, bet dar ir viešai parašiau, tai turėkit omeny, kad apie pasėkmes žinau ir esu joms pasiruošęs, jeigu reiktų atsakyti.

Žmonės iš principo yra linkę gyventi laisvai pagal savo nuomonę, todėl kai kuriems įstatymas reikalingas, kad juos truputį įstatytų į vėžes ir jie nekenktų kitiems. Kitiems, kurie iš principo nėra linkę kenkti kitiems, tai dažnai varžo jų laisvę. Juk Lenkijoje žieminės padangos iki šiol nėra privalomos, o Suomijoje privalomos, bet šiuo metu dar ne, nes žmonės ten moka vairuoti. Čia taip pat, kaip Vokietijoje arba Prancūzijoje dieną nereikia šviesų, o Norvegijos pačiose pavojingiausiose slidinėjimo trasose neprivalomas šalmas, kai pas mus Liepkalny rūrina visus, kas įlenda į snow parką be jo, nepriklausomai ar ten naudojiesi figūromis, ar tik šiaip reljefas ten smagesnis atrodo. Susikūrėm policinę draudimų valstybę, bambam dėl kvailų draudimų, bet vistiek kabinėjamės prie žmonių, kurie jų nepaiso.

Danijoj su draugu sėdėjom parkely ir ramiai kalbėdamiesi gurkšnojom alų, ten taip galima. Airijoj tokioj pat situacijoj truputį išsigandau priėjus pareigūnui, nes nežinojau, kokie įstatymai, bet pasirodo jis tik priėjo pasakyti, kad parkas užsidaro nakčiai ir reikia išeiti. Lietuvoje kažkodėl tai reikia į kojinytę arba pirštinytę.

 

Ir dar turėkit omeny, kad gal tos padangos pas mane ir žieminės, o tiesiog norėjau parašyti tokį tekstą kaip socialinį eksperimentą. Tam, kad žmonės, priskaitę apie prastesnių gamintojų arba mažesnio, nei 10mm protektoriaus gylio padangų baisumus, nebijotų važiuoti, nes yra kas važiuoja ir viskas būna dažniausiai gerai. O tai čia prigąsdinat ir paskui velkasi visas eismas 40kmh greičiu. Nes gi prastos padangos, reikia lėtai važiuoti...

 

Apie taupymą, tai ant padangų aš taupau, bet pačių padangų niekada netaupau. Per praeitą žiemos sezoną sutryniau naujas žiemines padangas iki skutų (protektoriaus mažiau minimumo ir susilaiptavo tiek tragiškai, kad buvo planas keisti abu galinius guolius, bet pakeitus padangas ir guoliai pasitaisė...), šį sezoną vėl trinu, šįkart ne naujas, o apynaujes, nes gavau dovanų labai geras. O laiką kartais taupau, taip, tingiu daryti tą patį darbą kelis kartus, tai dėl kelių dienų ar kilometrų pavažiavimo baimės didelės nėra. Dabar, kaip ir sakiau, labai kliba priekiniai abu šarnyrai. Taip, kad jau net yra vairo laisvumo ir truputį stabilumo kartais pritrūksta. Bet dar tikrai neišsiners. Nu tai gal pavažinėsiu dar 10 dienų taip vietinės reikšmės trumpais maršrutais, o tada vienąkart pakėlęs įdėsiu abi naujas gero gamintojo šakes ir dar tikrai surasiu ką dar pakeisti, kad po to vėl ilgą laiką nereiktų sukti galvos.

 

Taip pat, draudimas negalioja net ir su geromis žieminėmis padangomis, jeigu nesi jo nusipirkęs. Vėlgi, be draudimo važiuoti galima, bet yra tam tikros pasėkmės numatytos. Bet važiuoti tikrai galima, niekas ant traliuko mašinos neužkels dėl to, rašo baudą kokių 15eurų ir važiuoji toliau. Jei kamera arba šviesoforas užfiksavo, tai net ir laiko nesugaišti, tiesiog gauni baudos laišką paštu arba į VMI sistemą ir ją susimokėjęs prisimeni, kad pamiršai apsidrausti.

Policija dirba, interneto Policija irgi. Ir kaip TA kontrolieriams su sena mašina galima palikti "sausainių", kai turi ką rašyt, o pražiūri esminius dalykus, taip ir interneto Policija labai mėgsta "sausainius" :)


  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#109 Corde

Corde
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 194
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:2 x Peugeot 607

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 12:39

Ajajai, bet mokes tai turbut is savo kisenes? Ar is jusu? :) Uzsidejom visi ziemines padangas, valio, padareme savo automobilius 20 procentu saugesniais. Jei kazkas nusprende naudoti medines ar ten dar kazkokias kitokias, reiskia pasiliko su 80 procentu saugumo - priklausancio nuo jo vairavimo sugebejimu. 


  • 0

#110 diawollo

diawollo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.928
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Volvo S60 D5 120kW

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 16:42

Be visų pliusų ir minusų. Pinigų dar. Tai atsiminkit, kad eisme dalyvauja netik skardos ir buferiai. Ten dar neišvengiamai gyvosios masės yra. Jokie ten pinigai neatstos suluošintų gyvenimų. Kad tau ir į galą kas gerai trinktels. Bus "Oj, soriukas - paslydau". O tau gal nuo perkrovos bus stuburo nervai nutrukę ir važinėsi jau tik kėdutėj. Draudimas tau atseikėja kokį 100k eurų ir palinki sekmės lankant šokių pamokas.

Buvo prieš kiek tai metų +/- pažįstamą nukirtęs perėjoj "jaunolis". Tai buvo teismas. Pakabino anstolį su 5 ženkle suma ir dar buvo paruoštas kaltinimas pagal BK už sunkų kūno sužalojimą. Tai jaunuolis nesėdo vien dėl to, kad labai žliumbė ir gailėjosi.

Reziumė. Saugot ir kitus reikia, netik savo kailį.


Šį pranešimą redagavo diawollo: 2019 lapkričio 28 - 16:51

  • 0

 Peugeot 406: 

3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI


#111 S.Vilius

S.Vilius
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.044
  • Vieta:Lietuva
  • Automobilis:EX P407sw

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 17:35

Nu matai vieni kieti laksto su masinom dideliu greiciu, kitiems fetishas su senom padangom zaist rusiska rulete. Ir nereik manes gydyt laimingai pasibaigusiom istorijom. Cia tas pats kas as sakyciau x kartu vairavau girtas ir nepagavo ir nepadariau avarijos, tai ka man dabar visada girtam vazinet? (Hipotetinis pamastymas)
  • 0

#112 ernissss

ernissss
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 424
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:5008

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 17:51

Tadai, perfrazavus vieną personažą - "tau tik knygas rašyt" :) Šitiek prirašyt beleko apie skirtingus įstatymus ir jų nesilaikymą, draudimus, padangas, šakes, šarnyrus, "sausainius"... nu nu... šakės :D
  • 0

#113 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.925
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 21:50

Tadai, perfrazavus vieną personažą - "tau tik knygas rašyt" :) Šitiek prirašyt beleko apie skirtingus įstatymus ir jų nesilaikymą, draudimus, padangas, šakes, šarnyrus, "sausainius"... nu nu... šakės :D

Kada nors butinai ir parasysiu.
O kolkas, zaidziu rusiska rulete kasdien :)
  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#114 ernissss

ernissss
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 424
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:5008

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 22:00

Ok, lauksim knygos :) Bet rusiška ruletė žaidžiama šiek tiek kitaip :)


  • 0

#115 pauliusj

pauliusj
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.751
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Lancia Lybra 2.4 JTD

Parašyta 2019 lapkričio 28 - 23:23

Apie padangas:
geriausios padangos pas ta, kuris zino ju galimybes.
Apie zmones:
Yra tam tikra grupe zmoniu, kurie turi but visada teisus - kazkada ir as jai priklausiau, bet meciau - jiem sunku, todel juos viskas visad nervina ir jie visad kisa "faktus" kartais tikrus, kartais ne visai, bet esme "tiesa ir teisumas"..sunku jiem, kai aplink vien neismaneliai.:)
yra kita grupe, jie paprasciau ziuri i gyvenima, niekam netrukdo, taciau visvien uzkliuva teisuoliam..taciau jiem vienodai.jiem daug lengviau, jie zino savo galimybiu ribas ir nesistengia pakeisti kitu, ar primesti savo gyvenimo buda kaip vieninteli teisinga.
del savo paprastesnio poziurio jie superteisuoliam atrodo tarsi issisokeliai..
o gal cia pavydas, nes paprastai istorija keicia issisokeliai.:D
ateitis parodys..i diskusija neketinu veltis.
sorry uz OT ir labos nakties.:)

Šį pranešimą redagavo pauliusj: 2019 lapkričio 28 - 23:24

  • 0

Visos automobiliu remonto paslaugos. Diagnostika, prieziura ir remontas. 861396343 Kaunas


#116 sizus

sizus
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 567
  • Vieta:9600 Års
  • Automobilis:406 2.2(sold),307 T6 1.6 hdi;307 T5 2.0 hdi;307 T5 1.6 hdi

Parašyta 2019 gruodžio 01 - 19:09

Apie padangas:
geriausios padangos pas ta, kuris zino ju galimybes.
 

Manyciau pats teisingiausias teiginys sioje temoje.


  • 0

#117 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 6.129
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2019 gruodžio 02 - 08:45

Teisuoliai ir teisingumo ieskotojai bei savo teisybiu IRODYNETOJAI suserga ivairiom ligom, blogai miega ir pan... Prasideda veziniai susirgimai. Pox...ai gyvena ramiau, miega ramiau, serga reciau, o kai suserga isgyja, nes poziuris yra viskas, o ne vaistai.

 

Deja, bet as esu labiau prie tu "irodynetoju"... Gal su metais pereisiu i po... puse. Labai tikiuosi, nes sunku gyventi :D


  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt


#118 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.879
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2019 gruodžio 02 - 09:19

Teisuoliai ir teisingumo ieskotojai bei savo teisybiu IRODYNETOJAI suserga ivairiom ligom, blogai miega ir pan... Prasideda veziniai susirgimai. Pox...ai gyvena ramiau, miega ramiau, serga reciau, o kai suserga isgyja, nes poziuris yra viskas, o ne vaistai.

 

Deja, bet as esu labiau prie tu "irodynetoju"... Gal su metais pereisiu i po... puse. Labai tikiuosi, nes sunku gyventi :D

Kai viešai pasakysi, kad gal ir nieko blogo tas VW, tai būs ryškus pagerėjimo požymis. :D


Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2019 gruodžio 02 - 09:20

  • 1
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#119 diawollo

diawollo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.928
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Volvo S60 D5 120kW

Parašyta 2019 gruodžio 02 - 14:07

Teisuoliai ir teisingumo ieskotojai bei savo teisybiu IRODYNETOJAI suserga ivairiom ligom, blogai miega ir pan... Prasideda veziniai susirgimai. Pox...ai gyvena ramiau, miega ramiau, serga reciau, o kai suserga isgyja, nes poziuris yra viskas, o ne vaistai.

 

Deja, bet as esu labiau prie tu "irodynetoju"... Gal su metais pereisiu i po... puse. Labai tikiuosi, nes sunku gyventi :D

Dedu tau pliusą :D Kartais tikrai norisi kokio skiediklio išgerti. Kuo žmogus mažiau žino tuo laimingesnis, bet kaip taisyklė jie negyvena ilgai. Tas jau patvirtina dar akmens amžiaus laikais, kai pirmiausiai nuo mamutų mirdavo "laimingesni", nes išmintis, kad tave gali sutrypti ateidavo jau po laiko :)

Kaip tik filmą prisiminiau https://www.imdb.com/title/tt0387808/


  • 0

 Peugeot 406: 

3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI


#120 Dolcis

Dolcis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.082
  • Automobilis:Peugeot 307 ir 206

Parašyta 2019 gruodžio 02 - 15:32

Kai viešai pasakysi, kad gal ir nieko blogo tas VW, tai būs ryškus pagerėjimo požymis. :D

Butent.Sakau kaip turintis be Pezo dar ir Vw.Pripazink ir iskart ramiau miegosi nes idealiu masinu nera😁
  • 0
<p>308sw 1.6ehdi 2013




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0