Mano žmonai toyota tai masina is viduramziu, pabandžius po 3008, bet tai buvo ne rav4 o naujas hcr ar kaip ten jis. Naudojau lexus ux savaite hibrida, nepaliko ispudzio. Toyota taip ir nepagamino patikimo dyzelio,geriau archaiski benzai su hybridu,kurie tikrai patikimesni. Beje nematau jokios ateities hybriduose, man vis dar tai yra mados sauksmas,o ne nauda kazkokia. Draugas Klaipedoje,kur troka paeme irgi bande boyota,buvo dienai pasiemes po miesta pabandyt. Sake visad veike variklis!!! Sanaudos lipoo per 7l/100km, tai pasakė nafig. Aisku su trok irgi prasove ant degalu sąnaudų )) kitas dalykas, pasiziurekit briedzio testus toyotu ypac naujojo rav4, noreciau atsikratyt zmona,tikrai toyota butu masina nr1!!!!
Dar kitas dalykas, buvau uzejes i toyota klubą pasiskaitinet. Pilnas forumas apir nauja rav4, ka daryt, kad triuksma sumazint, dauguma bando kazkaip triuksmo izoliaciją gerint. Daugumai braska salono plastmases...Dauguma dziaugiasi sanaudomis 7 litro vidurkio:)))))
man asmeniskai toyota pagal VISKA yra klase zemesne masina nei Peugeot su neprotingai uzkelta kaina, kuria moket gali tik neismanantis zmogus, arba dyyydelis fanas.
Šį pranešimą redagavo Francis: 2020 vasario 28 - 11:31