dviratis
Parašyta 2008 birželio 05 - 09:12
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2008 birželio 05 - 09:37
O nx tu ja kelei? Reikejo sukurti nauja "vaikishkas dviratis". Rimtai.Šitą, tipo, kas nors dar pamena, kokio b...io aš prikėliau tą temą?
© J. Erlickas
Parašyta 2008 birželio 05 - 10:09
Sorry Darka, bet man jau įdomu darosiMaskoliui:stabdziu sistema Shimano NEXAVE ;)
Grynai - besk pirštu - kuris tiksliai. Bus aiškiau. Bet kiek aš ten įžiūriu - ten sseptynbėgiai. Ar ne ten žiūriu?
Na jei tik toks privalumas...visi privalumai ;)
Taigi Peugeot, cia didziausias privalumas
Parašyta 2008 birželio 05 - 14:44
Na šių metų kataloge ir aš aštuonbėgio nerandu. Bet praeitais metais dar buvo gaminamiSorry Darka, bet man jau įdomu darosi
Grynai - besk pirštu - kuris tiksliai. Bus aiškiau. Bet kiek aš ten įžiūriu - ten sseptynbėgiai. Ar ne ten žiūriu?
Na jei tik toks privalumas...visi privalumai ;)
Taigi Peugeot, cia didziausias privalumas
Parašyta 2008 birželio 14 - 00:08
Parašyta 2008 birželio 14 - 09:25
Na, as siulyciau nepamirst ir Kellys dviraciu, ypatingai atkreipt demesi i technologijas ka jie siulo ir kokios kainos. O paziuret galima cia: www.positus.lt o jei kas nori rinkimuisi skirti daugiau laiko - tegul jungiasi tiesiai i gamintojo puslapi http://www.kellys-bicycles.com/ ir ten tegul naudojasi funkcija DUEL, kue galima palyginti visokius dviracius. Tai jei issirinksit kellys dvirati kas - duokit zinia - klubieciams gera nuolaida padarysiu:)
Dar yra FOCUS dviraciai - pamazu uzsikovoja rinka ir kaina ju siemet jau stipriai pakilus, bet dar kokybes/kainos santykis yra labai geras, lyginat su kitais gamintojais.
Siaip perkant dvirati - reikia zinoti, kad visos dviraciu detales (ratlankiai, begiai, sakes, trosai ir t.t.) ant visu dviraciu yra vienodos - kuo daugiau sumoki, tuo aukstesnes kokybes jas turi, o va jau remas - tai kitas reikalas, nes kiekvienas gamintojas turi savo. Ir kiekvienas dviraciu gamintojas (kitaip sakant ant remo su savo fabriko uzrasu likusiu detaliu prisukejas) turi ne tik savo remo geometrija, bet ir technologija. PVZ yra paprasti plieniniai remai, yra aliuminiai (aliuminiu kelios rusys - pagal lydini), angliniai ir titaniniai. Ir dar kiekvienas is ju pagamintas pagal atskira technologija - tarkim aliuminis paprastas (Alloy 6065 arba alloy7005), po to ji dar visaip presuoja, kad tvirtesnis plonesnis ir lengvesnis butu, po to dar hydroformuoja (pripila karsto tepalo dideliu slegiu i vidu ), na dar ir viskiausiu kitoliauskiausiu dalyku yra. Tai va - kaip perki - visuomet reikia zireti ne tik i detales, bet ir koks remas - jo geometrija ir kaip jis padarytas. Veliausia mada dviraciuose - yra carboninis (agnlinis, o tiklisua anglies pluosto) remas. Zemesnio lygio yra presuoto aliuminio ir hidroformuotas, dar zemiau - paprasto aliuminio, dar zemiau - plieninis.
Del detaliu - paprasta - ratlankiai - butinai dvigubi, ir toliau reikia mazint ju sviori, tuo paciu didinant kaina; Toliau lieka viskas pagal kisene; Shimano begiu perjungejai - paprastas deore, geresnis deore LX, dar auksciau XT, dar auksciau XTR, na o pats mandriausias - tas pats XTR, tik jau carbioninis. Siaip daug kas giria SRAM: X7, geresnis X9, na o pats mandriauasi X0. Toliau yra sakes - amortizatoriai - ju ir visokiu buna - pagal kisene - kuo lengvesnis tuom geriau.
Na, atvazinejau 5 metus su Kellys 9000 Xpro, numinta su juom 7000km buvo - susidevejo stipriai, sudilo zvaigzdes - minant stipriai jau prasisukdavo ir t.t. tai isleidau i marcias uz 550lietuvisku, rudeni su didelem nuolaidom isitaisiau nauja - Focus Black Forest - norejau kellys, ale norimo modelio nepavyko gauti...
Styra
Parašyta 2012 gegužės 07 - 14:27
Parašyta 2012 gegužės 07 - 14:49
Naujais Lietuvoje nelabai... (nebent Žibintą kažkaip įkalbėsi užsakyt ) Arčiausiai turbūt Vokietija...O Peugeot naujais dviračiais kur nors Lietuvoje prekiauja ar ne?
Bet gal domina kažkas iš senesnių?
Parašyta 2012 gegužės 07 - 17:11
Parašyta 2012 gegužės 07 - 18:22
... tokio pačio smarkiai rūdyjančio???...Man reikia tokio su dengtais ratais, minkšta sėdyne, stačia sėdėsena, su bagažine. Na jeigu palyginti su mašinomis, tai tokio kaip Mercedes Bens E clas.
Parašyta 2012 gegužės 07 - 18:43
Parašyta 2012 gegužės 07 - 18:55
Šitas dar nespėjo, o va tas ( http://auto.plius.lt...as-2142022.html ) - jau...A sakai šitas jau surūdijęs?
http://img2.netcarsh...allpaper_25.jpg
Parašyta 2012 gegužės 07 - 18:59
Parašyta 2012 gruodžio 13 - 15:41
Parašyta 2012 gruodžio 13 - 17:39
Parašyta 2012 gruodžio 13 - 17:42
Nuotrauka, kaina.Teisingai. Dviraciais ziema reik pradet rupintis, nes vasara jau vazinet reik. Jei galima, tai prie to pacio - parduodamas ,,PEUGEOT'' dviratis. vadinamas gatviu, klasikinis.
Parašyta 2012 gruodžio 13 - 18:07
Parašyta 2012 gruodžio 13 - 18:09
Domina domina.jei domina, tai nuotrauka rytoj. 350.
Parašyta 2012 gruodžio 13 - 18:13
Nesikuklink, ikelk parodyt visuomenei. Ir kaina parasykTeisingai. Dviraciais ziema reik pradet rupintis, nes vasara jau vazinet reik. Jei galima, tai prie to pacio - parduodamas ,,PEUGEOT'' dviratis. vadinamas gatviu, klasikinis.
Parašyta 2012 gruodžio 13 - 18:22
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0