Peršokti prie turinio


PhanT

Užsiregistravo 2009 Rgp 31
Neprisijungęs Lankėsi 2023 Lie 25 14:16
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Vyciuz P407 Coupe, P406 Coupe

2020 spalio 20 - 13:31

Dabar nusipirkau xado i varikli, nes super duper akcija buvo ir turiu xado dar automatines 12L po 1l bambaliu. Bet jei isvazines situos, tai next eis manolai :D


Temoje:Apie Peugeot 508

2020 spalio 19 - 16:50

Na Tadai paziurejau i techninės apziuros lapa tai parasyti sukiai - 4K. Bent iki tiek jis spaude, tai maximumas turbut bus virs 5K

Pas mane tikrai link redlaino lenkiasi, nors butu ziauriai osom, jei negaletu daugiau 3k pasukti :) O dumingumas buvo virs 1, ciuju cipsas daro savo, nori nenori daugiau isdozuoja kuro.


Temoje:Apie Peugeot 508

2020 spalio 18 - 17:09

2.2hdi 150kw turejom "ciuptuvus-prailgintojus" meistruotis kad nuimti laidu kistukus nuo zvakiu. Net nusiardzius gan nemazai :) Jei prikeptu kam, tai butu dziaugsmu. Su 2.2hdi viskas gerai, ypac jei ne uz paskutinius $$ perki. Nusiperki nauja turba, vibro-bumbula pertepi, 300eu atsimusi pardaves srotine turba ir vaizuoji :D Jei 2011 kaip pas mane, tai galima ir suodi mesti lauk, jei 2012+, tai jau teks pasilikti, bo normos 0.5 :)


Temoje:Peugeot 407 1.6 80kw Turbinos remontas.

2020 rugpjūčio 26 - 13:40

Na kaip matau vietoj patarimų yra tik gal vienas kitas parašęs kažką adekvataus o visi kiti tik paverkt ir papist protą sugeba. Galite rekomenduoti ir už jums atrodančią normalią kainą ar kur patys gal esat dare ar žinot kokį servisą su gerais atsiliepimais. Bet kaip matau tekste matote tik "nelabai brangiai" eilutę... Žodžiu, ačiū kas rašė normaliai, visi kiti gero kelio na***j. Galit blokuot, vis tiek iš šio forumo naudos praktiškai 0. Gero vakaro. :)

Tai, kad niekas nep$so proto. Kazkoks jautrus busit :) Tadas adekvaciai viska pakomentavo ir paaiskino, ka ir kaip daryti, jei nori pigiai. Kitas zmogus irgi adekvaciai sudeliojo, kad neverta ziureti i masinos verte. As irgi pas Tada savo sena triperi p406 veziau nesenai, nes kai keitem varikli sufakapinom rieboksli ir tepalas upeliais bego, tai suprask, kad pakeisti reik deze nusimauti (paciam jau nebuvo galimybes, nes nera keltuvo). Masinos verte duok dieve 500-600eu, tai su detalem ir darbais palikau visa masina skaityk. Dar padangas kitaiskas dabar nusipirksiu 4 naujas ir va masina atsipirko. Tai nelabai suprantu, kam cia zmones siuntineti uz adekvacius pastebejimus. Cia kaip tik padrasino, kad nereikia skaiciuoti taip, nes tiesiog nera razumna. Jei nori kad vaziuotu, tai ir tvarkaisi. Bemwelistai po 3-4 masinu vertes i remontus sukisa, nesiparina ir dziaugiasi savo auto :)


Temoje:Apie Peugeot 508

2020 rugpjūčio 25 - 16:49

Kazkoks durneliam skirtas aprasymas, su perdetu CAPS'u naudojimu ir parasymu, kad jis ne is Amerikos ir kad turi skaitmenini laikrodi, ir kad "SAUGOS PAGALVĖS AIR BAG". EIKTU, 2013 metu masina turi eribegus?!?!?! Wow. Gerai kad parase, nu varau jau pirkti... arba "VAIRO STIPRINTUVAS" :D, griuk negyvas.

...

Jau kazkur rasiau, tas pats kad rasyti prie auto-privalumu, kad turi 4 ratus, vaira, sedines, bagazine...Nu pzdc, amerikoje p508 isvis gyvenime nevazineja, nebent gal is kokios meksikos vienas ar kitas uzklydes (ir tai klausimas ar ten tokiu yra). Ko jis turetu buti skendes ar ketvirciuotas. Jis tiesiog bus kaip ir kiti puse lemo nulekes, ispederasintas ir be nuodugnios diagnostikos ir suprantacios akies niekas to nesupras, juolab is video apziuros. Next level perekuk krc :)