Peršokti prie turinio


taurius

Užsiregistravo 2010 Vas 24
Neprisijungęs Lankėsi Vakar, 20:06
*****

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot e2008 GT Pack

2024 sausio 08 - 17:00

Ar elektriniu  galima prikurt su krokodilais prašantiems?

 

Principe ten viskas funkcionuoja kaip standartiniame automobilyje - yra normalus 12v akumuliatorius, kuris "paleidžia" elektros variklį ir traukos akumuliatorių, kurie po to krauna standartinę 12v sistemą ir ten palaiko apie 14v.

Jei nusėda 12v akumuliatorius, jis nesubeba įjungti traukos akumuliatoriaus rėlės ir mašina "neužsiveda".

 

Kažkada teko būt prikurtam, kai ilgiau pasėdėjus nuomuotam Nissan Leaf'e pasėdo jo 12v ir nebesivedė. Ironiška, bet krokodilus jungėm prie automobilio, su V8 5.0l varikliu.

 

O nuo savo P208e esu prikūręs ne vieną kliento mašiną.


Temoje:Peugeot e2008 GT Pack

2024 sausio 08 - 09:51

Tai normaliai, iki Palangos su dviem pitstopais ir nuvarytum :)

Taip, nes pagrindinė automobilio, kuris 95 procentus praleidžia mieste, metrika yra jo sugebėjimas vieną kartą per metus nuvažiuoti iki Palangos :)

 

Maniškis P208e dabar pasikrauna apie 40kw, o vartoja 28kw su 22,5 šilumos. Teko pasinaudot miesto krovimo infrastruktūra, kelis kartus, tai visai patogu, kai mieste tiek daug stotelių. 15minučių krovimo ir miesto reikmėm pilnai užtenka.

Užtad labai malonus reikalas šildymo įjungimas telefono pagalba - 5 min ir gali sėst į šiltą automobilį. Užsiveda be problemų, bėgių jungimas be problemų, gazą spaust gali be problemų :D

 

Žmonos DS7 Plug-in hibride su elektros suvartojimu truputį blogiau, ten 11kw akumuliatorius, tai tokiu oru vos vos iki darželio ir namo užtenka. Guodžia tik tai, jog iš to hibrido mašina turi 4 varomus ratus, tai bent tokia nauda.


Temoje:Peugeot 308 SW GT BlueHDI 130 AT8

2023 gruodžio 10 - 17:59

33000km. Kažkas su šalčiais pradėjo priekyje girgždėti, kuo toliau tuo stipriau. Nebeužsirakina pats savaime, bagažinė kojos mostu neatsidaro-neužsidaro. Lauksiu kitos savaitės atšilimo, jeigu nedings bėdos teks kreiptis į servisą...

 

Dėl bagažinės ir užsidarymo greičiausiai kaltas pultelio elementas. Atšalus raktui, krenta elemento įtampa, mašina nemato rakto ir kvailioja su tuo susijusios funkcijos.


Temoje:Peugeot e2008 GT Pack

2023 spalio 07 - 14:46

Aš su saviškiu P208E jau du metus važiuoju. Per tuos du metus prasukta 50kkm.

Sustoti su 0 procentų teko vieną kartą. Labai panašiai, 1km iki namų, nes tingėjau nusukt 500 metrų į šoną, kur buvo stotelė :D

 

Labai keista dėl N padėties, gal taviškis su nauja perjungimo svirtimi, kuri lygi su konsole?

Maniškis su senesne perjungimo rankena, elgėsi visiškai normaliai - tarsi "užvestų" variklį, skydelyje užsidegdavo ready, lyg galėtum važiuot, bet nuspaudus akseleratorių galios pajudėti nuežtenka.

Tai N padėtis įsijungė be problemų ir draugiškas kaimynas patempė iki namų. Tempiant įjungiau D/B režimą, tai šiek tiek pati pasipakrovė per tą kilometrą ir tos įkrovos užteko įvažiuot į kiemą, bei pajungti prie pakrovėjo.

 

Manau gali nutikti du variantai - arba mėginai įjungti N padėti tik su įjungtu degimu, o ne "užvedęs" automobilį arba stovint nusėdo 12v akumuliatorius ir po to nesugebėjo "užsivesti", tai yra sujungti traukos akumuliatoriaus rėlės.

 

Esu prieš gal tris metus "prikūrinėjęs" "krokodilais" Sparko Nissan Leaf, kuriame pasedėjau su įjungta radija gal 20 minučių. Buvo labai kesita, kai su V8 5l motoru "prikūrėm" elektrinį Leaf'ą...