Peršokti prie turinio


sandman^kfmf

Užsiregistravo 2006 Grd 14
Neprisijungęs Lankėsi 2023 Vas 03 16:21
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Stabdziu disku ir kaladeliu ketimas

2016 rugsėjo 06 - 09:25

Heh... necypia... :D Ant moco mano pasikeičiau kaladėles į Brembo priekines kaladėles. Kainuoja kosmosą, specialiai paėmiau brangesnes. :D Tai jomajo... prie sankryžos net gėda priekiu stabdyti. Stabdau galu. Žviegia kaip paršiukai. Beje, cypimas atsiranda tik paskutinį metrą prieš sustojimą  LAAAAABAI lėtai stojant. Tik pakeitus beje pacypsėdavo mažiau, tai paskaičiau, kad reikia nuvalyti stabdžių diskų paviršius su valikliu nuo seno diskų pritrynimo. Nes gi kai stabdai, tai nuo kaladėlių diskai pasidengia tokiu spec pagerinimu, kuris po to su kaladėlėmis geriau sąveikauja. Tai po valymo situacija pagerėja, nustoja lyg ir, bet pavažinėjau, tie diskai turbūt dar labiau pasidengia ta nesamone nuo kaladėlių tai jau ragas. Be tamsinto stikliuko geriau nevažiuoti stabdant priekiu. :D


Temoje:Is kur cia galejo isbegt ?

2016 rugsėjo 06 - 09:10

Prajuokino klausimas. :D Bet po to prisiminiau pats, kad būna garaže mašina pastatau, palendu kažką tikrinti, o prilaša tiek to vandenėlio, kad pradeda silpna srovele tekėti per tarpus tarp lentų ir girdi tokį sisiojimo garsą. Puoli ieškoti, ragauti kas čia bėga, po to prisimeni, gi kad vanduo nuo kondicionieriaus. :D

Šiaip tai kondicionieriaus kondensatas čia laša. ;) Taip turi būti, viskas OK čia, kondicionierius reiškiasi veikia!


Temoje:407 - kartais susitampo valytuvai atrakinant mašiną

2016 liepos 27 - 16:42

Tarp kitko, pastebėjimas, kai pradėjau valytuvus laikyti service mode. Kartais užvedus mašina, kai valytuvus iš service mode grąžinu į normalią poziciją (tiesiog palenkiu valytuvų lazdelę), tai jie susilanksto po vieną su pauze (pirma nusileidžia keleivio, o kai jau jis guli savo vietoje, tai po kokios sekundės ir vairuotojo nusileidžia), o ne standartiškai, vienas paskui kita choru (šiek tiek pirmas keleivio, o iš paskos ir vairuotojo). Tai ir bus tas spėju momentas kai jie perlipa vienas per kitą jei prieš tai tiesiog paguldyti.


Temoje:407 - kartais susitampo valytuvai atrakinant mašiną

2016 liepos 25 - 10:25

Įdomiausia, kad žiema tai praktiškai to nėra. Spėju ne visai nudegė ir dėl to per karščius kažkas nutinka, kad suveikia, o kai vėsu, tai viskas OK.

Na jei niekas nesusidūrė, tai teks praskėstais valytuvais mašiną palikinėti. :D Vis neperlips vienas per kitą.


Temoje:P407 barskejimas gale

2016 kovo 31 - 13:14

Truputi izoliacija apvyniok stiklo laikymo kilpą (ji stačiakampė, tai gerai apsivynios). Tada uždarius langą, geriau laikys ir neklebės. Aš bent jau taip pasidariau. Privyniojau daugiau, uždariau langą, atidariau ir nuvyniojau kiek per daug matėsi. Uždarant spyna nurėžė ką per daug privyniojau. Tai ta perteklių gražiai atlupau ir palikau tik tiek, kiek reikia. Lyg ir nekleba. Nors pas mane tai stabilo traukė baladojosi. Bet stovint vietoje taip paprastai neišgirsi jei mašiną atsipalaidavęs siūbuosi. Reikia gerai už stogo ragų suimti ir siūbuoti taip, tarsi paskutinį kartą ją siūbuotum gyvenime. Tada galima išgirsti, o jei kas po dugnu stovės tai dar ir užčiuopti ranka tikrai pajus.