Peršokti prie turinio


LiSt

Užsiregistravo 2012 Vas 03
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Rgp 03 12:58
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Sulankstyti ratlankiai

2012 birželio 24 - 12:20

Supratau. Mano situacija yra tokia, kad ratlankiu kantai yra nubrozdinti, yra ibrezimu ir kai kur, yra tokiu keistu demiu, lyg metalas butu issilydes (aisku taip tik atrodo), na gal tos demes dar panasios lyg dazytu ratlankiu dazu sluoksnis butu nuejes. Tai vat man idomu kaip tuos ratlankius padaryt, kad jie atrodytu lyg nauji? Dazyt lietu ratlankiu as nelabai noreciau, nes paskui dazai gali nusibraukt ir panasiai.

Temoje:Geri servisai Vilniuje

2012 birželio 17 - 21:43

1. Taip, Ramus diagnostika, manau, neturi konkurencijos (komplimentas). Bet ar jie dirba tik su programomis ar ir gali fiziskai ilist i automobili (turiu omeny remonta :)), pvz. sureguliuoti hidrokompensatorius, pasalinti tepalu prasisinkima? 2. Hmm, esu skaites apie Itoda negeru atsiliepimu... O tepalus pakeist noriu kaip pridera: nuimt pavaru deze, kad pakeist ir tepalo filtra. Nueme galbut galetu ir ivertint kokia pavaru dezes bukle? Tai vat del situ priezasciu esu linkes i Auto-matas paslaugas 3. Supratau, dekui :)

Temoje:Sulankstyti ratlankiai

2012 birželio 17 - 21:34

"Tik meistrams šitokio darbų derinio neminėk, gerai? " Aha, gerai :D, o kodel? As beveik nieko nenutuokiu apie ratlankiu atnaujinima. Apsvieskit mane ;]

Temoje:Sulankstyti ratlankiai

2012 birželio 15 - 13:31

Noreciau atrestauruoti subraizytus lietus ratlankius. Gal kvailai nuskambes, bet jie lyg ir nedazyti (neatskiriu), aliuminiai, be centrines skyles. Kokiu budu tai daroma - gal galima tarkim nupoliruoti ir padengti laku? Kur Vilniuje gerai atnaujina ratlankius. Aciu uz pagalba :)

Temoje:3,5mm arba usb jungtis P607

2012 gegužės 13 - 22:02

"o tai kokio galo reikalingas keitiklis bagazinej? laugh.gif" - Nesu tikras ar supratau klausima, tad atsakysiu kuo issamiau. CD keitiklis kiek zinau yra gamykliskai dedamas i bagazine (turbut ne visuose modeliuose), tam, kad i ji galetum sudeti 6 diskus ir juos klausyti paleiliui be kiekvieno disko isiminejimo ir vel idedinejimo. "o galima daug paprasciau smile.gif ta adapteri imeti i bagazine pajungi i cd keitiklio fyske ir viskas smile.gif" - velgi nesu tikras, bet 1 - adapterio montavimo instrukcijoje nurodyta pajungti butent i magnetola 2 - neatsimenu, bet berods laido galas, einantis i CD keitikli, yra kitoks nei einantis i magnetola 3 - as i bagazine nedeciau usb jungties, nes tada butu prarandama puse viso sito veiksmo prasmes - reiktu landziot po bagazine, kad ikisinet/isiminet usb laikmena P.S. Man apskritai yra nesuvokiama, kad 2004 metais kazkas dar i automobili dejo grotuva, kuriame yra kasetinis grotuvas, ir lyg to butu maza - jis yra vietoj CD :))). Esu rades man labai patikusia minti apie prancuzu auto konstravima: "French should do less design and more engineering" :)))