Peršokti prie turinio


LiSt

Užsiregistravo 2012 Vas 03
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Rgp 03 12:58
-----

Mano sukurtos temos

Geri servisai Vilniuje

2012 birželio 14 - 17:14

Sveiki, Labai reikia jusu patarimo/rekomendaciju del gero dyzeliniu varikliu, automatiniu pavaru deziu ir pakabos servisu/meistru Vilniuje. Auto P607 2004m iki restailo, 2.2 HDI 98 kW, automatas Zodziu, yra kelios problemos: 1. Variklis (DW12TED4) - pagal mane, per daug dreba (suprantu, kad dyzeliai megsta pasipurtyti) ir lyg skleidzia toki "cakt, cakt" garsa. Bet kokiu atveju norisi patikrinti kas susije su variklio darbu - cilindru slegi, hidrokompensatorius, purkstukus, ipurskimo kampa, kuro siurbli ir tt. Kur verta vaziuoti atlikti siuos darbus? Kaip pas "Autopulsas" reikalai su siais darbais? 2. Automatine pavaru deze (4HP20). Jungia pavaras nebetaip "svariai" - buna nedidelis smugiavimas, kartais jauciasi lyg stabdymas varikliu, kai vaziuojant staiga atleidi akseleratoriu (greicio pedala), stovint nuokalneje, priekiu i nuokalne, ir ijungus atbuline pavara, masina kartais, siek tiek, parieda i prieki (nuo nuokalnes). Beje, padideja vibracija ijungus is "P" i "D" padeti - del ko taip gali buti? Gal yra toks dalykas kaip pavaru dezes pagalves :] (as pakankamai "zalias" sioje srityje). Na, nespeliosiu, o tai prisnekesiu nesamoniu :] Del sitos problemos ketinu vaziuot pas "Automatas" S. Dariaus ir S. Girėno 2. 3. Pakaba. Gale, lyg ir desineje puseje, bilda vos tik pajudejus ir uzvaziavus ant menkiausiu nelygumu. Paskaiciau, kad greiciausiai stabilizatoriaus traukes kaltos. Beje, stabilizatoriaus traukes ir suvedimo traukes tai tie patys dalykai? Prie to pacio, kaip supratau, reikia tikrint ir stabilizatoriaus gumas (ivores?), amortizatoriaus tvirtinimo taskus, duslintuva paklibint. Po visko atlikti suvedima. Kur kreiptis del siu darbu? Turiu pora variantu: "Profiti" Verkiu 50 ir "Autopulsas" Savanoriu 219 3-korpusas. Busiu Laaabai jums dekingas uz patarimus :)

Sulankstyti ratlankiai

2012 balandžio 16 - 15:29

Buvau katik balansuot ratu ir pasake, kad visi ratlankiai palankstyti. Ratlankiai buvo istiesinti Sausio menesi... Del vieno ratlankio ilenkimo suprantu - buvo ivaziuota i duobe, o del kitu nesuprantu. Vazinejama labai atsargiai, vengiama duobiu, masina P607 2004 metu, ratlankiai lieti R16 be centrines skyles, kaip suprantu, originalus, nes yra liutas ant kiekvieno. Klausimas - ar apsimoka juos vel tiesinti, ar pirkti naujus? Gal po tiesinimu ju konstrukcija silpneja ir del to vis labiau lankstosi? Masina buvo pirkta su siais ratlankiais sausio menesi... P.S. sukuriau nauja tema, nes butent tokio klausimo neradau

Peugeot 607 zinynas EN (user manual)

2012 kovo 21 - 17:34

Pagaliau pavyko rasti Peugeot 607 PILNA angliska zinyna, aka manuala. Nuorodoje reikia atsakyti i 4 klausimus ir laukelyje po klausimais zupildyti atsiliepima apie masina (nuoroda veikia, katik pats atsisiunciau manuala).

Diplo-best.com

Panasu, kad ten galima rasti ir kitu zinynu, nebandziau ieskot tik.

Parduodu P607 priesrukini zibinta

2012 kovo 06 - 22:25

Peugeot 607 priesrukinis zibintas 2004 m. priekinis kairys, Valeo, su lempute.

Noreciau 100 lt.

Vilnius, Antakalnis, M.K. Paco 7, tel 865011100. Prasau skambinti/rasyti nuo 13 h

Nuorodoje ne mano zibintas, bet atrodo visiskai taip pat

Peugeot-klubas