Peršokti prie turinio


gmarko

Užsiregistravo 2012 Bir 20
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Grd 04 00:22
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:EGR Vožtuvas

2014 lapkričio 26 - 16:08

Sveiki.

Dėl kai kurių darbų prireikė nuimt nuo įsiurbimo kolektoriaus trišakį mazgą iš kurio sueina visi oro srautai tame tarpe ir egr vožtuvo. Vaizdelis išgazdino - ten sluoksnis suodžių. Ne taip kaip, kad kai kuriose nuotraukose viskas užake, bet sluoksnis yra. Bėja tas sluoksnis nėra labai sukietėjas ar šlapias kaip derva, perbraukus su pirštu valosi.

Su pačia mašina lyg ir viskas tvarkoje, tai vat idomu ar reiktų ko imtis ar nekreipt dėmesio. Priėjimas labai šūdinas, ten tokie pasiūlimai - nuimk praplauk nelabai tinka. Ten arba daryt arba ne. Kaži tie suodžiai kaupiasi net ir esant naujiems mazgams ar kada jau į pabaigą kas nors pareina. Jeigu ten kas į pabaigą eina gal vertėtų atjungt tą EGR (bėja atrodo paprastas vakuminis) ir tuom pačiu viską praplaut.


Temoje:tepalo spaudimo daviklis

2014 rugpjūčio 17 - 14:29

Tai taip išeina, kad tai yra normalu, kad prieš užkuriant tepalo lemputė neužsidega? Nors aš galvojau, kad turėtų, tada būtų aiškų, kad tikrai visa grandinė tvarkoje yra: užkūrei motorą - užgeso lemputė - vadinasi slėgis geras. O dabar gali praslyst toks gedimas ir varikliui kaput (dabar važinėju su atjungta fiske ir niekas nieko nemeta). Parašykit ar ir pas kitus taip pat lempute neužsidega prieš kuriant ar čia tik man vienam taip?

Temoje:tepalo spaudimo daviklis

2014 rugpjūčio 17 - 10:10

Nesupratai. Jau rasiau, lempike neperdegus ji uzsidega, bet tik uzkurus varikli ir uztrumpinus. ten net ne lempike, o koks diodas bus. Bet ar taip turetu but? sugedus davikliui ar uzsikirtus as ir toliau vazinesiu nieko nezinodamas, net jei kada ir sumazetu tepalo spaudimas.

Temoje:Atjungtas EGR

2013 gruodžio 11 - 12:23

Kaip jus dalendat iki to egr ant 2.0hdi 66kw??? is apacios ir isvirsau neeijna prieit,nejaugi atjunginet duslinduva ir variklio pagalve ir sukt varikli?

Nu vat man irgi knieti pažiūrėt kas ten darosi su tuo EGR, nors itariu kad gyvas jis dar nes su pp2000 programa rodo kad darinėjasi, bet gal ten rodo, kad kiek jis turi būti atsidaręs, o ne kiek iš tikrųjų atsidaręs. Elektrinės fyškės ten kaip ir nėra.
Gal galėtų kas pasidalinti patirtim kaip prieit iki to EGR, čia 2.0hdi 79kw. Įtariu kad ten vos ne variklį reik išimt. Kiek skaičiau Haynes manuala, tai nesupratau ar ten reikia visiškai variklį išimt ar užtenka priekinę pakabą apardyt ir prieit galima. :wacko: Vienžo gavno :blink:
Gal kas pasidalintų patirtim? Jei jau užsiimt tokiu ardymu tai tik atjungt tą EGR ir pamiršt amžiams, nes kitaip tai uijuijui.

Temoje:lexia 3 ? shema .

2013 lapkričio 27 - 09:21

Nu aš irgi bandžiau Diagbox susimest, kažkaip nepavyko, nesusišneka su mano auto kompas. Gal kažką ne taip padariau, reiks dar pabandyt kada. Bet kiek paskaitinėjau tai diagbox'as stabdis palyginus su pp2000. O ir kompo paprastesnio užtenka pp2000. O diagbox'e yra kur serviso intervalus nustatyt gali?