Peršokti prie turinio


Sky

Užsiregistravo 2012 Lie 18
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Sau 13 16:06
-----

Mano sukurtos temos

p406 99m. Odinių sėdynių šildymas

2012 lapkričio 19 - 11:51

Sveiki. Įsidėjau į savo pūga odines sėdynes, pilna elektra, sildomos, airbag. Kadangi pas mane prieš tai buvo paprastos, be jokiu valdymu ir t.t. odinių sėdynių valdymui teko atsivesti 12v, su tuo problemų nebuvo. Tik dabar labai idomu ar butų imanoma sėdyniu šildymą pajunkt kai jo orginaliai automobilyje nebuvo? Po vairuotojo sėdyne kai savasias išėmiau buvo pora neaiškiu fyškių, viena berods su trimis kontaktais, kita tokia keturkampa su daug skylučių, bet nei viena netiko odinėms sėdynėms. Odoje yra berods trys lizdai, valdymo, atminties ir trečia šildymo, tik neaišku kuri... Gal kas esat su tuo susidūrę ar turit kokį informacijos šaltinį kuriame būtų aptartas ar aprašytas šis klausimas. Idomu pats veikimas, ar įtampa tinka 12v, reguliavimo principas, potenciometras, relė. Kažkur skaičiau, kad apkrova gaunasi 2omai, idomu ar tai tiesa. Ir prie to pačio, imdamas lauk senasias sėdynes nukirpau po pora laidų, paaiškėjo kad tai buvo airbagų laidai, patikrinau odoje, tai pat kybo laidai nukirpti, ar nieko jei savuosius prie odinių prijunksiu? Poliarumas svarbu? Nes labai nervina ta miirksinti AirBag lempute:)

Perku P406 99m. luzusi, dauzyta priekini buferi

2012 lapkričio 06 - 12:41

Sveiki. gal netycia kas nors turit, gal pas ka nors po keitimu, remonto uzsilike koks lauzytas ar duzes priekinis buferis? :) svarbiausiai kad butu sveika ta dalis kuri eina desineje puseje, tarp buferio moldingo juodo ir sparno. Jei pas ka yra, nepatingekit parasykit, skolingas neliksiu:) I pm arba 869208063

Oro reguliavimo apsvietimas p406 99m.

2012 lapkričio 02 - 15:32

Is pradziu kai nusipirkau galvojau kad ten net nebuna to apsvietimo, kur yra visas oro reguliavimas, bet po to pas drauga pamaciau kad sviecia. Nutariau issiimt pasiziuret, bet niekaip neparisu kaip nusiimt ta visa plastmase, lauzyt nesinori, gal kas esat eme ir zinot kaip ja nuimt?

p406 2.0 HDI 99m. Trauka.

2012 lapkričio 02 - 15:27

Sveiki. Cia apie ta trauka nemazai sneketa forume, taciau sau tikslaus atsakymo kaip ir neradau. Taigi beda tokia, mano pugas yra kaimiskai tariant "glusas", nera traukos. Nesvarbu, ar puse pedalo paspausi ar visa iki dugno, jokio skirtumo. Dirba graziai, apsukos geros ant laisvu, nedumina, kuriasi puikiai, jokiu kitu pasaliniu problemu. Max greitis ~130km/h. Buna kad kartais "minant" kokia 110km/h staiga uzsidega variklio ta check lempute ir masina prileteja, lyg kas stabdytu. Kiek laiko pavazinejus vel uzgesta, taip i menesy gal pora, tris kartus uzsidega, uzgesta. Cia vienas motoristas iskart nutare kad cia bus auksto slegio kuro reguliatorius, kazkaip iskart kist 300lt ir ziuret kas bus nesinorejo, tai isemem jy isvalem isplovem idejom - tas pats kaip buvo. Tada nuvariau pasidaryt diagnostika, rado tik senu klaidu kurias istryne ir nieko daugiau nerado (del tu elektriku ismanymo didelio nesu tikras). Turit gal kas kokiu protingu minciu kas galetu buti? Nes va draugas turi toky paty 66kW puga tai kai duodi gazo tai ir prie sedynos lupa, o maniskis visiskai ne. Gal butu galima patikryt kokius daviklius, atjungt prijungt, kas galetu tai itakot, ten maciau prie turbinos kazkoki davikliai dar yra, nu zodziu laukiu jusu patarimu :)

Ieškau mėlyno p406 1999 m. dalių

2012 rugpjūčio 25 - 17:33

Sveiki. Nusipirkau truputį muštą pūgą ir ieškau dešinio sparno, buferio, dešinės pusės priekinių durelių. Ieškau būtent mėlynos spalvos, tamsesnės mėlynos, nes kaip suprantu jų yra keli atspalviai tų mėlynų. Maltis po šrotus nelabai turiu laiko, tad gal ponai kas turit kokį parsivarę ardymui ar žinot kur galėčiau rast:) tel. 869208063