Peršokti prie turinio


asgvidas

Užsiregistravo 2013 Bal 20
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Lie 22 20:30
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Bedos su tachometru

2013 birželio 24 - 22:42

Nekuriant dar vienos temos...
Mano :pug: 406 2.1TD tachometras isvis neveikia, t.y. rodykle visada guli ant 0. Ieskant belekokio gedimo manau reikia issiaiskint kaip tas reikalas veikia. Manyciau ir temos autoriui bus naudinga info. Kazkur situose forumuose skaiciau kad yra daviklis>> laidas>> tachometras (pataisykit jei kur klystu). Tai beda turi buti kazkur cia. Visu pirma patikrinau tachometra. Atrodo kad jis veikia t.y. pats mechanizmas kuris sukioja rodykle yra veikiantis ir tvarkingas. Toliau ziurejau prietaisu skydelio plata. Ten viskas atrodo graziai, kazkokiu degimu ar svilesiu nesimato, tik nezinau kaip patikrint ar platos mikroshema dirba teisingai.
Toliau reiktu patikrint laida bet nezinau is kur jis turi ateit.
Ir svarbiausias klausimas: KUR YRA TACHOMETRO DAVIKLIS? Kitaip sakant kur yra tas daigtas kuris pasako prietaisu skydui kokiom apsukom variklis dirba? Kur yra spidometro daviklis zinau, bet apie tachometro davikli internete nieko konkretaus nera. Cia yra prietaisu skydelio veikimo principo schemos su parodymais kur kas randasi. Bet nei cia nei kur kitur nerandu kur tiksliai tas daviklis yra. Vis linkstu prie holo daviklio, tik nenoriu keist pries tai neissiaiskines ar tikrai jis rodo prietaisu skydeliui variklio apsukas.
Taigi jei kas zinot brukstelkit komentaruose ar imeskit nuoroda/foto. ACIU UZ INFO :good: :)

Temoje:Del visada veikiancio ausinimo ventiliatoriaus 406

2013 birželio 11 - 21:11

Na su ausinimo ir kitais skysciais viskas ok, siaip siandien irgi jokiu problemu su ventiliatoriais, gal viskas tuo ir baigsis (reik manyt) :)
Dabar bent jau aisku kur yra freono slegio daviklis. Bet vistiek butu idomu suzinot kuris is ju yra variklio temperatyros daviklis. Jei kada atsitiktu taip kad nepasileistu ventiliatorius. Autodata rodo i ta vieta, kur vairuotojo pusej nuo radiatoriaus virsaus zarna nueina iki variklio, kitaip tariant kazkur tarp tepalo lygio matuokles ir oro filtro. Foto . Gal kas zinot kuris is ju paleidzia ventiliatoriu? :blush:

Temoje:Del visada veikiancio ausinimo ventiliatoriaus 406

2013 birželio 10 - 11:52

Kondicionieriaus slegio daviklis jungiasi ten ant bakelio, kaip kolega ir sake. 4laidu fiske. Katik atjungiau, prapuciau ir vel uzdejau. Sutapimas ar ne nezinau bet ventiliatorius nebesisuka. Ijungus degima ir reles neprisitraukia. :) Aciu kolega! Tikriausiai tiek ir rekejo :)

Temoje:P406 sankaba

2013 gegužės 12 - 19:16

nezinau, keiciau saviskiui sankaba.. diskatorius,diskas vokiskas 201lt isminamas skf 35lt... 99m 406 66kw nezinau.. is kur jus traukiat tokias kosmines kainas...

Is cia: Guoliai Diskai Komplektas Dar is cia ir t.t.
O is kur tu pirkai? Jei ten taip pigiai viskas tai noreciau ir as :hmm: Gal ten naudotos buvo?

Temoje:P406 sankaba

2013 gegužės 12 - 13:22

Taigi, per keleta min issiaikinau kaip jie vadinasi :clap: Kaip supratau turetu buti sitie. Tik gamintojas kinieciu. Nerandu rimtesniu firmu antdeklu, pvz LuK ar SACHS. Jei jau gamina pacius diskus tai turetu buti atskirai tik antdeklai pardavimui. Logiska? :hmm: o kur ieskot?
Nesenei atsiunte pasiulyma - SACHS sankabos diskas 360lt (naujas) ir ismynimo guolis SACHS 110lt (naujas). Kolkas pigiausia kur ieskojau, ir ismynimo guoli imsiu, tik va del disko dar galvoju... Maniskiui spyruokles atrodo nesusideveje, tai gal vertetu tiesiog persikniedyt kaip kolega ir sake, tik nesinori pirkt to kinieciu sh.. o moket 360lt diskui i 98 metu modeli..... :doh: nu nezinau... gal paieskosiu geru, kokybisku antdeklu ir persikniedysiu. Jei rasiu :shy:
Galit pasiulyt kur ieskot? Googlas nieko nemeta...
Tiesa, Eddy, kokius antdeklus tu dedi? Kiek ilgai jie laiko?