Peršokti prie turinio


spekas

Užsiregistravo 2013 Rgp 30
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Vas 07 14:52
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:P607 Battery Low

2014 vasario 07 - 14:43

Masina iki restailingo, vienas akumas. Bus turbut paskutiniuju menesiu gamybos, kad metai ketvirti o dar iki restailingo :). Na va, salciai praejo ir beda dingo. Buvau per salcius po viso sito nuvaziaves gal 200 km tai beda lyg ir dingo - nei battery low, nei sudzerzgia vedant. Gal sakau ten kas paciame starteryje ar kitoje grandines dalyje, kuri susijusi su uzvedimu, uzsala ar tampa nepaslankus ir tada del papildomo pasipriesinimo buna tas sudzerzgimas, o gerai pavazinejus, gal pasilo ten viskas ir atsigavo? Ar gali taip but? Sakot generatorius? Na taip, del battery low tai greiciausiai tai bus. Bet, kad nebedega battery low po tu pravaziuotu 200 km tai kolkas manysiu, kad generatorius dar gyvuoja. Ar taip? Ai, dar kas buvo, tai per salcius kai, kaip minejau, idejau pakrauta akumuliatoriu, tai su centriniu valdymu neuzsirakindavo vairuotojo dureles. Dabar kai atsilo - viskas tvarkoj. Bet cia greiciau bus del to, kad tiesiog spynele pasalo, o ne susije su sitom mano problemom...

Temoje:"RG service" Autoservisas Vilniuje

2013 spalio 16 - 11:15

deja peugeot diagnostikos nebedarom, todel purkstuku patikrinti negalim, bet remontuoti galim :)

O kokios maždaug kainos purkštukų remonto, praplovimo (jei plaunat)? Mano automobiliui domina.

Temoje:2.2 hdi bendros problemos

2013 spalio 14 - 12:12

EGR - supratau. Vakar radau forume, kad Ramus tą tvarko. Purkštukai - supratau. Bet kokiu atveju vešiu tikrint, nes netikrinti nuo pirkimo. Reik gerai išsiaiškinti kaip ten kas. Automatas - buvo tikrinta prieš metus maždaug ir sakė, kad geras stovis. Tepalas neturi jokio svilėsių kvapo, tepalo lygis geras, pavaras sakė gražiai mėto - imk ir važinėk į sveikatą. Tad džeržgimas labai retai pasitaikydavo dar prieš tikrinant automatą, tai gal sakau čia ne jo kaltė (labai to tokiuosi). Ar galėtų sutrūkčiojimą sukelt tarkim netvarkingas purkštukų darbas, kokia nors sklendė netvarkingai dirbanti ar kas nors panašaus?

Temoje:2.2 hdi bendros problemos

2013 spalio 11 - 12:42

Škyvas: pasikeli mašiną, nuimi priekinį dešini rata, nusiimi posparni, viskas ten ant plastmasiuku, užkuri mašiną ir viskas taps aišku, viska atgal ir į auto parduotuve plastmasiukų, nes tikrai nuluž :)
EGR: Užglušini, išprogramuoji, ir pamiršti apie valymus ir t.t
Purkštukai: išsisuki ir pasitikrini ant stendo.
Manau sutaupysi keleta šimteliu ir neliksi apgautas.

Dėkui labai už atsakymus.

Dėl škyvo aišku.

EGR. Kaip jį ušglušint ir pas ką? Gal Ramus tą daro? Ar tai nekenkia mašinai? Kaip suprantu, egr kažkaip kažkur recirkuliuoja išmetimo dujas. Tai logiškai, jei egr iš esmės yra tik sklendė, kuri neleidžia dujoms išeit tiesiai lauk į išmetimo vamzdį, o jas dar persuka per kažkokį kontūrą, tada taip, tikrai nieko tokio. Ar aš teisingai suprantu?

Purkštukai. Na nelabai aš savom rankom noriu prie jų lįst - man rodos nei įrankių tinkamų turiu ir bijau ką nors nulaužt. Gal galit patart pas ką važiuot Vilniuje jų patikrint ir, jei reiks, taisyt/plaut? Vakar užmačiau, kad apie http://auto.results.lt/uab-autorealybe (atsiprašau jei tai pasirodys reklama, tiesiog nežinau kur kreiptis) geri atsiliepimai...

Pagalvės. Ar pačiam išeina kairės pusės (žiūrint iš sėdinčio už vairo perspektyvos) apžiūrėt? Nes jei ten ta pusė laiko ir pavarų dėžę, kaip aš įtariu, tai matyt reiks kreiptis pas kažką.

PS.
Dar vienas simptomas su džergimu susijęs, kuri vakar atradau. Kaip jau minėjau, Įsibėgėji iki kokiu 50 km/h ir staigiai atleidi akseleratorių. Letėji sava eiga. Ties kokia 40-30 km/h mašina sutrūkčioja - būna du trūkiai (trunka tik kokia sekundę), atrodo lyg su pavarų dėže stabdytų. Tada greičiui nukritus iki kokiu 20-10 km/h ir neliečiant akseleratoriaus, irgi džergia. Kai vos spusteli akseleratorių - garsas dingsta. Kaip minėjo definedt, matyt džeržgimas susijęs su žemom apsukom...

Temoje:"RG service" Autoservisas Vilniuje

2013 spalio 10 - 12:42

Kaip dėl rimtesnių darbų (jei galima juos taip vadinti), tokių kaip HDI purkštukų patikra/taisymas, EGR patikra, variklio pagalvių keitimas, prasisunkiančių skysčių tvarkymas?