Peršokti prie turinio


Nelegals

Užsiregistravo 2008 Rgs 19
Neprisijungęs Lankėsi Vakar, 03:35
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 407 garso aparatūra

2024 liepos 25 - 22:11

Sutinku, kad groja geriau ir garsiau. Bet kaip minejau kokybe labai gera su originaliu JBL. Laikui begant norisi kokybiskiau nei daugiau. Ir as visada uz tai kas yra originalu.
Bet cia kaip kam. Be to pati dejimo procedura man patinka, nes darausi pats. Esu dejas i 207, 407, 308 (T7) ir 508 (8D). Ir visuose garsas puikus.


Jeigu būtų originaliai JBL tai aš jų būčiau ir nekrutinęs. Neradau ir komplekto tuo metu parduodamo, nes retas bendrai paėmus šitas modelis su JBL. Tai per daug negalvojant buvo painvestuota į kokybišką skambėjimą. Nuo originalo skiriasi tik tuo, kad subas bagažinėj, o ne grindyse. Ai dar aukšti ant stoikių priekyje. Ten skambėjimus išmanantys sakė, kad originalios vietos toli palei stiklą panelėje yra per toli, todėl dėjo arčiau priekinių sėdynių klausytojų.
Kol buvo senieji, vadindavom su žmona radijo tašku 😁 tik žinių radijui klausyt 🙂

Temoje:Peugeot 407 garso aparatūra

2024 liepos 19 - 20:43

Montavo pernai man į C4 Grand Picasso čia www.autogarsas.lt
Irgi galvojau originalių JBL ieškot, parodžiau jiems foto kokie ten originaliai būna, tai ironišką šypseną išspaudė 😄
Sudėjo Ground Zero aukštus, komponentus į duris, Helix stiprintuvą ir subą. Skirtumas neapsakomas, groja fantastiškai, o originaliai buvo tiesiog tragiška. Tiesa, papildomai darė durelių garso izoliaciją, gaminosi podiumus, nes netilpo į originalias vietas garsiakalbiai su didesniu magnetu.
Padaryta kokybiškai, neturiu priekaištų, galiu rekomenduoti.

Temoje:Dėl apsaugos

2024 birželio 13 - 13:45

Vešiu pakeist, kas tik dėžėm ir sankabom teužsiima, tikiuosi geriausio, dar nėra nuvylę. Tiesa, kažkada keitė P406 sankabą, tai po to pradėjo variklio riebokšlis leisti, sako nekeitėm, nes sausas buvo, tipo susijudino ir tiek užteko. Tokį “kasiaką” sutvarkė dykai.
Na čia automatas, bet nuimt/uždėt gal nesudarys sunkumų.

Temoje:Dėl apsaugos

2024 birželio 12 - 10:44

Na taip, ko gero tą Reinz ir gausiu. Ar verta parintis dėl kokybės trūkumo?

Temoje:Dėl apsaugos

2024 birželio 10 - 16:05

Dar toks klausimėlis. Užsakiau, kad atvežtų originalų galinį riebokšlį. Pagal kodą užsakymo lape randu, kad tai Victor Reinz. Toks ir yra originalus?