Peršokti prie turinio


woooras

Užsiregistravo 2014 Spa 04
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Bir 23 10:21
-----

Mano sukurtos temos

ieškau Peugeot 406 1997 m. šviesių (dramblio kaulo spalvos) priekinių

2015 kovo 22 - 20:16

Dar klausimas, gal nuo porestailo HDI tos apsyfkes irgi tinka? mano jau gerokai atsiklijavusios, neissivalo ir suplysusios. Jei kas pasiulytu dar neblogos būklės, paimčiau. Nes pažiūrėjau, kad perklijuot ir pakeist medžiagą daug terlionių (laužt plastikinius fiksatorius reik iš abiejų pusių, o ypač kai tokių dalykų nedaręs. )


Plerpantis generatoriaus diržas Peugeot 406

2015 kovo 16 - 10:53

Sveiki,

 

 

Turėjau bėdą su savo Peugeot 406 2.1 TD, persikreipė įtempėjas, numovė generatoriaus diržą, tas pateko į pagrindinį ir baigtas kriukis. Kadangi gavau geros būklės variklį, nusprendėm daryt operaciją ir keist variklį. Su varikliu viskas tvarkoj, bet yra pasalinis garsas - vibracija, plerpa generatoriaus dirzas nuo vibracijos,... buvo klaidingai nuspręsta, kad kaltas alkuninio veleno skyvas - pakeistas. Generatoriaus dirzo itempejas apynaujis, kitas guolis (parazitinis) - naujas. Laikinai uzdejom papildoma skyvuka po apacia, kad maziau vibruotu ir neplerpintų, bet nemaloni vibracija vistiek yra.  Nekeista spyruokle (dempferis) - kadangi mano nekokia po dirzo nutraukimo buvo, paemiau srote (vizualiai atrodo gera). Ar del panesioto dempferio gali buti tokia vibracija? naujo kaina apie 60 eu...ir taip jau virs galimybiu ribos sukisau... Dar klausimas, ar generatoriaus guolis gali duot tokia vibracija, nes kai pasuki, uzesys girdimas... Daugiau nezinau kas gali but... neturi salygu ardyt ir ziuret...bet tikriai teks...tik kad gal kas patartu, kaip viska patikrint, ypac to demferio (spyruokles kokybe)..


Perku P406 2.1 TD generatoriaus diržo įtempėją

2015 vasario 21 - 19:21

Gal kas turi normalios būklės generatoriaus diržo įtempėją su visu mechanizmu (korpusas, spyruokle ir pan.) Gerai būtų nenusuktas nuo variklio dar.