Peršokti prie turinio


mk777

Užsiregistravo 2014 Lap 17
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Sau 31 23:58
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Priekinis guolis

2015 rugsėjo 18 - 10:28

Na betvarkant abs,suzinojau kad i 407 pigiu guoliu deti negalima. Magnetinis ziedas blogas nespeja nuskaityti,ko pasekoj dega abs skydelyja virsijus 30km/h . Tai va,guolis dar neuzia ir butent sita reiks imt lauk ir deti nauja uz~80 eur vien del abs. Patarimas nedeti pigiu guoliu i si modeli,nes neveiks abs,sake cia nuolatine problema si magnetine juostele.


Temoje:Abs,esp klaida ,davikliai pakeisti,vistiek ju nemato. P407

2015 rugsėjo 01 - 17:15

Tariausi su viena firma del davikliu ,vel man pasiule delphi,nes masina 2007 03 ir tinka sitos rusies...o buna tokiom bosch? Sakau kad pirkau tokius ir abu neveike,sako netikim,tada beda ne tame,gal ziedai abs truke,sako tada keisk nekeites ir patikra pajungus fiske po kapotu nepades,nes reikia istatyti i vieta kad skaiciuotu. :D  Bet mano supratimu uzvestai nejudanciai masinai niekas nieko skaiciuoti neturi,pajungus fiskes klaidos turetu nelikti? nes pas mane ji uzsidega uzvedus masina po keletos sekundziu  :) dakniso jau tie abs...juk aklai vel delphi neimsiu :/

Pajungus nauju abs fiskes po kapotu,klaida tikrai turi dingti ir tokiu budu neistatant ju i stupicas ir galima juos patikrinti nesugadinant?


Temoje:Abs,esp klaida ,davikliai pakeisti,vistiek ju nemato. P407

2015 rugpjūčio 26 - 19:40

Siandiena lankiausi pas protinga zmogu ir padare issame diagnostika del abs. Patikrinom laidus,ogi jie geri! blokas geras! kalti nauji davikliai,jie neveikia!!! pirkau naujus Delphi po 25eur ir abu lavonai,todel ir nemato kompas ir ko pasekoje dega klaida. Kas per nesamone nusipirkt naujus daviklius ir juos ismesti i siuksline...grazinti elektros prekiu negalima,kur garantija? nejau niekas tu gamintoju nekontroliuoja,deda i vidu ka panoreje o gal ir tuscius vidurius palieka, jokios kokybes kontroles! jei 2 is 2 ir abu dvasnos...nervas ima,dabar reikes is naujo pirkti kitus,dabar tikrai nepirksiu sitos sudinos firmos gaminiu. tik boschus. Nusipirkus nauja gamini,negali buti tikras ar jis veiks,taip galima ir puse masinos iskeisti per niek. 


Temoje:Abs,esp klaida ,davikliai pakeisti,vistiek ju nemato. P407

2015 rugpjūčio 21 - 20:18

As nesiginciju,gal tu ir teisus! As tik rasau kas ,kaip. Gal elektrikas pas kuri lankiausi ne itin geras... Gal laidu nemoka patikrinti kruopsciai ar ismatuot. Pabandymui siandien is sroto pasiskolinau bloka abs,tai pajungus kita abs irgi abs uzsidege uzvedus.. Tai arba blokas blogas arba netiko(skyresi truputi kodu pabaigos mano 605 idejau 602 ir jokio skirtumo.) arba kaip saket ne cia problema :) Reikia kita meistra susirast,toks tas gedimas,bet jau atsibodo kad nepavyksta uzkart susitvarkyt.
Ramus- tu gal kur is pajurio ir sutaisytum? :)

Temoje:Abs,esp klaida ,davikliai pakeisti,vistiek ju nemato. P407

2015 rugpjūčio 21 - 11:27

Vis del to ir bus tas idomus variantas,abs blokas sugedes. Buvau pas elektrika,paziurejom ant rimtesnio kompo rode vietoj stovinciai masina priekiniai davikliai rodo kad vaziuotu 256km/h o galiniai 0 km/h. Laidus praskambino,sake ok. Tai va,susirasiu bloka ir tikiuosi bus ok.
Labai svarbus klausimas,ar pezo blokams kodai svarbus kaip ir kad pvz bmw? Turi atikti visi skaiciai? Blokas yra TRW...