Peršokti prie turinio


mk777

Užsiregistravo 2014 Lap 17
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Sau 31 23:58
-----

Mano sukurtos temos

Abs,esp klaida ,davikliai pakeisti,vistiek ju nemato. P407

2015 rugpjūčio 14 - 15:29

Sveiki,407 pezo ,kaip dariausi anksciau diagnostika rode abieju pusiu mirusius priekinius daviklius. Juos pakeiciau naujais ir toliau dege,maniau reikia nutrinti klaida,nuvaziavau ant kompo pajungti ir kompas ta pacia klaida meta ir jos neina istrinti,nemato abieju priekiniu davikliu. Nejau blokas sugedes? o gal galima dar kazka patikrinti? reles,saugikliai uz tai atsakingi? Bandziau siandien nuimti fiske nuo abs sistemos kur po kapotu stovi i kuria sueina visi vamzdeliai,tai ji svari,supurskiau ir atgal uzmoviau niekas nepasikeite. Pasukus rakteli abs klaida nedega pastoviai,uzsidega tik uzkurus varikli po sekundes ar keliu . Ka manot? 


Priekinis guolis

2015 rugpjūčio 07 - 10:49

Sveiki,buvau keites priekini guoli,nepirkau pigiausio,dejau kaip sake gera,dabar nepamenu firmos berods angliskas sake... Atlaike man puse metu ir vel tas ratas pradejo stipriai uzti..patarkit guolio firma kuri optimaliausias kainos ir kokybes,kokius esat pirke ir likot patenkinti? Masina P407!

Peugeuot 407 abs davikliai

2015 liepos 01 - 10:09

Sveiki,dega nuo isigijimo abs/esp klaida...pajungus kompa parode ,kad yra mire abu priekiniai davikliai. Laidus paziurejau,kiek maciau rodos viskas ok,ar galejo sugesti abu priekiniai?saugikliai rodos visi ok, kazkaip keistai atrodo,suprasciau ,kad vienas....o dabar abu. kokia kaina daviklio +/- ? pacius pigiausius galima deti?


P407 barskejimas gale

2015 balandžio 21 - 20:39

Sveiki,yra barskejimas gale,labai girdimas salone,manyciau kad slindantis is auksciau,gal kazkur uz sedyniu ties palange(speju) buvau purtyt vaziuokles galines,servise nieko nerado,ir jiem purtant nebarskejo niekas,masina minkant su rankom irgi jokiu garsu,bet vaziuojant barska labai,pries metus budavo ciut ciut,o dbr jau isismarkejo...barska tik vienoj pusej(gale desinej) sedynes galines gerai uzsirakina spynoj,jos tikrai nebarska,vienintele ideja kylanti tai amortizatoriaus atramine guma jei tokia yra (kitas variantas ,gal pats amortikas?bet cia sunkiai tiketinas variantas atrodo... Garsas sklindantis labai primena duslintuvo dauzymasi,bet duslintuvo gumos ok ir jis stovi standziai netabaluoja...ka manot? pakeiciau stabilkiu abejes traukutes,nepadejo.


P407 Suletinta Reakcija I Akseleracija,trumpalaikiai Reti Pridusimai

2014 lapkričio 18 - 00:11

Sveiki,prasau pagalbos! auto  2007 p407 2.0hdi 100kw siemens pastebejau toki dalyka-kazkaip veluojanciai reaguoja i gazo paspaudima.Pozymiai:vazinejant pencininko rezimu,norint paspausti kazkaip netraukia taip gerai ir jauciasi kaip nenoriai ima daugiau gazo paspaudimo,bet gerai palakscius dugnais,tada smagiai pezo bega ir geriau pradeda reaguoti.Buvo vasara pradejes vaziuojant pastoviu greiciu kely ramiai,kazko tais dusti,kaip kazkas kistusi ar butu atjungiama,tai nemaloniai patrukinedavo motoras(kaip butu labai trumpa laika gesinamas kartais ir nenoriai bevaziuodavo,paskui pramusdavo...)tai savaite kokia vazinejau smagiu rezimu,gazo negailejau,pradejo kazkiek geriau vaziuoti ir kuri laiko nebebudavo to dusimo ir motoro prigesinimo,bet pavazinejus ramiai vel karts nuo karto labai trumpam pridusta ir trukteli.Siaip apsukos lygios,vedasi gerai,dirba tyliai graziai,turbina ok girdisi svilpauja begejantis,tik pastebejimas,kad saltui uzsivedant apsukos greit pasoksta spidometre,o pavazinejus ilgiau, varikliui uzsivedus apsuku rodykle labai letai pakyla iki laisvu apsuku normos(nors variklis jau anksciau paleistas) ir siaip gazuojant jauciasi,kad kazkaip suletintai reaguoja i gazo paspaudima,siaip jokios vibracijos ar purtymosi variklio dirbant tuscia eiga ar vaziuojant pavara nesijaucia,prie kompo buvo pajungtas,tai tik parode kad du priekiniai abs davikliai mire(meta abs,esp klaida spidometre) bet ar tai galetu buti susije?? .Buvau issiardes egr ir gazo sklende praplauti,bet jie pasirode puikios bukles.Degalai pilami tik is degaliniu,masinos rida truputi virs 140k km,bet pridusus kazkokia jinai ramiai vaziuojant,galvoju FAP filtras cia bus kaltas? Nors del jo klaidu nemete paprastoj diagnostikoj,nei spidometre...ar tik nereiktu jo ispjaut ir isprogramuot? bet ar tai pades?? nesinori bereikalo moketi tiek simtu tusciai... Kaip pavizdy, zinau kaip dirba ir kaip reaguoja i gazo paspaudima brolio toks pats p407 2.0hdi bet su bosch sistema,tai sukant starteriu variklio paleidimas toks lengvas ir lygus,bei reakcija i gazo paspaudima daug gyvesne ir tolygesne,nors masina beveik dvigubai daugiau pravaziavusi...Padekite :)