Peršokti prie turinio


undriunas

Užsiregistravo 2015 Bal 06
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Spa 18 05:04
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:307 starterio fiiškė oksiduojasi pastoviai?

2017 spalio 18 - 04:53

Nereikia cia ironizuoti. Esme, kad jei tamsta po tiek mano aiskinimu nesupratai apie ka as kalbu, o meistrai iskart net nieko neziurejus suprato apie koki laida/fiske eina kalba pasako daug ka apie tamstos "ismanyma".

 

Cia nenoriu sumenkinti ar kazka, tiesiog dar karta pakartosiu: vien man pasakius, kad kartais starteris visai nereaguoja i rakteli iskart teisngai diagnozavo beda ir viska sutvarke. Tiesiog ji atsinaujino (vel oksidavosi). Jei tai, kad atsinaujino galima priimti kaip uz nekompetencija, tebunie.

 

Bet tai nekeicia fakto, kad jie bent iskart suprato apie koki laida/fiske suksis kalba vien man pasakius, kad kartais starteris nereaguoja.

Tai man tiesiog leidzia daryti prielaida, kad bet kuris nusimanantis zmogus irgi turetu suprasti apie kuria detale eina kalba. Jei ne per tris sekundes kaip anie meistrai tai bent po tokio didelio kiekio pranesimu tai tikrai :)

 

Jei nesupranta, tesusimasto ar is ties jis taip gerai nusimano kaip apie save galvoja :D

 

Linkiu atgal nebeironizuoti, o neutraliai ir saltai pagalvoti apie situacija (kad bet kuris meistrelis sugebejo iskart suprasti ape kuria detale eina kalba, o tamsta, primetantis labai nusimananti, to nesugeba suprasti net po kruvos praneisimu ir detaliu tikslinimo, tai yra netgi daug daugiau detaliu nei turejo mnet meistrai). Tiesiog neutraliai, neisizeidziant ir neironizuojant pamastyk apie tai ir suprasi, kad ne apie kazkokia stebuklinga neaiskia detale cia kalba eina, o apie tokia, kuria turetu zinoti bet kas, primetantis nusimananti.

 

PS: dar del meistru nekompetencijos, nesugebejimas iki galo gerai sutvarkyti nenumatant, kad vel oksiduosis gal ir galima priimti kaip nekopmpetencija, bet bent jau pacia detale 100proc kompetetingai identifikavo.

 

Tai kaip tau dabar jaustis - net "nekompetetingi" meistrai detale iskart 100proc tiksliai sugebejo identifikuot vien pagal pasakyma, kad starteris kartais visai nereaguoja  :D


Temoje:307 starterio fiiškė oksiduojasi pastoviai?

2017 rugsėjo 14 - 04:27

Nieko nepridirbta. Ant kiek suprantamas šitas dalykas (kokia ten fiškė yra) turi būti:

Kai pasiskundžiau savo meistrui apie tai, kad kartais numiręs starteris būna jis iškart per 3 sekundes pasakė, kad gali būti jog ta fiškė nekontaktuoja. Reiškia čia yra super įprastas dalykas ir keista kaip jūs nežinote apie ką aš kalbu :)

Taip pat kitais metais kreipiausi į antrus meistrus, pasakiau "starterio fiškė kartais nekontaktuoja/užsioksiduoja" ir jie irgi iškart suprato apie kokią fiškę aš kalbu ir pamatę, kad ji kiek užsioksidavus įdėjo naują. Deja laikė panašiai tiek (apie 3 mėnesius) kiek ir senos pravalymas du kartus.

 

Aš kaip visiškas diletantas gal kažkaip neteisingai ją vadinu, bet esmė, kad du meistrai per 3 sekundes suprato apie kokią aš fiškę kalbu (tiksliau pirmas meistras net pats diagnozavo tą fiškę kai aš dar apie ją nieko nežinojau), todėl atrodo labai keista, kad jūs nepagaunat apie ką aš kalbu.


Temoje:307 starterio fiiškė oksiduojasi pastoviai?

2017 rugsėjo 12 - 02:04

Įdomu man, kas čia per starterio "fiškė"... Ar čia meistrai taip pavadino?

Esu matęs Peugeot automobiliuose plonąjį laidelį su jungtele, bet tai būdavo automobiliuose iki kokių 92trų metų. Nuo tada vien varžtinės jungtys.

Cia as taip pavadinau. Nezinau kaip tiksliai vadinasi. Is apacios priejus prie starterio yra toks laidukas su nedidele fyske.


Nuimk starteri ir nuvezk specam kad perrinktu. Man taip pat panasiai buvo,vis daznyn nesikurdavo ta prasme nesukdavo variklio net nesuveikdavo starteris.Perrinko ir pamirsau

 

Bet ar perskaitei mano teksta, juk problema ne paciame starteryje, o kontakte (kiekviena karta nuvalius kontaktus nuo fiskes arba dabar va ja is naujo pakeitus) bent tris menesius jokiu problemu nebudavo.

 

Tai cia starteris ne prie ko, kontaktas butent problema, kurio kartais nebuna del fyskes nekontaktavimo.