Peršokti prie turinio


undriunas

Užsiregistravo 2015 Bal 06
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Spa 18 05:04
-----

Mano sukurtos temos

307 starterio fiiškė oksiduojasi pastoviai?

2017 rugsėjo 01 - 16:59

Sveiki,

kažkada prasidėjo bėda, kad kartas nuo karto starteris nerodydavo gyvybės ženklų. Pasirodo buvo užsioksidavus fiškė. Ją pravalius kokius 3 mėnesius viskas gerai, po to vėl prasidėdavo tkios problemos (iš pradžių 1 kartą iš 10 kūrimų neveikdavo, paksui 1 iš 5, paksui 1 ir 3 ir tt).

Dar kartą pravalius fiškę vėl kokius 3 mėn. gerai, po to vėl prasidėjo. Trečią kartą nevalėm, įdėjom naują fiškę ir galvojom, kad problemų daugiau niekada nebus. Tačiau po kokių 3 mėnesių be problemų vėl kartą neužsikūrėm (ir turbūt vėl kaip anuos kartus tie nesikūrimai dažnės).

 

Kame gali būti problema, kad net nauja fiškė pradeda gliučint? Gaila aš pats neturiu kaip palįsti po mašina ir pažiūrėt kaip ten viskas pajungta, galbūt problema, kad ta vieta, į kurią kišasi fiškė "apkrečia oksidavimu" ir naują fiškę? Ir ta viso labo po 3 mėnesių nuo naujos įdėjimo...

 

Ps: nežinau kiek svarbu, bet visi atvejai kai atsitikdavo nesikūrimas būdavo tada kai mašina nuo išjungimo būdavo pastovėjus neilgai (nuo kelių minučių iki 2-3 val;andų). Jei mašina būdavo pastatyta tarkm per naktį (10-12 valandų) tai nesikūrimo atvejų nebūdavo. Nors buvo vienas ar du kartais, bet ten jau tada kai išvis dažniau nesikurdavo nei kurdavosi. Bet 98 proc nesikūrimo atvejų būdavo po trumpo stovėjimo, ne po ilgo per naktį.