Peršokti prie turinio


Martin P406

Užsiregistravo 2015 Bir 25
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Bal 13 09:28
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Mačiau klubietį...

2017 balandžio 12 - 22:51

Nu chebra, kažkaip nujaučiu, kad tai bus klubietis. :D Kas laiks nuo laiko apsilanko vakarais su P406 coupe Vilniuj ant Subačiaus apžvalgos aikštelės su numeriais GDZ:222? :D (dėl paskutinės raidės neesu tikras) Šiaip gražus kupakas. :)

Temoje:Susitikimai Vilniuje!

2017 sausio 28 - 23:11

Susikurkit dar Peugeot Šeškinė, Peugeot Fabijoniškės etc.

Įdomi idėja, gaila, kad atskirai rajonuose meet'ų nieks neorganizuoja, nes Vilniuje ne kas antras žmogus važinėja su Peugeot. Kita vertus, Jūsų idėja, juk ne aš, o Jūs galite ir pamėginti. :)

Šiaip mes klubo įstatus žinome ir į tuos meet atvažiuoja žmonių ir ne su Peugeot ir mum nuo to nei šilta nei šalta. Užtenka, kad bent keli žmonės atvažiuotų su Pežais ir techninės diskusijos apie juos liejasi laisvai. Mes nedarome kažkokio atskiro Peugeot klubo, tiesiog norime ir darome tokius veiksmus, kad būtent oficialus Peugeot klubas Lietuvoje turėtų ir tokio tipo susitikimus. Kam įdomu, tas atvyksta, viskas labai paprasta.

Temoje:Susitikimai Vilniuje!

2017 sausio 11 - 15:51

Taigi, Vilniečiai, kas norit susitikimų aikštelėse Vilniuje, primenu, kad yra Facebook grupė Peugeot Vilnius. Ten yra visa informacija apie artėjančius meet. :) :pug:  Mūsų jau 44 :pug: Artmiausias susitikimas kažkur Sausio pabaigoj/Vasario pradžioj numatomas.


Temoje:Susitikimai Vilniuje!

2016 rugsėjo 21 - 19:30

Vilniaus parking susitikimai bus derinami šioje grupėje. Junkitės visi, kas norit. https://www.facebook...062723/?fref=tsŠie susitikimai niekada nevyks baruose, kavinėse ir t.t. Tik parkingai. Kadangi klubas vienija vienos markės automobilių savininkus, tai susitikimai ir turėtų vykt prie automobilių. :) Mūsų idėja tokia. Taip daro ir BMW ir MB ir Alfa-Romeo ir SAAB ir VOLVO fanai, neatsilikim nuo jų. :) Artimiausias meet jau galbūt kitos savaitės antroj pusėj. :pug: :pug: :pug:


Temoje:Susitikimai Vilniuje!

2016 liepos 30 - 21:01

Turiu pasiūlymą, būtų norinčių kada nors šią vasarą susitikt ant Europos stogo parkingo, Vilniuj? Meet'as būtų trumpas, prie automobilių, kokią valandą, gal ir mažiau, gal ir daugiau, priklausomai nuo chebros kiekio. Pagrindinis tikslas - kad tokie naujokai kaip aš pažintų kitus Pug klubo narius. :pug: :pug: :pug: 


Jei čia atsiranda žmonių, pritariančių, kuriu FB grupę, ir apsiemu organizuot šitą meet.