Peršokti prie turinio


Martin P406

Užsiregistravo 2015 Bir 25
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Bal 13 09:28
-----

#741166 Susitikimai Vilniuje!

Parašė Martin P406 2017 sausio 28 - 23:11

Susikurkit dar Peugeot Šeškinė, Peugeot Fabijoniškės etc.

Įdomi idėja, gaila, kad atskirai rajonuose meet'ų nieks neorganizuoja, nes Vilniuje ne kas antras žmogus važinėja su Peugeot. Kita vertus, Jūsų idėja, juk ne aš, o Jūs galite ir pamėginti. :)

Šiaip mes klubo įstatus žinome ir į tuos meet atvažiuoja žmonių ir ne su Peugeot ir mum nuo to nei šilta nei šalta. Užtenka, kad bent keli žmonės atvažiuotų su Pežais ir techninės diskusijos apie juos liejasi laisvai. Mes nedarome kažkokio atskiro Peugeot klubo, tiesiog norime ir darome tokius veiksmus, kad būtent oficialus Peugeot klubas Lietuvoje turėtų ir tokio tipo susitikimus. Kam įdomu, tas atvyksta, viskas labai paprasta.
  • 1


#729213 Susitikimai Vilniuje!

Parašė Martin P406 2016 balandžio 15 - 22:50

Sveiki, ar nebūna kokių nors Vilniečių pugų savinkų grand meet'ų aikštelėj kur nors, kaip kitų markių gerbėjų? Ta prasme, nebus kažkas tokio organizuojama šiemet? Šį pavasarį? Juk visai neblogas vaizdas būtų, jei susirinktų daug Vilniaus pežistų kur nors parkinge ir paskiau ne kamščių metu prariedėtų per miestą kolonoj. :) Jeigu tarkim mados parkingas netinka, tai yra daug ir kitų - ozo, Europos, CUP'o, savanorių RIMI. Aišku, kai kurie iš jų po kelių valandų tampa mokamais, bet per tas kelias valandas galėtume paskiau nebesedėt ten, o išriedėt ir į gatves. :D  :pug:  :pug:  :pug: 


  • 1


#726753 Apie Peugeot 407

Parašė Martin P406 2016 kovo 19 - 19:30

Be abejo, pritariu jums. Iš viso, labai svarbu žiūrėt į automobilio vidutinę rinkos kainą ir nesistengt nusipirkt kuo pigiau kuo idealesnio auto. (nebent tavo hobis - lavonų prikelinėjimas) Bendrai paėmus, būtent dėl norėjimo nusipirkt kuo pigiau ir geriau, lietuviai skirsto stereotipiškai automobilių markes į geras ir blogas. Kaip galima norėt iš bet kokio automobilio idealios elektronikos, kai jis bėgęs kiek fūra ir sulipdytas iš trijų? Kaip galima tokios būklės automobilyje tikėtis, kad viskas veiks be priekaištų? Visos markės yra geros, jei automobilį krupščiai prižiūri.;)
  • 1