Peršokti prie turinio


Lukis

Užsiregistravo 2015 Spa 20
Neprisijungęs Lankėsi 2019 Grd 01 16:12
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 406 slenkscio guma

2018 birželio 16 - 14:36

Laikiklių gumai yra pirkti pas kiniečius. Bet aš gumos visai atsisakiau, skylutes panaikinau. Per tasmlaikiklių skylutes teka vanduo į slenkstį, o ir šiaip, ta guma visada nusispardys :D O be gumos kiek dažniau teks pavalyti slenkstį ir tiek. :)


Temoje:406 2.2i sedanas daily-project

2018 birželio 16 - 14:29

Sveiki! Baigėsi egzaminų sesija, galima toliau kibti į darbus. Nuo paskutinio posto nuveikta nedaug.. Nupirkau orginalų porankį, gavau donorus priešrūkinius žibintus, pas manes vieno korpusas ir vidus sudaužyti buvo. Pabaigiau išsiklijuoti garso izoliaciją visose duryse, bagažinėje, ant galinės palangės, ir ant dugno kur buvau pats nuplėšęs. Įsivirinau galinių sėdynių atlošų kablius, dabar coupe sėdynės pilnai pritaikytos :) Užvirinau antenos skylę stoge. Žodžiu iš esmės smulkmenos visokios padarytos. Ai, ir stoglangį pradėjau dėt. Kolkas tiek, po stoglangio reiks parsivežt kapotą, nes manojo priekis po šveitimo dratiniu šepečiu kaip rėtis atrodo, nėr laiko ir noro tvarkyt senąjį.. Po to seks intensyvus kėbulo ruošimas dažymui. Ai, ir slenksčius plastikinius taipogi pasibaigiau. Nuotrauka iš darbų kolkas tik viena.
DSC_0622.jpg

Savo vasarinius ratus kolkas užmoviau ant 206, o į kiemą atkeliavo dar vienas P206.

DSC_0551.jpg

DSC_0588.jpg


P.S. - klausimas administratoriams, kaip man atnaujinti nuotraukas ankstesnių postų, kur jų neberodo? Norėjau pabandyti, nebeeina redaguoti.


Temoje:406 2.2i sedanas daily-project

2018 balandžio 28 - 13:03

Auto funkciją ne mygtukai kontroliuoja, o durų kompiuteriukas, kuris yra pas 406 lango pakelėjo varikliuko korpuse. Jei tas varikliukas neturi tokios funkcijos, tai auto neveiks net ir keleivio priekinio langui. Už galinius langus berods priekiniai atsakingi irgi, nebepamenu.

Dabar yra vairuotojo langas su auto funkcija, bet įdomu ar eitu iš 607 kur visi 4 langai auto turi.


Temoje:406 2.2i sedanas daily-project

2018 balandžio 28 - 11:46

Tą gunmetal irgi svarsčiau, čia kaip ir šlapias asfaltas ta pati spalva.

Dėl priežiūros, gal netaip kai kurie suprato. Man tai nepraktiška, kai automobilį kas dvi dienas tektų plauti, dėl pernelyg į akis krentančių dulkių ir purvų.. :) Kad prižiūrėti reikia aš tą suprantu. Koks tada tikslas tvarkyti kėbulą ir po poros metų skaičiuoti kiek kokiam kampe rudžių išlindo?

Gal kas bandė įsidėti tokius mygtukus langų iš 607? Ar įmanomas variantas ar neveiks visvien auto funkcija visų langų? Fyškės ne problema.
3g0gcajx.jpg


Temoje:406 2.2i sedanas daily-project

2018 balandžio 26 - 17:38

Saulix, lyg ir ta pati spalva. Man tuom ir patinka ji, kad skirtingais apšvietimais labai skirtingai atrodo.

Blemb, jei šita mėlyna labai reikalauja priežiūros, tai nebežinau jau :D Juodos teko atsisakyti dėl tų pačių priežasčių. Tai gal pagalvot apie "šlapią asfaltą" :unsure:

O dėl spalvos gyvumo, tai irgi manyčiau poliruota + vaškas.