prasom praplest minti...o del nevartojimo per salcius, tai mano praktika rodo, kad daug daugiau zalos patiria masinai stovint. vazinejant jai geriau

PALIKIT MASINAS STOVET IKI KOL ATSILS.
Parašyta 2006 sausio 24 - 13:08
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 13:13
Šį pranešimą redagavo Kursis: 2006 sausio 24 - 13:15
Parašyta 2006 sausio 24 - 13:17
Rusų gamintojų standartas numato, kad auto turi užsivesti ir dirbti prie -25.Idomu ar nurodo kazkoki skaiciu masinu galimtojai iki kiek salcio galima ekspoatuot standartini automobili?
Paskutiniam ZR kaip tik buvo testas kinietiškas pikapas, focusas, loganas, ir žiguliukas, prie -25 neužikurė tik kinietis, nes tepalas buvo 10w40.
Svečias_MarryJane_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 13:25
gal galit ma issifruot ka reiskia vis tie tepalu kodai?nes tepalas buvo 10w40.
Parašyta 2006 sausio 24 - 13:25
Beje, plečiant mintį toliau. Nesvarbu ar dyzelis arktinis ar dar velnias žino koks, nuo šalčių vistiek išsiskiria parafinai drėgmė ir etc., kurie ramybės būsenoj nusėda visoje sistemoje, pasekmės, taip ir liks stovėt iki pavasario. Benzininiams irgi ne ką geriau, kadangi jame yra drėgmės, prie didelių šalčių ji kondensuojasi ir gali atsirast kuro padavimo sistemos metalinių dalių korozija ir kitokia fignia. Beje atatinkamas reikalas vyksta ir su aušinimo skysčiu, kuris pradeda skaidytis į atskirus komponentus ir nereikia stebėtis poto, kad radiatoriai pusiau užšalę. Tai čia kalba tik apie skysčius.Plečiu: ilgiau pastovejus gaišta akumuliatoriai, kazkaip dar giliau įšala visi tepalai, o HDi po poros savaiciu stovejimo ziema lauke (maniau jam gera darba darantis) puole piktybiskai uzgsineti. Zibintas neturejo ideju ir pasiule toliau pasivazineti. Sake, kad kazkokie dujų recirkuliaciniai vožtuvai gali nuo stovėjimo prirūgti. Nuvaziavau Kaunan ir pasveiko. daba palaikes savaite HDi stovinti turejau ji uztempineti - akumui sveikatos pritruko. Ir tai buvo vienintele uzsivedimo problema ziema. Pavazinejau ir vedasi kaip bite.
ir bendrai - mašina stovėdama tikrai negerėja.
aišku, šalti užsivedimai yra neblogas peiliukas motoriukui...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2006 sausio 24 - 13:50

Šį pranešimą redagavo Ozyris: 2006 sausio 24 - 13:55
Parašyta 2006 sausio 24 - 14:00
Šį pranešimą redagavo DaviD: 2006 sausio 24 - 14:00
Kaunas-Lentvaris-Vilnius
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 14:20
nugi nieko gero nesidaro.Geriau papasakokit kas darosi su guminem detalem saltyje, visokiais salnikais, variklio, turbinos tepimu kai dar tepalai nesusile ir tt.
cia kaisaka galima prisiminti Baltakį, kad labiausiai kenxminga gyventi
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Svečias_mmx_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 14:52

Parašyta 2006 sausio 24 - 15:01
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2006 sausio 24 - 15:06
mano auto per tokius šalčius važiuoja ir važiuos,...jeigu neišeis sutaisyt, pirksiu kitą, bet ji važiuos tiek kiek aš norėsiu

Parašyta 2006 sausio 24 - 15:16

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas
Svečias_povka_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 15:29
Yu cool man"jei suges, tai sutaisysiu ir vėl važiuos, jeigu neišeis sutaisyt, pirksiu kitą, bet ji važiuos tiek kiek aš norėsiu, o ne tiek kiek ji man pasakys"

Parašyta 2006 sausio 24 - 15:35
kiek grubokai pasakyta, bet minčiai pritariuDėjau skersą aš ant jūsų problemų, mano auto per tokius šalčius važiuoja ir važiuos, o jei suges, tai sutaisysiu ir vėl važiuos, jeigu neišeis sutaisyt, pirksiu kitą, bet ji važiuos tiek kiek aš norėsiu, o ne tiek kiek ji man pasakys.

nėr čia ko prisidengiant "nekvailu mąstymu" teisinti savo aplaidumą ir vandenį vietoj vairo stiprintuvo skysčio

Parašyta 2006 sausio 24 - 15:37
As tai ir darau, nevirsyju 2000apsuku ir ramiai vazuojuar žinote, kad: gamintojas rekomenduoja mašinos nešildyti, o užvedus iškart važiuoti (aišku neprievartaujant variklio)?
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Svečias_Belial_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 15:40
Nereik nei galingo, nei naujo. Reik GERO! pas mane ir prie 32 uzsiveda! CHa dabar pavydekittai kū daryt su akumu, kuris ir naujas ir galingas prie -30 atsisako dirpt?
negi vienintelis variantas - nešt jį namo?

Parašyta 2006 sausio 24 - 15:46
Pritarimas cakant čia pridedamas nuo kito, apsileidusio nenaujos Opel Astra userio, kuris irgi mat tingėjo laiku žvakes kaitinimo pasikeist, bet šaltis privertė tai atlikti ir viskas atsistojo į savo vietas, net ir su 5 metus skaičiuojančiu akumu,Jo. Man irgi patinka žmonių mastymas, "mano auto per šaltį sugedo, tai daba visi durni, kad važinėja, nes aš pavydžiu, kad negaliu važiuot ir užsiiminėju visokiom filosofijom, kad pateisint negalėjimą važinėt". Dėjau skersą aš ant jūsų problemų, mano auto per tokius šalčius važiuoja ir važiuos, o jei suges, tai sutaisysiu ir vėl važiuos, jeigu neišeis sutaisyt, pirksiu kitą, bet ji važiuos tiek kiek aš norėsiu, o ne tiek kiek ji man pasakys. Taškas. Ir sėkmės jums laukiant pavasario

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0