O tai ka, ventus dyzelinas prastas?... net ir su Ventus dyzelinu etc.

PALIKIT MASINAS STOVET IKI KOL ATSILS.
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:01

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:06
Kai kam gali atrodyt, kad taip. ;)O tai ka, ventus dyzelinas prastas?
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:08
Pirma pasikrauk akuma ir pabandykNu gerai. Pvz.: Masina jau nuo preitos savaites treciadienio nebuvo uzvesta. Penktadieni bandziau vesti - neuzsikure tai ir palikau ramybeje. Saltis siek tiek atslugo, bet jauciu uzvesti dyzelio nepavyks. Tai kas geriau: tempti i koki silta garaza ir laukti koki pusdieni kol atsils ar uzvesti buksyruojant?
Šį pranešimą redagavo Ozyris: 2006 sausio 24 - 16:08
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:11

Parašyta 2006 sausio 24 - 16:12
Tik savaitgali atidaviau tevui,bo nereikalingas gulejo namieA prie temos - yra čia tokių, kurie galėtų paskolyt pakrovėją (Vilniuj)?

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:17
O tai su gnybtais neišsisuksi?A prie temos - yra čia tokių, kurie galėtų paskolyt pakrovėją (Vilniuj)?

Parašyta 2006 sausio 24 - 16:21
NA as savo masinos nenoreciau kaip donoru naudotiO tai su gnybtais neišsisuksi?

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:32
Na matai - vakar po darbo užtrauke... Pasivezhinau po miesta... Pashildzhiau... Pastaciau... Ryte - žopa... Padročijau ir panašu ka iš tos 30% akumo talpos liko nekazhinkas... Daba noriu pakrovimą išbandyt...O tai su gnybtais neišsisuksi?

Svečias_Aidas_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:34
Dėjau skersą aš ant jūsų problemų, mano auto per tokius šalčius važiuoja ir važiuos, o jei suges, tai sutaisysiu ir vėl važiuos, jeigu neišeis sutaisyt, pirksiu kitą, bet ji važiuos tiek kiek aš norėsiu, o ne tiek kiek ji man pasakys.

Gerai kad su tavo požiūriu i daiktus netenka kasdien tarkim... šokinėt su parašiutu. Detum irgi ilgam... šaukštą
Svečias_Aidas_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:37
Turiu.Na matai - vakar po darbo užtrauke... Pasivezhinau po miesta... Pashildzhiau... Pastaciau... Ryte - žopa... Padročijau ir panašu ka iš tos 30% akumo talpos liko nekazhinkas... Daba noriu pakrovimą išbandyt...
Jei ne - tex nusizhengt eiliny kart visom rizikom ir vel uzhsistumsiu...
Kiek tas mano akums pasikraus vel pasivezhinus - bbz... Ai vienzho...
Tu kur gyveni?
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:41
Apsukų tu jam, apsukų, kai jau bus šiltas....Kiek tas mano akums pasikraus vel pasivezhinus - bbz... Ai vienzho...

Parašyta 2006 sausio 24 - 16:49
ŠyškynėTuriu.
Tu kur gyveni?

Snęč> Duodu aš jam abarotų prieš pat užgesinant, tik kad vakare nuo garso bobūtės laba baidos i kaimynai api many galvos, ka džigitas ...

Parašyta 2006 sausio 24 - 16:54
Matai, jeigu aš valau subinę tualetiniu popierium, tai dar nereiškia, kad aš tą darau ir švitriniu popierium. Aš tuo noriu pasakyti, kad požiūris į skirtingus daiktus yra skirtingas. Mes dabar kalbam apie auto, o ne apie lėktuvus ir parašiutus. Taip kad nekergiam skirtingų dalykų į vieną krūvą.
![]()
Gerai kad su tavo požiūriu i daiktus netenka kasdien tarkim... šokinėt su parašiutu. Detum irgi ilgam... šaukštą
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:55
Pavazinejai ir tysk ant nakties akuma namo, siltai pastovejes bus pajegesnisŠyškynėTuriu.
Tu kur gyveni?
Snęč> Duodu aš jam abarotų prieš pat užgesinant, tik kad vakare nuo garso bobūtės laba baidos i kaimynai api many galvos, ka džigitas ...![]()
Šį pranešimą redagavo Ozyris: 2006 sausio 24 - 16:55
Parašyta 2006 sausio 24 - 16:58
Nu va blemba dar pradėk jaudintis, ką kas pagalvos...Duodu aš jam abarotų prieš pat užgesinant, tik kad vakare nuo garso bobūtės laba baidos i kaimynai api many galvos, ka džigitas ...

Svečias_Aidas_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 17:01
Ne, mes kalbam ne apie skirtingusdaiktus, o apie SKIRTINGA POZIURI i juos. Tas pac su tuoletiniu popierium "px, kad perplysh - nusiplausiu pirstus ir vel ... desiu skersa".Matai, jeigu aš valau subinę tualetiniu popierium, tai dar nereiškia, kad aš tą darau ir švitriniu popierium. Aš tuo noriu pasakyti, kad požiūris į skirtingus daiktus yra skirtingas. Mes dabar kalbam apie auto, o ne apie lėktuvus ir parašiutus. Taip kad nekergiam skirtingų dalykų į vieną krūvą.
![]()
Šį pranešimą redagavo Aidas: 2006 sausio 24 - 17:05
Parašyta 2006 sausio 24 - 17:10
Mana balti rankogaliukai gi išsiteplins ...Pavazinejai ir tysk ant nakties akuma namo, siltai pastovejes bus pajegesnis

Parašyta 2006 sausio 24 - 17:11
Nu tai negi imsi vatmano lapą kad kitasyk neplyštų???Tas pac su tuoletiniu popierium "px, kad perplysh - nusiplausiu pirstus ir vel ... desiu skersa".

Parašyta 2006 sausio 24 - 17:11
Pirštinytės tam yra.Mana balti rankogaliukai gi išsiteplins ...

Svečias_Aidas_*
Parašyta 2006 sausio 24 - 17:19
Ne, stengsiuosi nenaudot ant kritiniu ribu... ;)Nu tai negi imsi vatmano lapą kad kitasyk neplyštų???
Ai, jedem das seine

Šį pranešimą redagavo Aidas: 2006 sausio 24 - 17:23
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0