Langu tamsinimas
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 07:22

Svečias_Pawka_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 09:15

100 - 15 ir gavai 75????

ojjj.. sorry pavarges buvau.. tai dar gerew 25%

Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 10:20
Tai toks dydelis "Ego Needs" uzhsiniaukti langus, kad net ir "Security Needs" nebepaisot?po teisybe, jei nuo tasko A iki B, tai jemam lauk visokius magus, el. langus ir panasiai ir vaziuojam su apipesiotu liutu.. gamtai geriau, paciam pigiau, tarp tasku sulaks.. suriedi..Tai kokia auto esmine paskirtis? Ar grazhiai atrodyti, ar nuvezhti ish tashko A i tashka B?
Realybeje, bent ash, mazhai zhiuriu kaip kuri mashina atrodo. Labiau zhiuriu kur ir kaip juda. Dauguma speju irgi. O jei atrodymas/ispudzhio darymas, pjaunasi su eismo saugumu, triukshmo normomis ir pan., tai i tai zhiuriu netgi atgrasiai - "debilas uzh vairo"![]()
P.S. I mano auto paieshko tema nezhiureti.viskas labai paprasta, yra Maslow poreikiu piramide..
kuri labai paprastai viska paaiskinao niaukti langai, kaip ir audio aparatura, tiuningas ir visa kita kas nebutina techniniam stoviui uztikrinti, yra aukstesnio lygio poreikiai
jie buvo, yra ir bus..
![]()

© J. Erlickas
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 10:25

Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 10:28
GRAZHU, kaip tchia nesuprasti.As visai nesuprantu, kam tuos langus niaukti. Koks nuo to komfortas? Daznai nosi krapstai uz vairo, nenori kad kiti matytu?

Sanariai (Augulis) pamenu net nakti su juodos plasmases suvirintojo akiniais smaukydavosi, nes toks STYLIUS buvo!

© J. Erlickas
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 10:31
kam tada lieti diskai? kalpokai?As visai nesuprantu, kam tuos langus niaukti. Koks nuo to komfortas? Daznai nosi krapstai uz vairo, nenori kad kiti matytu?

o tamsintuose languose nematau kazkokio nesaugumo.. vienintelis nepatogumas kuri man ASMENISKAI sukelia tamsinti langai, tai vakare kai reikia atbuline stumti auto.. bet cia jau pagal taisykle - grozis reikalauja auku

Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 10:31
Joo, kiekvienas savaip durniuojaGRAZHU, kaip tchia nesuprasti.
![]()
Sanariai (Augulis) pamenu net nakti su juodos plasmases suvirintojo akiniais smaukydavosi, nes toks STYLIUS buvo!

Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 10:35
Tema berods apie priekiniu shoniniu stiklu ir patchio priekinio tamsinima... vienintelis nepatogumas kuri man ASMENISKAI sukelia tamsinti langai, tai vakare kai reikia atbuline stumti auto.. bet cia jau pagal taisykle - grozis reikalauja auku
Vakare, per lietu, ruka ir pan. nepatogumu turetu dar prisideti.
Jau nekalbu apie potencialu aklo vazhiavimo pavoju. Greitchio gi nemazhinsi, del to, kad nesimato?

© J. Erlickas
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 11:03
nu tai jei vaziuojant atbulam jau nepatogumas o tai kaip butu i prieki??? tas pats nepatogumas tik kad tavo greitis butu kokia 10 kartu didesnis...nepatogumas kuri man ASMENISKAI sukelia tamsinti langai, tai vakare kai reikia atbuline stumti auto..
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 11:20
pacio priekinio lango tamsinti nenoriu, nepatariu ir neleisciau.. ir soninius 10-30% intervale.. reiketu dar paziureti kaip tatai atrodo.. tiesiog nors kiek davus tamsu atspalvi ant lango, auto atrodytu daug graziau nei vien tik galinius.. o tai gaunas kaip: prieki vinokie diskai, gale kitokie.. ir vieni ir kiti grazus, nu bet nedera nors tu kanu tai jei vaziuojant atbulam jau nepatogumas o tai kaip butu i prieki??? tas pats nepatogumas tik kad tavo greitis butu kokia 10 kartu didesnis

Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 11:53
na taip pritariu kad graziau atrodytu bet kai buna tokiu oro salygu kad vaziuoji ir nieko jau nematai beveik netamsintus langus tai tikrai nesinoretu kad jie butu tamsinti... na bet cia kiekvieno reikalas kaip vazinet...pacio priekinio lango tamsinti nenoriu, nepatariu ir neleisciau.. ir soninius 10-30% intervale.. reiketu dar paziureti kaip tatai atrodo.. tiesiog nors kiek davus tamsu atspalvi ant lango, auto atrodytu daug graziau nei vien tik galinius.. o tai gaunas kaip: prieki vinokie diskai, gale kitokie.. ir vieni ir kiti grazus, nu bet nedera nors tu ka

Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 12:20
tavo teisybe.. nereikia ne gamtos salygu.. mes USA kur vazinejom su sprinteriu, tai tamsoj jau budavo nesmagu, veidrodeliu nesimatydavo padoriai.. bet ten langai buvo ne 10 ir ne 30 tamsintina taip pritariu kad graziau atrodytu bet kai buna tokiu oro salygu kad vaziuoji ir nieko jau nematai beveik netamsintus langus tai tikrai nesinoretu kad jie butu tamsinti... na bet cia kiekvieno reikalas kaip vazinet...

Svečias_Sapro_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 13:21
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 13:47

Šį pranešimą redagavo Maskolis: 2007 rugpjūčio 01 - 13:58
Svečias_Sapro_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 14:57

Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 19:44
nu as nakti matau ir pro 95 proc tamsintus langus kai atbulii vaziuoju jei oras gerasMaestro matai gal tu pagyvenes jau tau nerupi tokie dalykai kaip grozis...a man dar rupi kad masina geriau atrodytu..tamsinti langai daug lb duoda vaizdo..ps:. ar kada matei 30% tamsintus,is vidaus koks matomumas?

Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 19:59
Normalu - vazhiuoji vakare atbulinis - nu**ja per galiny langa nematai - net nepajunti kaip pradedi nervingai šnopuoti...nezinau ar cia tik man atrode ar taip is tikro yra kad ant tos pleveles kazkaip greiciau net aprasoja langai...

Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 20:34
niu zinok man tai visai norma matos jei tas langas neaprasojes ar ka... cia gal del to kad tu "tiuninginiu" lempu atbulinio sviesos gerai spigina...Normalu - vazhiuoji vakare atbulinis - nu**ja per galiny langa nematai - net nepajunti kaip pradedi nervingai šnopuoti...
Parašyta 2007 rugpjūčio 01 - 20:37
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0