koks automobilio spalvos kodas
Parašyta 2004 gegužės 11 - 17:04
Svečias_DerClown_*
Parašyta 2004 gegužės 11 - 23:04

Svečias_Avgustas_*
Parašyta 2004 gegužės 11 - 23:31
Jo... dabar madoje toks "tiuningas"Taigi px jei ir bishki skirias, padaro perejimus

Svečias_Shepaz_*
Parašyta 2004 gegužės 12 - 02:14
Po kapotu ant priekinio amortizatoriaus stoikės tokie keturi stambūs simboliai

Parašyta 2004 gegužės 12 - 10:49

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Svečias_mmx_*
Parašyta 2004 gegužės 12 - 13:25

Parašyta 2004 gegužės 12 - 13:47
Svečias_Dumas_*
Parašyta 2004 gegužės 12 - 15:05
Zvairys tai ne parinks, bet siaip rimtos pardos turi apmokyta personala, kai sau rinkausi Utenoj dazu tai tas bitsas (tevo draugas ji rekomendavo) kruva lietuvisku ir vokisku atestatu turejo kad gali parinkinet tokiu ir tokiu firmu dazus. Siaip tiek parinkti dazai tiek nudazyta buvo gerai, kur perechodai daryti nesimato.Tuos pačius daiktus/spalvas/garsus žmonės mato, girdi, jaučia SKIRTINGAI! Tam yra dažų kodai. Joks žvairys neparinks 100 proc. teisingo atspalvio be kodo. Kartą teko ieškot dažų capri'ui, po keliolikos bandymų buvo perdažytas visas kėbulas, nes deep blue night sky kodas tada - 1995m - dar nebuvo nuskaitomas apskritai.
Apskritai po to vazinejimosi ieskot dazu visokiu ziurejimu gerai ar blogai dazyta ir as biski aki atkaliau, jei masina dazyta (garaze) is kart pastebiu

Parašyta 2004 gegužės 12 - 16:17
Įdomu kokia aparatūra atestatų davėjai nustatė kiek tas bičas yra imlus spalvų niuansams?.. Įtariu, kad tokie popieriukai dalinami už išmokimą naudotis programomis parenkančiomis tam tikro gamintojo dažus, just it.tas bitsas (tevo draugas ji rekomendavo) kruva lietuvisku ir vokisku atestatu turejo kad gali parinkinet tokiu ir tokiu firmu dazus.
Parašyta 2004 gegužės 12 - 16:23
Ir ishvis kodel bitchAS, o ne bitchE? Man atrodo toki darba turetu dirbti tik moteris. Juk jos skyria n kartu daugiau atspalviu, nei vyra?Įdomu kokia aparatūra atestatų davėjai nustatė kiek tas bičas yra imlus spalvų niuansams?.. Įtariu, kad tokie popieriukai dalinami už išmokimą naudotis programomis parenkančiomis tam tikro gamintojo dažus, just it.
© J. Erlickas
Svečias_Dumas_*
Parašyta 2004 gegužės 12 - 16:31
Parašyta 2004 gegužės 12 - 16:40

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Svečias_Dumas_*
Parašyta 2004 gegužės 12 - 16:46
Nu tu cia uzvarei. O ka pavizdziui daryt kai mano dazu kodas - tai baltas lapelis, dregme ir laikas leme, kad ant jo nieko nesimato...Ai net nežinau, man visa šita diskusija priminė sena gal 95 metų istoriją, kai vienas "super duper" meistrelis tvarkė žmogui Ascona varikliuką, kad geriau trauktų, maždaug "permetėm paskirstytojo diržą per vieną dantuką ir dabar trauks geriau"
Nu aš pagūžčiojau pečiais ir nuėjau sau, nes nelabai radau ką ir pasakyt, tik mintyse sukosi viena mintis, kokie debilai sėdi skaičiavimo centruose, jiems moka už variklių kūrimą pasakiškus pinigus, o mūsų auksarankiai suranda kaip visa tai apeit.
![]()
Čia lygiai tas pats. Yra spalvos kodas, kurį pasižiūrėt nieko nekainuoja, pagal tą kodą sumaišyti dažnai kainuos lygiai tiek pat kiek maišyti "iš akies", tai kokio b..io varinėt tokius idiotiškus fleimus. Nu blyn sunervija toks žmonių požiūris juodai. Ir apskritai kam jums tada elektroninis paštas, internetas ir kitos bendravimo priemonės? Susiraskit kokį kaimietį įduokit voką į dantis ir tegul su savo kumele neša jį į kitą lietuvos galą ar dar toliau. Laikas pradėt gyvent 21 amžiuje
Parašyta 2004 gegužės 12 - 16:49
Pas tave dažų kodas neužrašytas ant lapelio, jis gal 3 cm dydžio simboliais uždažytas tiesiai ant priekinio amortiko stakano vairuotojo pusėjNu tu cia uzvarei. O ka pavizdziui daryt kai mano dazu kodas - tai baltas lapelis, dregme ir laikas leme, kad ant jo nieko nesimato...Ai net nežinau, man visa šita diskusija priminė sena gal 95 metų istoriją, kai vienas "super duper" meistrelis tvarkė žmogui Ascona varikliuką, kad geriau trauktų, maždaug "permetėm paskirstytojo diržą per vieną dantuką ir dabar trauks geriau"
Nu aš pagūžčiojau pečiais ir nuėjau sau, nes nelabai radau ką ir pasakyt, tik mintyse sukosi viena mintis, kokie debilai sėdi skaičiavimo centruose, jiems moka už variklių kūrimą pasakiškus pinigus, o mūsų auksarankiai suranda kaip visa tai apeit.
![]()
Čia lygiai tas pats. Yra spalvos kodas, kurį pasižiūrėt nieko nekainuoja, pagal tą kodą sumaišyti dažnai kainuos lygiai tiek pat kiek maišyti "iš akies", tai kokio b..io varinėt tokius idiotiškus fleimus. Nu blyn sunervija toks žmonių požiūris juodai. Ir apskritai kam jums tada elektroninis paštas, internetas ir kitos bendravimo priemonės? Susiraskit kokį kaimietį įduokit voką į dantis ir tegul su savo kumele neša jį į kitą lietuvos galą ar dar toliau. Laikas pradėt gyvent 21 amžiuje

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Svečias_Dumas_*
Parašyta 2004 gegužės 12 - 16:55

Parašyta 2004 gegužės 12 - 17:06

© J. Erlickas
Parašyta 2004 gegužės 12 - 17:08
Aš minčių neskaitau kažkodėlkur tu buvai pries metus kai begiojau dazu ieskot...

O vieši pamastymai, tai ne visada reiškia šizofrenijos protrūkį

Nepyk

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 gegužės 12 - 17:10
O jam ką spalvą keitė?O ka man daryt, kai pugas perdazhytas ir jokio kodo nera?
![]()
Reikejo bagazhine dazhyti, tai kazhkaip parinko. Dabar gresia sparno perdazhymas irgi teks ieshkoti, kas mazhdaug pataikytu.

Šiaip žinant kurioj vietoj yra galima pabandyt pavalyt sluoksnį ir atrast po juo kodą. Darbas reikalaujantis restauratoriaus įgudimo, bet krtais pasiseka

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 gegužės 12 - 17:29

Parašyta 2004 gegužės 12 - 17:32
Savo laiku, tai čia kada?Aš savu laiku bandžiau tą kodą rodyt - atsakymas - pas mus kataloge tokio kodo nėr
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0