O ką, tik kitiems galima durniuot? Rūroj vaikystė užgrojo...na zenonai tau tikrai tiks
Xenon
Parašyta 2007 spalio 30 - 19:22
Parašyta 2007 spalio 30 - 19:24
Tai dabar gazdinsi is priekio atvaziuojancius?O ką, tik kitiems galima durniuot? Rūroj vaikystė užgrojo...
(shame on u)
Parašyta 2007 spalio 30 - 19:30
Matai, faros idealiai sureguliuotos nulinei padėčiai, o važinėju nuleidęs per padalą. Specialiai žiūrėjau per kokius 50-60 metrų nubėgęs. Tikrai nieko baisaus.Tai dabar gazdinsi is priekio atvaziuojancius?
(shame on u)
Parašyta 2007 spalio 30 - 19:32
as uzklausiau, nes pats paslepiau, kad net nesimato atdarius kapota, viena imontavau kompo dezej, o kita saugikliu dezutej, reliu skyriui,nors nera nei vienos reles ten pasmane.Ogi niekur. Prisukau dešinėj prie kompo dėžės, o kairėj - prie akumo dėžės.
Tiesa, kažkas forume ansčiau gąsdino, kad blokeliai gali sukelti trukdžius tiek radijui, tiek pačiam kompui. Todėl apsukau folija (ekranizavau), o po to apvyniojau plastikine juoda izoliacija. Palikau atvirą tik jungčių ir alsuoklio sienelę. Dabar blokeliai tarp visų kitų juodų dėžučių visai nekrenta į akis...
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2007 spalio 30 - 19:35
Kompo dėžėj - dar dujų kompas tūno. Vietos nebebėr... O rėlių dėžėj norėjau kišt, ale pasirodė, kad lyg laido gali neužtekt.as uzklausiau, nes pats paslepiau, kad net nesimato atdarius kapota, viena imontavau kompo dezej, o kita saugikliu dezutej, reliu skyriui,nors nera nei vienos reles ten pasmane.Ogi niekur. Prisukau dešinėj prie kompo dėžės, o kairėj - prie akumo dėžės.
Tiesa, kažkas forume ansčiau gąsdino, kad blokeliai gali sukelti trukdžius tiek radijui, tiek pačiam kompui. Todėl apsukau folija (ekranizavau), o po to apvyniojau plastikine juoda izoliacija. Palikau atvirą tik jungčių ir alsuoklio sienelę. Dabar blokeliai tarp visų kitų juodų dėžučių visai nekrenta į akis...
Parašyta 2007 spalio 30 - 20:54
Parašyta 2007 spalio 30 - 20:59
Tai kad šiaip tamsoj anie geriau blizgina, tai man abejonių nėr. Nėr ko ir subinę nuo sofos kelt. Ale man pagrindas - kaip matomumas kai tamsa+lietus. Per langą lietaus dar nesimato...2 Jimmy:
O tai daba sutemus negali kur nors prasinesti ir pasidalinti ispudziais?
Bo ir man, ko gero, vaikyste ...
Ant dienu 4 free dienos, tai tureciau laiko susimesti duos "zaisliukus". ;)
Parašyta 2007 spalio 30 - 21:02
Nu, ta kap tik un tų šventų dienų tokį orų ir praneša.Tai kad šiaip tamsoj anie geriau blizgina, tai man abejonių nėr. Nėr ko ir subinę nuo sofos kelt. Ale man pagrindas - kaip matomumas kai tamsa+lietus. Per langą lietaus dar nesimato...2 Jimmy:
Tad nepamiršk pasigirti, pasiguosti, ...
Parašyta 2007 spalio 30 - 21:07
Viliuosi, kad gal nereiks guostis...Nu, ta kap tik un tų šventų dienų tokį orų ir praneša.
Tad nepamiršk pasigirti, pasiguosti, ...
Parašyta 2007 spalio 30 - 21:11
Parašyta 2007 spalio 30 - 21:14
Parašyta 2007 spalio 30 - 21:15
veziau tevus is baliaus kazkada.... kaip tik lijo ir jau buvo naktis... tai tete visgi pastebejo kad skirtumas didziulis... sako su savo paprastom lempom asfalto tikrai taip neapsviesciau ir nebutu tokio matomumo... siaip jis ir butu dejesis bet jam reik bixenonus det tai kol kas susilaike ziuresim kaip veliau bus... pats taip pat esu labai patenkintasTai kad šiaip tamsoj anie geriau blizgina, tai man abejonių nėr. Nėr ko ir subinę nuo sofos kelt. Ale man pagrindas - kaip matomumas kai tamsa+lietus. Per langą lietaus dar nesimato...2 Jimmy:
Parašyta 2007 spalio 30 - 21:15
O pas paty 4300K ar 6000K?chologenu tai tikrai nebreiks, jei tokie yr.
Parašyta 2007 spalio 30 - 21:25
5000O pas paty 4300K ar 6000K?
Parašyta 2007 spalio 30 - 21:31
Tai nusizengei lietuviskam TUV?pas mane 6000 tai is pradziu slyksciai atrode gabaritu geltona lempute bet paskui pakeitem ja i balta ir nesimato jokio skirtumo o ilgu sviesu beveik nenaudoju...
Parašyta 2007 spalio 30 - 22:55
Parašyta 2007 spalio 31 - 09:13
Va tokios frazes mane labiausiai uzknisa, ple as irgi varinesiu su ilgom visa laika ir nereiks jokiu xenonu :mad:... o ilgu sviesu beveik nenaudoju...
Parašyta 2007 spalio 31 - 09:41
Kinematografas-ekranizatorius.. ... ir racionalizatorius..(ekranizavau)
Mano nuomone, visi siti zen-, xen-, xren- ir kitokie en- tchiulpia.. Kai gamykliskai imontuoti - dar galima kentet, bet jau visi siti 'pasigerine, tai aina jie.. Susideda visoki lopiniai i savo trantus - prasilenkt neimanoma. Supranti, mato jie kelia geriau. O kad tu tik nieko daugiau aplinkui isskyrus tuos ju 6000 nematai, tai px..
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0