Parasysiu is sono.
Esu peugeot klubo narys, ir greiciausiai amzinai juo ir liksiu. Bet si karta, as noreciau palaikyti Ege, nes :
1. Nebutu tokios lygos, mes net nezinotume kitu klubu;
2. Amzinai zaistume tik tarp savo klubo;
3. Negaletume reklamuoti savo klubo;
4. Niekada ir neturetume tokio sportinio azarto.
Su tavim galima is dalies sutikti, bet:
1. Kitus klubus galima suzinoti ir be krepsinio. Plius ka idomaus as suzinojau apie Subaru kluba, ar jie apie Peugeot kluba? O gi visiskai nieko. Beje, atsidaryk google ir ten dar daugiau klubu suzinosi!
2. Nera taip ir blogai zaisti ir tarpusavy, nes tada labiau vieni kitus pazintume (ko nebuvo siais metais tarkim butent per sita lyga, bo visiems jau nusibodo vazinejimas i Vilniu patikek manim - arba tas pats Dionisui su Kaunu)
3. O kokia cia reklama??? Kiek susirenka ziurovu i varzybas? 2-3 ir tie patys is savos komandos kurie ta diena nezaidzia... Plius ir paciam musu klubui net neidomu, kad kazkas zaidzia po ju veliava (prisimink mano organizuota apklausa ir kitus komentarus). Beje, paziurek kiek zmoniu siemet i GM uzsiregistravo. Nereikia net krepsinio - visiems viskas yra DZIN!
4. Man sportinio azarto uztenka ir be sios lygos, bo mano visas gyvenimas yra ADRENALINAS!!!
Sorry Lashai, bet si karta as su tavim nesutinku
Nelaukiu as nei palaikymo, nei nepalaikymo. Tiesiog noriu pasakyt, kad reikia vertinti Eges darba kuriant sia lyga. O jei mums ji nepatinka, tai nereiskia, kad mes privalome cia dalyvauti. Galim rinktis is daug visokiu lygu. Bet tiesiog man kazkaip negraziai atrodo cia kai kurie svaiciojimai skambiomis frazemis Eges adresu. Juk esme kame - kol Jis tos lygos pats nesieme daryt - tol nieko ir nebuvo!!! Tad manau reikia tik dekoti, kad yra tokia lyga.
Na, o Egei, tai pasakyciau, kad nors ir nezinau gal tos konkrecios problemos, del kurios cia dabar Skirma negaletu zaisti, bet as manau, kad kiekvienas emociskesnis zaidejas teisejus varto bele kaip, ir tik po rungtyniu supranta, kad jie buvo teisus. Tad nemanau, kad reikia cia dabar imtis kazkokiu veiksmu si sezona.
Prausiasi tie, kas tingi kasytis...