Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Lietuvos autoklubų lyga

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2648

#2321 awake

awake
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas, Tverai
  • Automobilis:Toyota Avensis 2.0 D4D

Parašyta 2009 birželio 01 - 12:27

Tai gal susirasom: 1.Tolis 2.Skirma 3.Dionisas (berods zinau kur smile.gif) 4. Vaidas 5. Awake
  • 0
Samogitas :)

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas

#2322 Svečias_Rascal_*

Svečias_Rascal_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 01 - 12:29

1.Tolis 2.Skirma 3.Dionisas 4. Vaidas 5. Awake 6. Rascal
  • 0

#2323 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyta Avensis '06 D-CAT

Parašyta 2009 birželio 01 - 15:07

Atsineskite litu, nes as jau is saves visko nedengsiu si karta
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold

Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"

Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas

#2324 Svečias_vaidas31_*

Svečias_vaidas31_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 01 - 20:56

lauksim kito sezono jei bus noro kam nors losti gal kitas sezonas bus geresnis :):)
  • 0

#2325 Svečias_Svečias Haris_*

Svečias_Svečias Haris_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 01 - 21:18

Vidury sezono zaidem daug geriau -_-
  • 0

#2326 dARINSKAS

dARINSKAS
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Valdiska..

Parašyta 2009 birželio 01 - 21:20

aciu visiem uz gera sezona ir gerai praleista laika :beer:
  • 0

#2327 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2009 birželio 01 - 21:25

o tai del 3-as vietos jau niekas nekovos? ;] o siaip tai jeigu sezonas butu pasibaiges pries menesi - sakyciau butu kaip ir auksinis :beer: Bo jau ir Eurolyga ir LKL pasibaige ir NBA praktiskai i pabaiga... o AKL tesiasi ir tesiasi... <_< :D Matesi, kad sendien visi jau pavarge nuo visko + 6-7 zaidziant nerealu baigti pergalingai (net ir Zalgiriui) :rolleyes: :blush:
  • 0
Roots to roots

#2328 dARINSKAS

dARINSKAS
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Valdiska..

Parašyta 2009 birželio 01 - 22:01

o tai del 3-as vietos jau niekas nekovos? ;]

manau siam sezonui jau pakaks. 3-ia vieta jau reguliariam sezone paemem :) daba reik pradet megautis vasaros teikiamais malonumais :)
  • 0

#2329 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 01 - 23:30

Galetu statistika kaip ir suvesti, idomu paziuret kaip per kelinius sulosem :( Ar gal Kostas protokola kam paliko ir galite keliniu rezultatus surasyti? O siaip, kad ir koks butu sezonas, buvo jis geras. Tik gale perdaug pradejom savimi visi pasitiketi ir perdegem manau :) Nu bet nieko, tai tik zaidimas :) Smagu buvo su jumis zaisti :)
  • 0

#2330 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 02 - 06:29

Peugeot klubas vs Mitsubishi klubas (76:94)
http://www.kkl.lt/in...bbeb&d=naujiena
  • 0
Roots to roots

#2331 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 02 - 08:18

Tingejau ta marmala skaityti visa ;-)
  • 0

#2332 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 02 - 09:19

76:94 (20:25; 24;27; 19:25; 13:17)

Po varžybų paprašytas trumpai pakomentuoti rungtynes nugalėtojų treneris išskyrė vieną svarbiausių pergalės aspektų - gynybą , nes "užgesinus" vieną iš pagrindinių varžovų žaidėjų S.Staniulį jie nelabai ką turėjo pademonstruoti puolime.

Deja, sakyciau ne cia buvo priezastis - mes sumetem savo vidurki, bet deja prasta ginyba ir buvo ta priezastis kodel mes pralosem (idomu kiek sumete Nr.8 ir Nr.10). aisku jeigu butu sukrite visi metimai is po kases, rezultatas vienok butu panasus. O kiek varzovai sumete metimu su prazanga (2+1)???

Ok - viskas gerai jau vien tuo, kad rezultatas siais metais tikrai yra neblogas :beer: Nuovargis ir ilgas sezonas daro savo, bet smagu, kad komandos branduolys issliko vieningas ir kovingas iki galo!!!
Sekmes ir kita sezona siai komandai!!! :pug: :blush: :beer:
  • 0
Roots to roots

#2333 Tolis

Tolis
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 02 - 10:11

Mus nuzude ju gynyba ir jokios ivairoves puolime.

Vidury sezono zaidem daug geriau 

Pritariu, nes sezono vidury mes kazka norejom irodyti, nebuvo lemiamos rungtynes ir nebuvom uz(3,14)sti to krepsinio ir visu su juo susijusiu nesamoniu...
Plius, pas Mitsubishi yra daugiau lygiu zaideju ir jie sitam lygyje jau ne pirmi metai, priesingai nei mes.
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold

Kaunas

#2334 Svečias_Treneris is kitur_*

Svečias_Treneris is kitur_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 02 - 10:17

Sveiki, kadangi baigesi Jusu sezonas noreciau truputi aptarti jusu komanda, nes maciau ne vienas Jusu varzybas, stebejau statistika, o tai sioks toks mano hobis, pats as esu vienos komandos treneris KKL. Prasau truputi man padeti ir padiskutuoti apie komando branduoli, ar teisinga mano nuomone? 1. Be abejo Jusu geriausias zaidejas - Staniulis, be jo butu daug sunkiau, taciau kai jis nezaide Jus laimejote visas varzybas, sitam paaikinimai keli: ar priesininkai buvo silpnesni ar be labiau zaidiziat komandini zaidima. (statistika rodo antra varianta). Gaila kad jis labai savanaudiskas zaidejas ir jus jam viska leidziat. 2. Turite viena zaideja (nezinau jo Vardo, gal 34nr) kuris labai geras ginyboje ir kovojant kamuolius, bet puolime neranda vietos. Mano pasiulymas - kazkur neesi labai geras tai ir nelysk ten, juk visi vertina tavo darba po krepsiu. 3. Jusu komandoje turbut ramiausias ir labiausiai patyres yra Nr9 (forume skaiciau, kad cia turbut tas kur puse sezono traumuotas), patikimai zaidzia gynyboje, zino savo vieta puolime, stabilus auksti rodikliai, statistiskai maziausiai praranda ir daugiausiai perima kamuoliu. Mazai ji maciau losiant. 4. Vaidas - geriausias jusu centras, tikrai geras puolime, tokio noretu dauga kas, bet jus jo neisnaudojat, o ir pats jis galetu kartai atmest kamuoli. Zaidzia su ugnele, bet teko girdeti kad ugnele uzgesta kai reikia zaisti su Staniuliu. Isvada - ??? Cia mano nuomone jusu komandos jega. O penktas zaidejas jusu komandoje yra visas suoliukas, nes visi like yra lygiaverciai. Mano isvados: pulti turetu Staniulis, Nr9 ir Vaidas, gintis turi visi, nors tai staniulio silpniausia vieta. Taip pat darote per mazai keitimu, turite lygiavercius zaidejus i 5pozicija. Neisvardintiems zaidejam truksta pasitikejimo savim. Be keitimu turetu zaisti 34 ir 9 numeriai. Turite per per daug nuosirdu treneri todel jo neklausot. Butu labai idomu suzinoti jusu nuomone apie mano cia isdestytas mintis, ir gal net padiskutuoti, nes turit gera foruma todel jums ir parasiau, kaip ir sakiau tai mano hobis.
  • 0

#2335 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Parašyta 2009 birželio 02 - 10:25

Sveikinu komanda nuejus taip toli :) :beer: respect :beer: o jei kitais metais bus lyga ir bus komanda tai gal as kaip Cr noreciau pasildyti suoliuka :D bet cia tik samprotavimai :D
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#2336 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 02 - 10:34

o jei kitais metais bus lyga ir bus komanda tai gal as kaip Cr noreciau pasildyti suoliuka :D

galesim apsikeist vietomis - bo mano mintys yra kaip tik atvirksciai - nebesildyti jo daugiau ;] :hmm:
  • 0
Roots to roots

#2337 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Toyota

Parašyta 2009 birželio 02 - 10:52

Sveiki,
kadangi baigesi Jusu sezonas noreciau truputi aptarti jusu komanda, nes maciau ne vienas Jusu varzybas, stebejau statistika, o tai sioks toks mano hobis, pats as esu vienos komandos treneris KKL.
Prasau truputi man padeti ir padiskutuoti apie komando branduoli, ar teisinga mano nuomone?
1. Be abejo Jusu geriausias zaidejas - Staniulis, be jo butu daug sunkiau, taciau kai jis nezaide Jus laimejote visas varzybas, sitam paaikinimai keli: ar priesininkai buvo silpnesni ar be labiau zaidiziat komandini zaidima. (statistika rodo antra varianta). Gaila kad jis labai savanaudiskas zaidejas ir jus jam viska leidziat.
2. Turite viena zaideja (nezinau jo Vardo, gal 34nr) kuris labai geras ginyboje ir kovojant kamuolius, bet puolime neranda vietos. Mano pasiulymas - kazkur neesi labai geras tai ir nelysk ten, juk visi vertina tavo darba po krepsiu.
3. Jusu komandoje turbut ramiausias ir labiausiai patyres yra Nr9 (forume skaiciau, kad cia turbut tas kur puse sezono traumuotas), patikimai zaidzia gynyboje, zino savo vieta puolime, stabilus auksti rodikliai, statistiskai maziausiai praranda ir daugiausiai perima kamuoliu. Mazai ji maciau losiant.
4. Vaidas - geriausias jusu centras, tikrai geras puolime, tokio noretu dauga kas, bet jus jo neisnaudojat, o ir pats jis galetu kartai atmest kamuoli. Zaidzia su ugnele, bet teko girdeti kad ugnele uzgesta kai reikia zaisti su Staniuliu. Isvada - ???
Cia mano nuomone jusu komandos jega. O penktas zaidejas jusu komandoje yra visas suoliukas, nes visi like yra lygiaverciai.

Mano isvados: pulti turetu Staniulis, Nr9 ir Vaidas, gintis turi visi, nors tai staniulio silpniausia vieta. Taip pat darote per mazai keitimu, turite lygiavercius zaidejus i 5pozicija. Neisvardintiems zaidejam truksta pasitikejimo savim. Be keitimu turetu zaisti 34 ir 9 numeriai. Turite per per daug nuosirdu treneri todel jo neklausot.

Butu labai idomu suzinoti jusu nuomone apie mano cia isdestytas mintis, ir gal net padiskutuoti, nes turit gera foruma todel jums ir parasiau, kaip ir sakiau tai mano hobis.

Ogo, butu idomu pabendraut... :huh:

Nes as siuo metu irgi domiuosi labaiu trenerio darbu nei zaidimu(sveikata jau nebeta... :blush: )

As norejau si sezona pamokint cherba zaidimo, bet nieko nesigavo, nei jie norejo klausyti, nei as jiems kazka galejau ISAKYT...
O tie kas isgirdo, tai tikrai liko patenkinti ^_^ .

P.S. O kokia komanda treniruoji???
  • 0

#2338 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 02 - 10:57

Nes as siuo metu irgi domiuosi labaiu trenerio darbu nei zaidimu(sveikata jau nebeta... :blush: )

na, nebutum zaidimo pagadines tai tikrai ;] realiai gaila, kad sis sezonas toks sudinas tau susikloste -_- Bet kaip treneris - tai minciu geru turi visada. O del klausymu - butent cia ir yra trenerio darbas. Mes ji kaip ir turejom siemet, bet kolega gerai ivardino auksciau (kad per geranoriskas jis pas mus). Zodziu as siulyciau tam kolegai kur diskutuot norejo (ir gan neblogai manau jeigu tai isties zmogus "is sono") susitikti po sezono neoficialoj aplinkoj ir pabendrauti su Barkliu, Toliu ir kitais :beer: :rolleyes:
  • 0
Roots to roots

#2339 Tolis

Tolis
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 02 - 11:13

Sveiki,
kadangi baigesi Jusu sezonas noreciau truputi aptarti jusu komanda, nes maciau ne vienas Jusu varzybas, stebejau statistika, o tai sioks toks mano hobis, pats as esu vienos komandos treneris KKL.
Prasau truputi man padeti ir padiskutuoti apie komando branduoli, ar teisinga mano nuomone?
1. Be abejo Jusu geriausias zaidejas - Staniulis, be jo butu daug sunkiau, taciau kai jis nezaide Jus laimejote visas varzybas, sitam paaikinimai keli: ar priesininkai buvo silpnesni ar be labiau zaidiziat komandini zaidima. (statistika rodo antra varianta). Gaila kad jis labai savanaudiskas zaidejas ir jus jam viska leidziat.
2. Turite viena zaideja (nezinau jo Vardo, gal 34nr) kuris labai geras ginyboje ir kovojant kamuolius, bet puolime neranda vietos. Mano pasiulymas - kazkur neesi labai geras tai ir nelysk ten, juk visi vertina tavo darba po krepsiu.
3. Jusu komandoje turbut ramiausias ir labiausiai patyres yra Nr9 (forume skaiciau, kad cia turbut tas kur puse sezono traumuotas), patikimai zaidzia gynyboje, zino savo vieta puolime, stabilus auksti rodikliai, statistiskai maziausiai praranda ir daugiausiai perima kamuoliu. Mazai ji maciau losiant.
4. Vaidas - geriausias jusu centras, tikrai geras puolime, tokio noretu dauga kas, bet jus jo neisnaudojat, o ir pats jis galetu kartai atmest kamuoli. Zaidzia su ugnele, bet teko girdeti kad ugnele uzgesta kai reikia zaisti su Staniuliu. Isvada - ???
Cia mano nuomone jusu komandos jega. O penktas zaidejas jusu komandoje yra visas suoliukas, nes visi like yra lygiaverciai.

Mano isvados: pulti turetu Staniulis, Nr9 ir Vaidas, gintis turi visi, nors tai staniulio silpniausia vieta. Taip pat darote per mazai keitimu, turite lygiavercius zaidejus i 5pozicija. Neisvardintiems zaidejam truksta pasitikejimo savim. Be keitimu turetu zaisti 34 ir 9 numeriai. Turite per per daug nuosirdu treneri todel jo neklausot.

Butu labai idomu suzinoti jusu nuomone apie mano cia isdestytas mintis, ir gal net padiskutuoti, nes turit gera foruma todel jums ir parasiau, kaip ir sakiau tai mano hobis.

Labai jau tu daug girdejes esi, kaip zmogus is salies... :D
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold

Kaunas

#2340 Svečias_Treneris is kitur_*

Svečias_Treneris is kitur_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 02 - 12:20

Gal ir butu smagu susibegt ir padiskutuot, bet dabar jau sezonas baiginejasi ir is to naudos jokios, o pries kita tai manau tikrai susitarsim. O girdejas as esu tik tiek kiek jus patys cia forume snekat ir tiek kiek kiti zino. Pats Toli anksciau nemazai protingu minciu isdestei, gal galetum ir dabar savo nuomone pareiksti apie mano pries tai spausdinta rasineli.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0