Lietuvos autoklubų lyga
Parašyta 2009 birželio 01 - 12:27
Peugeot 605 2.1TD - Parduotas
Svečias_Rascal_*
Parašyta 2009 birželio 01 - 12:29
Parašyta 2009 birželio 01 - 15:07
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold
Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"
Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas
Svečias_vaidas31_*
Parašyta 2009 birželio 01 - 20:56
Svečias_Svečias Haris_*
Parašyta 2009 birželio 01 - 21:18
Parašyta 2009 birželio 01 - 21:20
Parašyta 2009 birželio 01 - 21:25
Parašyta 2009 birželio 01 - 22:01
manau siam sezonui jau pakaks. 3-ia vieta jau reguliariam sezone paememo tai del 3-as vietos jau niekas nekovos?
![]()
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2009 birželio 01 - 23:30
Parašyta 2009 birželio 02 - 06:29
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2009 birželio 02 - 08:18
Parašyta 2009 birželio 02 - 09:19
Po varžybų paprašytas trumpai pakomentuoti rungtynes nugalėtojų treneris išskyrė vieną svarbiausių pergalės aspektų - gynybą , nes "užgesinus" vieną iš pagrindinių varžovų žaidėjų S.Staniulį jie nelabai ką turėjo pademonstruoti puolime.
Deja, sakyciau ne cia buvo priezastis - mes sumetem savo vidurki, bet deja prasta ginyba ir buvo ta priezastis kodel mes pralosem (idomu kiek sumete Nr.8 ir Nr.10). aisku jeigu butu sukrite visi metimai is po kases, rezultatas vienok butu panasus. O kiek varzovai sumete metimu su prazanga (2+1)???
Ok - viskas gerai jau vien tuo, kad rezultatas siais metais tikrai yra neblogas
Sekmes ir kita sezona siai komandai!!!
Parašyta 2009 birželio 02 - 10:11
Pritariu, nes sezono vidury mes kazka norejom irodyti, nebuvo lemiamos rungtynes ir nebuvom uz(3,14)sti to krepsinio ir visu su juo susijusiu nesamoniu...Vidury sezono zaidem daug geriau
Plius, pas Mitsubishi yra daugiau lygiu zaideju ir jie sitam lygyje jau ne pirmi metai, priesingai nei mes.
P605 SRdt - sold
Kaunas
Svečias_Treneris is kitur_*
Parašyta 2009 birželio 02 - 10:17
Parašyta 2009 birželio 02 - 10:25
Parašyta 2009 birželio 02 - 10:34
galesim apsikeist vietomis - bo mano mintys yra kaip tik atvirksciai - nebesildyti jo daugiauo jei kitais metais bus lyga ir bus komanda tai gal as kaip Cr noreciau pasildyti suoliuka
Parašyta 2009 birželio 02 - 10:52
Ogo, butu idomu pabendraut...Sveiki,
kadangi baigesi Jusu sezonas noreciau truputi aptarti jusu komanda, nes maciau ne vienas Jusu varzybas, stebejau statistika, o tai sioks toks mano hobis, pats as esu vienos komandos treneris KKL.
Prasau truputi man padeti ir padiskutuoti apie komando branduoli, ar teisinga mano nuomone?
1. Be abejo Jusu geriausias zaidejas - Staniulis, be jo butu daug sunkiau, taciau kai jis nezaide Jus laimejote visas varzybas, sitam paaikinimai keli: ar priesininkai buvo silpnesni ar be labiau zaidiziat komandini zaidima. (statistika rodo antra varianta). Gaila kad jis labai savanaudiskas zaidejas ir jus jam viska leidziat.
2. Turite viena zaideja (nezinau jo Vardo, gal 34nr) kuris labai geras ginyboje ir kovojant kamuolius, bet puolime neranda vietos. Mano pasiulymas - kazkur neesi labai geras tai ir nelysk ten, juk visi vertina tavo darba po krepsiu.
3. Jusu komandoje turbut ramiausias ir labiausiai patyres yra Nr9 (forume skaiciau, kad cia turbut tas kur puse sezono traumuotas), patikimai zaidzia gynyboje, zino savo vieta puolime, stabilus auksti rodikliai, statistiskai maziausiai praranda ir daugiausiai perima kamuoliu. Mazai ji maciau losiant.
4. Vaidas - geriausias jusu centras, tikrai geras puolime, tokio noretu dauga kas, bet jus jo neisnaudojat, o ir pats jis galetu kartai atmest kamuoli. Zaidzia su ugnele, bet teko girdeti kad ugnele uzgesta kai reikia zaisti su Staniuliu. Isvada - ???
Cia mano nuomone jusu komandos jega. O penktas zaidejas jusu komandoje yra visas suoliukas, nes visi like yra lygiaverciai.
Mano isvados: pulti turetu Staniulis, Nr9 ir Vaidas, gintis turi visi, nors tai staniulio silpniausia vieta. Taip pat darote per mazai keitimu, turite lygiavercius zaidejus i 5pozicija. Neisvardintiems zaidejam truksta pasitikejimo savim. Be keitimu turetu zaisti 34 ir 9 numeriai. Turite per per daug nuosirdu treneri todel jo neklausot.
Butu labai idomu suzinoti jusu nuomone apie mano cia isdestytas mintis, ir gal net padiskutuoti, nes turit gera foruma todel jums ir parasiau, kaip ir sakiau tai mano hobis.
Nes as siuo metu irgi domiuosi labaiu trenerio darbu nei zaidimu(sveikata jau nebeta...
As norejau si sezona pamokint cherba zaidimo, bet nieko nesigavo, nei jie norejo klausyti, nei as jiems kazka galejau ISAKYT...
O tie kas isgirdo, tai tikrai liko patenkinti
P.S. O kokia komanda treniruoji???
Parašyta 2009 birželio 02 - 10:57
na, nebutum zaidimo pagadines tai tikrai
Nes as siuo metu irgi domiuosi labaiu trenerio darbu nei zaidimu(sveikata jau nebeta...)
Parašyta 2009 birželio 02 - 11:13
Labai jau tu daug girdejes esi, kaip zmogus is salies...Sveiki,
kadangi baigesi Jusu sezonas noreciau truputi aptarti jusu komanda, nes maciau ne vienas Jusu varzybas, stebejau statistika, o tai sioks toks mano hobis, pats as esu vienos komandos treneris KKL.
Prasau truputi man padeti ir padiskutuoti apie komando branduoli, ar teisinga mano nuomone?
1. Be abejo Jusu geriausias zaidejas - Staniulis, be jo butu daug sunkiau, taciau kai jis nezaide Jus laimejote visas varzybas, sitam paaikinimai keli: ar priesininkai buvo silpnesni ar be labiau zaidiziat komandini zaidima. (statistika rodo antra varianta). Gaila kad jis labai savanaudiskas zaidejas ir jus jam viska leidziat.
2. Turite viena zaideja (nezinau jo Vardo, gal 34nr) kuris labai geras ginyboje ir kovojant kamuolius, bet puolime neranda vietos. Mano pasiulymas - kazkur neesi labai geras tai ir nelysk ten, juk visi vertina tavo darba po krepsiu.
3. Jusu komandoje turbut ramiausias ir labiausiai patyres yra Nr9 (forume skaiciau, kad cia turbut tas kur puse sezono traumuotas), patikimai zaidzia gynyboje, zino savo vieta puolime, stabilus auksti rodikliai, statistiskai maziausiai praranda ir daugiausiai perima kamuoliu. Mazai ji maciau losiant.
4. Vaidas - geriausias jusu centras, tikrai geras puolime, tokio noretu dauga kas, bet jus jo neisnaudojat, o ir pats jis galetu kartai atmest kamuoli. Zaidzia su ugnele, bet teko girdeti kad ugnele uzgesta kai reikia zaisti su Staniuliu. Isvada - ???
Cia mano nuomone jusu komandos jega. O penktas zaidejas jusu komandoje yra visas suoliukas, nes visi like yra lygiaverciai.
Mano isvados: pulti turetu Staniulis, Nr9 ir Vaidas, gintis turi visi, nors tai staniulio silpniausia vieta. Taip pat darote per mazai keitimu, turite lygiavercius zaidejus i 5pozicija. Neisvardintiems zaidejam truksta pasitikejimo savim. Be keitimu turetu zaisti 34 ir 9 numeriai. Turite per per daug nuosirdu treneri todel jo neklausot.
Butu labai idomu suzinoti jusu nuomone apie mano cia isdestytas mintis, ir gal net padiskutuoti, nes turit gera foruma todel jums ir parasiau, kaip ir sakiau tai mano hobis.
P605 SRdt - sold
Kaunas
Svečias_Treneris is kitur_*
Parašyta 2009 birželio 02 - 12:20
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0