O ne geriau sutvarkyti esama(ora kad nesiurbtu) ;)Pas mane be siurbliuko, bet nemanau, kad del to butu skirtumas. Siaip svarstau apie galimybe ji isideti, manau tai turetu ispresti problema del nesandarios kuro sistemos. Kol kas tik siurblio kaina atbaido.
Kuro slėgio reguliatorius
Parašyta 2008 gruodžio 13 - 18:19
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Parašyta 2008 gruodžio 13 - 19:56
Noreciau susitvarkyti, bet nezinau ar galima pasitiketi tai Peugeot antgaliais, nes jei jie su laiku praranda nesandaruma, tai norint pilnai pamirsti sia problema tektu juos visai ismesti, o to nesinori.O ne geriau sutvarkyti esama(ora kad nesiurbtu) ;)
Parašyta 2008 gruodžio 13 - 20:14
ir man nekelia pasitikėjimo tie antgaliai...Noreciau susitvarkyti, bet nezinau ar galima pasitiketi tai Peugeot antgaliais, nes jei jie su laiku praranda nesandaruma, tai norint pilnai pamirsti sia problema tektu juos visai ismesti, o to nesinori.
Parašyta 2008 gruodžio 14 - 19:12
#67 Svečias_nezzz_*
Parašyta 2009 balandžio 15 - 15:22
Parašyta 2009 balandžio 16 - 15:22
nepatikesi,taciau jie gerai laiko ;) PSA situos sujungimus gerai ir protingai padareir man nekelia pasitikėjimo tie antgaliai...
Parašyta 2009 balandžio 17 - 11:41
Gali būti, kad neblogi, nes bent jau pas mane tai ne jie orą praleisdavo.nepatikesi,taciau jie gerai laiko ;) PSA situos sujungimus gerai ir protingai padare
Parašyta 2009 balandžio 17 - 11:42
Benzinu gali nuplauti, bet kas ten lieka vožtuvo viduje tai nepamatysi, nebent išpūtus gerai dar padžiovint.paskui gali benzinu nuplauti ir bus ok.
Parašyta 2009 balandžio 17 - 22:21
O kas praleisdavo?Gali būti, kad neblogi, nes bent jau pas mane tai ne jie orą praleisdavo.
Parašyta 2009 balandžio 18 - 07:32
Dangtelio tarpinė, gal dangtelis pasideformavęs, ar tarpinės lievos ir per kietos...O kas praleisdavo?
Parašyta 2010 kovo 08 - 15:33
#74 Svečias_giedrius1_*
Parašyta 2010 kovo 08 - 18:09
Parašyta 2010 kovo 23 - 00:29
ar matei skirtuma tarp seno tipo ir naujo?ka nori plauti sename? tam ir idejo mikro filtra-kad neisdiltu adatele-laikrodinis mechanizmas.privalumas-praktiskai amzinas-trukumas-uzsikisa(nesvaria salirka nevaziuosi).sename(nuo nesvarios saliarkos)-greit sudyla,nuo siuksliu uzsikisa pirma PURKSTUKAI,o paskui reguliatorius nusbaigia. tai tokie skirtumaiSveiki,
Noriu sužinoti ar teisybė kad yra naujo ir seno tipo aukšto slėgio reguliatoriai, girdėjau, kad seno tipo negalima išvalyti su ultragarsu
Ačiū
Parašyta 2010 kovo 24 - 22:05
na asele nesudyla o megsta kirstis Del purkstuku,tai purkstukai turi sioki toki filtriuka (štuceris)ar matei skirtuma tarp seno tipo ir naujo?ka nori plauti sename? tam ir idejo mikro filtra-kad neisdiltu adatele-laikrodinis mechanizmas.privalumas-praktiskai amzinas-trukumas-uzsikisa(nesvaria salirka nevaziuosi).sename(nuo nesvarios saliarkos)-greit sudyla,nuo siuksliu uzsikisa pirma PURKSTUKAI,o paskui reguliatorius nusbaigia. tai tokie skirtumaiSveiki,
Noriu sužinoti ar teisybė kad yra naujo ir seno tipo aukšto slėgio reguliatoriai, girdėjau, kad seno tipo negalima išvalyti su ultragarsu
Ačiū
#77 Svečias_ramunax33_*
Parašyta 2010 balandžio 01 - 10:58
#78 Svečias_ramunax33_*
Parašyta 2010 balandžio 01 - 17:59
Parašyta 2010 balandžio 03 - 12:54
slegio reguliatri galima keisti atskirei , galima bandit isvaliti ta filtriuka ant jo . jeigu to filtriuko nera arba nupjautos reguliatori gali ismiastiKaip matau nesibaigianti tema... Mano pezukas kaip tik dabar diagnostikoje, pirma diagnostika truksta slegio laukiu kas bus toliau ar slegio reguliatorius ar purkstukai tiesa sakant sia tema perkskaicius nieko neradau vertingo nei ar ta slegio reguliatoriu galima kazkaip isvalyti, ar butinai nauja pirkti nei ar ji reikia keisti kartu su siurbliu
Šį pranešimą redagavo romanas29: 2010 balandžio 03 - 12:55
Parašyta 2010 balandžio 03 - 21:21
I situos klausimus,atsakyma turejai gauti "diagnostikoje"... pakeites DRV voztuva(~100eur) suzinosi kad pasirodo kalti purkstukai,arba atvirksciai...Kaip matau nesibaigianti tema... Mano pezukas kaip tik dabar diagnostikoje, pirma diagnostika truksta slegio laukiu kas bus toliau ar slegio reguliatorius ar purkstukai tiesa sakant sia tema perkskaicius nieko neradau vertingo nei ar ta slegio reguliatoriu galima kazkaip isvalyti, ar butinai nauja pirkti nei ar ji reikia keisti kartu su siurbliu
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0