Šaltas variklis gęsta
#161 Svečias_darius29_*
Posted 2011 March 28 - 18:59
Posted 2011 March 29 - 07:42
7 numeriu pažymėtas yra gazo sklendės padėties daviklis. Laivos eigos varikliukas/vožtuvas schemoje nepažymėtas, bet jis yra praktiškai ten, kur rodo septinta rodyklė. Atrodo jis taip (metalinis galas atidaro/uždaro skylę, einančią šalia gazo sklendės.Ar 7 numeriu pažymėtas?
Posted 2011 April 04 - 18:39
Mano bedas isprende Ipurskimo kolektoriaus slegio daviklis.kuris pazymetas "kelmo" pateiktoje schemoje nr 5.taigi pas mane ir kazkas panasaus i tokius simtomus prasidejo tai net nezinau ar tai sutapimas ar kaip.vienu zodziu uzsikirto gazas beveik dugne.ir atsoko tik troseli pajudinus tai lyg kazkur butu uzstrige toks pokstelejimas pasigirdo ir pedalas atsoko..po to sekmingai nuvaziuota apie 20 km. uzgesinta masina.buvo uzkuriama kita ryta tai kuresi sunkiai.uzsikurus sunkiai dirbo apsukos sokinejo intervalo nepasakysiu nes ner i ka ziuret is ismetimo benzino kvapas pasklido po kiema(tai manyciau kad cia per riebus misinys) su keletu uzgesimu variklis isidirbo bet toks priduses lyg noretu tuoj uzgest.pradejus vaziuot kartais uzsidega po kiek laiko uzgesta oranzinis "ikonas" su varikliu ir K raide(ar pas kitus ir uzsidega?)
Auto: 406 1996.10 1.8l 16v 81kw
P.S.gal kas jau sliekus visus atradot?
Posted 2011 April 04 - 19:31
gal kas bandet MAP sensoriu pravalyt ar net neverta? pas mane jis buvo uzsikises kazkokiais purvais ar tepalu.Mano bedas isprende Ipurskimo kolektoriaus slegio daviklis.kuris pazymetas "kelmo" pateiktoje schemoje nr 5.taigi pas mane ir kazkas panasaus i tokius simtomus prasidejo tai net nezinau ar tai sutapimas ar kaip.vienu zodziu uzsikirto gazas beveik dugne.ir atsoko tik troseli pajudinus tai lyg kazkur butu uzstrige toks pokstelejimas pasigirdo ir pedalas atsoko..po to sekmingai nuvaziuota apie 20 km. uzgesinta masina.buvo uzkuriama kita ryta tai kuresi sunkiai.uzsikurus sunkiai dirbo apsukos sokinejo intervalo nepasakysiu nes ner i ka ziuret is ismetimo benzino kvapas pasklido po kiema(tai manyciau kad cia per riebus misinys) su keletu uzgesimu variklis isidirbo bet toks priduses lyg noretu tuoj uzgest.pradejus vaziuot kartais uzsidega po kiek laiko uzgesta oranzinis "ikonas" su varikliu ir K raide(ar pas kitus ir uzsidega?)
Edited by Halu, 2011 April 04 - 19:31.
Posted 2011 April 05 - 19:08
man servise sake kad prapute bet nepadejo.gal kitiem ir padeda.gal kas bandet MAP sensoriu pravalyt ar net neverta? pas mane jis buvo uzsikises kazkokiais purvais ar tepalu.
Mano bedas isprende Ipurskimo kolektoriaus slegio daviklis.kuris pazymetas "kelmo" pateiktoje schemoje nr 5.taigi pas mane ir kazkas panasaus i tokius simtomus prasidejo tai net nezinau ar tai sutapimas ar kaip.vienu zodziu uzsikirto gazas beveik dugne.ir atsoko tik troseli pajudinus tai lyg kazkur butu uzstrige toks pokstelejimas pasigirdo ir pedalas atsoko..po to sekmingai nuvaziuota apie 20 km. uzgesinta masina.buvo uzkuriama kita ryta tai kuresi sunkiai.uzsikurus sunkiai dirbo apsukos sokinejo intervalo nepasakysiu nes ner i ka ziuret is ismetimo benzino kvapas pasklido po kiema(tai manyciau kad cia per riebus misinys) su keletu uzgesimu variklis isidirbo bet toks priduses lyg noretu tuoj uzgest.pradejus vaziuot kartais uzsidega po kiek laiko uzgesta oranzinis "ikonas" su varikliu ir K raide(ar pas kitus ir uzsidega?)
Posted 2011 April 06 - 19:48
Aš MAP'ą keičiau į naują, kai buvo sugedęs praeitą žiemą, bet tada mašina nuolat užgesdavo, nebuvo įmanoma važiuoti. Pakeitus šildymo poreikis vis tiek išliko.Mano bedas isprende Ipurskimo kolektoriaus slegio daviklis.kuris pazymetas "kelmo" pateiktoje schemoje nr 5.
#167 Svečias_Rickav82_*
Posted 2011 August 21 - 17:16
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users