Kietųjų dalelių filtras (FAP)
#61 Svečias_artola_*
Parašyta 2007 balandžio 06 - 21:29
#62 Svečias_artola_*
Parašyta 2007 balandžio 14 - 21:26
#63 Svečias_zbigis_*
Parašyta 2007 balandžio 14 - 23:19
#64 Svečias_artola_*
Parašyta 2007 balandžio 15 - 12:08
#65 Svečias_mindugs_*
Parašyta 2007 balandžio 15 - 19:34
#66 Svečias_dariuks_*
Parašyta 2007 balandžio 15 - 20:30
#67 Svečias_Augustinas_*
Parašyta 2007 balandžio 15 - 20:59
Ziurek pas tave interkuliaris yra?Sveiki, neseniai įsigyjau 307 2,0 hdi, ir karts nuo karto meta šį nelemtą užrašą antipullation fault, tada dingsta trauka ir apsukas priima tik iki 2,6 jau nebežinau ką ir bedaryti. Variklį išjungi ir vėl užvedi, vėl viskas dingsta, pravažiuoji keletą km ir vėl užsidega. Skaičiau senesnes temas apie tai, tai visus siūlytus metodus išbandžiau, pradedant nuo kuro filto, oro filtro, pečiuko filtro, pakeičiau pagrindinį diržą ir peugeot centre buvau, tie sako kad klaidą fiksuoja kuro sistemoje, o ką tiksliai, tai patys jie nežino, sako, kad gali būti kuro siurblys ar purkštukai, ar šiaip kaž kas su kuro sistema ir nelabai nori tuom apsiimti. Gal kas žinote kur dar galėčiau Klaipėdoje pas kokius meistrus nuvaryti, kad nustatytų jai tikslesnę priežastį??? Šaip vedasi puikiai, variklis dirba taip pat puikiai, važiuoja taip pat, kol neužsidega tas užrašas. Būčiau labai dėkingas už Jūsų pasūlymus ir patarimus. Dėkui
#68 Svečias_artola_*
Parašyta 2007 balandžio 16 - 17:56
Parašyta 2007 balandžio 16 - 18:07
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.
MO pinhole camera
#70 Svečias_Augustinas_*
Parašyta 2007 balandžio 16 - 18:32
Jeigu pas tave yra interkuliaris patikrink davikli! pas mane kai taise interkuliari ji sudrekino ir trumpino man beto ir daugiau 2500 apsuku negalejau virsyti kompas neleido!Saveiki,
Tai štai buvau Kalotėje, tai jie sakė, kad pežams diagnostikos iš vis nedaro, Sauliaus dar nejieškojau, bet susiradau Mokyklos rajone, o tiksliau Jotvingių gatvėje Židrūną ir jis jau paždėjo rytoj jai padaryti dignostika ir nustatyti, bent jau tikslesnę liga, o toliau bus matyti. Dekui, kad patarėte.
ir problema bus ispresta
Šį pranešimą redagavo Augustinas: 2007 balandžio 16 - 18:34
#71 Svečias_artola_*
Parašyta 2007 balandžio 16 - 18:40
Sveikas, o kaip atpažinti, ar jis pas mene yra ar ne? turėtu iš priekio būti dar vienas papildomas radiatorius ir kas dar?Jeigu pas tave yra interkuliaris patikrink davikli! pas mane kai taise interkuliari ji sudrekino ir trumpino man beto ir daugiau 2500 apsuku negalejau virsyti kompas neleido!Saveiki,
Tai štai buvau Kalotėje, tai jie sakė, kad pežams diagnostikos iš vis nedaro, Sauliaus dar nejieškojau, bet susiradau Mokyklos rajone, o tiksliau Jotvingių gatvėje Židrūną ir jis jau paždėjo rytoj jai padaryti dignostika ir nustatyti, bent jau tikslesnę liga, o toliau bus matyti. Dekui, kad patarėte.
ir problema bus ispresta
#72 Svečias_artola_*
Parašyta 2007 balandžio 16 - 18:42
Sveikas, o kuriame skyrelyje ieškoti gerb. Vyro komentarų apie tai?Nesupyk,bet pasieškok gerb.Vyto komentarų šia tema
Parašyta 2007 balandžio 16 - 22:07
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.
MO pinhole camera
#74 Svečias_Augustinas_*
Parašyta 2007 balandžio 17 - 07:26
Taip turi buti pailgas! beje o kiek pas tave kw?Sveikas, o kaip atpažinti, ar jis pas mene yra ar ne? turėtu iš priekio būti dar vienas papildomas radiatorius ir kas dar?
Jeigu pas tave yra interkuliaris patikrink davikli! pas mane kai taise interkuliari ji sudrekino ir trumpino man beto ir daugiau 2500 apsuku negalejau virsyti kompas neleido!Saveiki,
ir problema bus ispresta
#75 Svečias_artola_*
Parašyta 2007 balandžio 17 - 20:34
Sveikas, manajame 66 kw o kiek tavajame?Taip turi buti pailgas! beje o kiek pas tave kw?
Sveikas, o kaip atpažinti, ar jis pas mene yra ar ne? turėtu iš priekio būti dar vienas papildomas radiatorius ir kas dar?
ir problema bus ispresta
#76 Svečias_Augustinas_*
Parašyta 2007 balandžio 17 - 21:14
79kwSveikas, manajame 66 kw o kiek tavajame?
Taip turi buti pailgas! beje o kiek pas tave kw?
Sveikas, o kaip atpažinti, ar jis pas mene yra ar ne? turėtu iš priekio būti dar vienas papildomas radiatorius ir kas dar?
ir problema bus ispresta
#77 Svečias_seniss_*
Parašyta 2007 balandžio 20 - 09:02
#78 Svečias_artola_*
Parašyta 2007 balandžio 20 - 20:48
buvau pas meistriuką, tai jis bandė padaryti variklio dignostika, bet nelabai išejo, nes pas jį kompas yra skirtas bosh elekrtonikai, o manajame yra kaip jis aiškino siemens ir nelabai kompas įkabino, bet kiek įkabino, tai jis bando rodyti, kad yra gedimas kuro sistemoje, lygtai kad permažas kuro slėgis, o ties kuria vieta tiksliau problema yra taip jis ir neparodė, tai manyčiau, kad čia nelabai galėtu būti rėlių blokas kaltas, na po kol kas dar važiuoja, o kaip užlinks, tada ir bandysių ieškoti toliau sliekų.labas pas mane panasi beda buvo,tai pakeiciau reliu bloka kur prie kompo dezei stovi ir nuejo masina kaip bite pabandyk gal ir tau pades ,srote paprasyk kkad duotu pabandyt jis tas blokas apie 100 lt kainuoja.
#79 Svečias_seniss_*
Parašyta 2007 balandžio 23 - 08:54
#80 Svečias_seniss_*
Parašyta 2007 balandžio 23 - 08:58
Vartotojų skaito šią temą: 22
narių: 0, svečių: 22, slaptų narių: 0