nuo silutes plento puses suk i degaline ir uzkarto desiniau,pravaziuosi kelezinkely ir kai prasides garazai uzkarto i kaire ir teisei.o po desine ten autoelektrikai randasi
Tai va! Nuvariau diagnostikai mete daug klaidu,visos issitryne isskyrus kazkoks turbinos sensorius vis atsinaujindavo koalas,tai buvo pakeistas nauju. Viskas buvo ok , bet po poros dienu vel tas pats.vel jungem prie kompo,mete tik viena klaida - oro srautas per egr neatitinkamas rekomenduojamo. Egr pravale,po poros dienu vel tas pats. Tai turbut egr bus parejes? Ar dar kas galetu buti? Gal kas turi minciu nes jau uzpi...... Pas meistrus varineti! Dekui is anksto
Tai va! Nuvariau diagnostikai mete daug klaidu,visos issitryne isskyrus kazkoks turbinos sensorius vis atsinaujindavo koalas,tai buvo pakeistas nauju. Viskas buvo ok , bet po poros dienu vel tas pats.vel jungem prie kompo,mete tik viena klaida - oro srautas per egr neatitinkamas rekomenduojamo. Egr pravale,po poros dienu vel tas pats. Tai turbut egr bus parejes? Ar dar kas galetu buti? Gal kas turi minciu nes jau uzpi...... Pas meistrus varineti! Dekui is anksto
tai turi matyti ar gerai veikia EGR ar ne. Tau viska stovinciam automobiliui nustate, kodel tau kartais automobilis netraukia?
Taigi.. Šiandien ir aš buvau pas Saulių.. Kaip ir kažkas jau minėjo iš jo išvažiavau išsišiepęs iki ausų Pati operacija mano galva nei valandos neužtrūko nors nežinia, gal tesiog laikas taip greitai prabėgo kai bendrauji su ganėtinai įdomiu žmogumi ir klausaisi naudingų patarimų Trauka ženkliai pagerėjo.. Važiuojant namo lenkt "kliūtis" kelyje buvo vienas malonumas Sąnaudos taipogi sumažėjo litru, puslitriu.. Iniciatyvos žmogui netrūksta, apart filtro šalinimo pasakė kokias kitas problemas reikia susitvarkyti. Žodžiu tikrai likau labai patenkintas ir kitiem rekomenduoju!
Šį pranešimą redagavo fastkb: 2011 kovo 15 - 19:45
0
SVT focus 2.0 127kW EX
BMW 730i EX
BMW 320d EX
Peugeot 406c 2.2 HDi EX
BMW 525D nowadays..
Veikejas, turbut suda nusipirkai, suda ir turi, ne vienas tu toks laimingas.
Zmona turi 307 HDI pirkau 3m senumo dauzta is salono Belgijoje atvazinetas 7m ir dar rieda. Jokiu bedu apart auksto slegio siurblio kuri pats ir sugadinau, o droziamas jis tai per zvirkelius ir kitus sudinus kelius. Turejau 407 pirkau 2m senumo pravazinejau su jo beveik 5m jokiu nusiskundimu tik po ilgesnio stovejimo buvo uzkerpejes starteris.
Niekas nekaltas jei nesugebi nusipirkti normalaus auto. Nusipirk nauja is salono ir tada lazdavok
va cia nesudas http://www.youtube.com/watch?v=bGv_cj6A3Lw...lated'' cia po penkiu metu stovejimo'' .jai ne tokie meistrai kaip ramus spakenas puse peugeot forumo auto atgaivine gerai kad tokiu yra nereikia y peugeot atstovus kreiptis
Reikia kokybiska kura pilti - tada uzsiveda ir prie minus 29C be problemu
Beje, turiu M.Pajerov 2.5Td, tai jis geroookai sunkiau vedasi esant tam paciam salciui nei P406 2.2hdi, nors pas abnu sintetiniai tepalai (0W-40). O be to, M.Pajero idetas galingesnis akumuliatorius (100Ah)
Sveiki, 307 2001m užsidegė antipolution fault ir įėjo į avarinį rėžimą. kai atšala vėl trauka yra. Nuvežiau pas meistriukus, kurie mato paskirstymo veleno klaidą (circuit ar pan.) Ar yra didelė tikimybė kad tas daviklis, gal kas yra susidūrę? Gal žinot gero nebrangaus elektriko nr. arba iš žibinto kur savanoriuose yra (kur ukmerges g. zibinte elektrikas nepatiko, nesuteikia pakankamai info ir brangus).
Gal žinai ar katalyzo šalinimo procedūras atlieka (pjovimas+emuliatorius+programavimas ar pan?) Šiauliai vis arčiau Klaipėdos nei Vilnius, o ir reikalų ten kartais tenka turėti.
O kam tau salinant kataliza kazka dar daryti? Ispjoviai, idejai rezonatoriu, pardaviai katalyza ir litu alui liko.
O gal tu cia apie FAP filtra rasiai?
O kam tau salinant kataliza kazka dar daryti? Ispjoviai, idejai rezonatoriu, pardaviai katalyza ir litu alui liko.
O gal tu cia apie FAP filtra rasiai?
Lamda zondas pas mane ir prieš ir už katalyzo stovi, nelabai tikiu, kad atipollution faultas nepradės šokinėt katalyzą pašalinus..
Man buvo nesenai antipollution fault'as. Pasikeičiau kuro filtrą ir problema dingo.
Prolema dazniausiai dingsta po ~10 uzvedimu, pas mane tas pats antipolution uzsidega del kiauro egr, jei saltam varikliui ziema duodavau apsuku daugiau. Negalima sakyti kad pasalinus viena ar kita "problema" jis uzgesta. Kiek pats issiaiskinau (ir manau seni specai cia esantys man neleis pameluoti), antipolution uzsidega kai kuri sistemos delis tampa nesandari/nepralaidi. Rase cia kad ir salono filtra pakeitus uzgeso (nors jis neturi absoliuciai jokiu davikliu), tau kuro filtras, man egr, kazkam FAP filtras.
Is principo, turint siek tiek naujesnes masinas, nereikia burti is kavos tirsciu, del ko tai uzsidege, o nuvarai, padaro diagnostika, ir viskas aisku. Mano atveju, antipolution lydejo nesandaraus egr klaidos kodas.
Pas mane 307 2,0 HDi uzsidega iskart 2 klaidos, kurios visada eina kartu: garsusis "Antipollution fault" ir "Unblock diesel filter"... Kas tai galetu buti??? Visus filtrus keiciau, ta suodziu filtra greziau, nepadejo..
Pas mane 307 2,0 HDi uzsidega iskart 2 klaidos, kurios visada eina kartu: garsusis "Antipollution fault" ir "Unblock diesel filter"... Kas tai galetu buti??? Visus filtrus keiciau, ta suodziu filtra greziau, nepadejo..
apie automobilius is tikro sunku sprest is forumu, ieikit i bet kuri technini foruma t.y. bet kurios markes auto..visur ten pilna pagalbos prasanciu vairuotoju. Na kita vertus kad megsta visokius spec gedimus irgi teisybe, to tikrai neigt nereikia...as kol kas laikas nuomones , kad geriau pirkt benzina ir det dujas. pats jau dujom vazineju 13 metu ir turejau daug automobiliu. Galiu pasakyt tik tiek.. jei nesiruosiat vazinet 100-150 K km per metus tai kam tas dyzelinas ?? per didele rizika, kad kazkas suges, kad kazkas uzlinks, plius pats auto brangesnis, plius jo islaikymas zymiai brangesnis..ir vel..ta baime isgirdus kazkoki garsa ne toki po kapotu kai is kart pamastai sau tyliai ,,neduok die kas..nu sukainuos " taip yra, ir cia to nenuslepsit... aisku. gerai jaustis kai su pilnu baku nuvaziuoji 1200 ar kiek ten km..bet man asmeniskai baisu turet siuolaikini dyzeli...kaip sakiau..nu neduok die kas nutiktu siurbliui ar dar kam..
kas del benzinu..nu ka..uzlinko motoras...max 1000 lt ir stovi visas motoras naujas...
tiek mano pamastymu...siaip pries dyzelius as nieko pries, tik tada kai su jais daroma daug km..
peace
apie automobilius is tikro sunku sprest is forumu, ieikit i bet kuri technini foruma t.y. bet kurios markes auto..visur ten pilna pagalbos prasanciu vairuotoju. Na kita vertus kad megsta visokius spec gedimus irgi teisybe, to tikrai neigt nereikia...as kol kas laikas nuomones , kad geriau pirkt benzina ir det dujas. pats jau dujom vazineju 13 metu ir turejau daug automobiliu. Galiu pasakyt tik tiek.. jei nesiruosiat vazinet 100-150 K km per metus tai kam tas dyzelinas ?? per didele rizika, kad kazkas suges, kad kazkas uzlinks, plius pats auto brangesnis, plius jo islaikymas zymiai brangesnis..ir vel..ta baime isgirdus kazkoki garsa ne toki po kapotu kai is kart pamastai sau tyliai ,,neduok die kas..nu sukainuos " taip yra, ir cia to nenuslepsit... aisku. gerai jaustis kai su pilnu baku nuvaziuoji 1200 ar kiek ten km..bet man asmeniskai baisu turet siuolaikini dyzeli...kaip sakiau..nu neduok die kas nutiktu siurbliui ar dar kam..
kas del benzinu..nu ka..uzlinko motoras...max 1000 lt ir stovi visas motoras naujas...
tiek mano pamastymu...siaip pries dyzelius as nieko pries, tik tada kai su jais daroma daug km..
peace
biski nugrybavai ne i ta tema.
Šį pranešimą redagavo xzibit: 2011 balandžio 26 - 07:27