Kietųjų dalelių filtras (FAP)
#1141 Svečias_Gutis_406_*
Parašyta 2011 balandžio 26 - 14:49
Parašyta 2011 balandžio 27 - 16:25
#1143 Svečias_aricardas_*
Parašyta 2011 balandžio 30 - 22:23
#1144 Svečias_Andree_607_*
Parašyta 2011 gegužės 01 - 16:30
Parašyta 2011 gegužės 21 - 17:38
Parašyta 2011 gegužės 21 - 18:07
ne kazka ir naujas filtras kainuoja. gali ir is ebay atsisiust.sveiki,tai va ir as prisijungiu prie FAP susijusiomis bedomis diskusiju
uzsidege jau keli kartai ir man "Clean diesel filter(FAP) urgent" masina vaziuoja dar normaliai,bet jauciu neilgai tai tesis,ka patrartumete?esu ne LT tai kaip ir kastracija cia nelabai gautusi man padaryti(nebent paciam kaska chimicinti ir burti)kokie dar budai pasalinti filtro problema.
aciu uz atsakymus
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2011 gegužės 21 - 19:16
#1148 Svečias_donatas1977_*
Parašyta 2011 gegužės 21 - 19:41
Parašyta 2011 gegužės 21 - 21:26
Tai gellbsti,tik su salyga,jei su varikliu viskas puiku,pradedant nuo kuro aparaturos, purkstuku,baigiat oro sistema,kompresija...O visa tai remiasi i finansus pries keiciant FAP nauju vertetu pasidaryti diagnostika rimta priesingu atveju neilgam ir naujas tarnausmaciau ebay apie 150 svaru 307 pezui
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Parašyta 2011 gegužės 21 - 21:32
Istikruju tai neilgai dziaugsies,taip kaip dyzelis ipiltas nieko gero neduos,priesingai-vel uzkis filtra!Ir plovimai nevisada pasiteisina(isbringsta filtras ar pazeidziamas).Vienintelis alternatyviausias metodas pilnai pasalinti ir isprogramuoti,bedos FAP-ines uzmirstamos visam laikui. Bet ydomumo delei pabandysiu uzpilti dyzelio ir fap su karcheriu isplauti, tik kompa teks kazkam apmulkinti.
Parašyta 2011 gegužės 21 - 21:52
Parašyta 2011 gegužės 21 - 22:54
juk cia jau pakankamai prirasyta apie ta FAP,jokiu kitu iseiciu ,isdauzik ta filtra lauk,ir programiskai pasalink,,as taip pat ne lietuvoi ir buvo jo problema ,,pats viska sutvarkiau,ir jokiu problemu,jau esu auksciau aprases,o kas ka rasineja man visiskai nerupisveiki,tai va ir as prisijungiu prie FAP susijusiomis bedomis diskusiju
uzsidege jau keli kartai ir man "Clean diesel filter(FAP) urgent" masina vaziuoja dar normaliai,bet jauciu neilgai tai tesis,ka patrartumete?esu ne LT tai kaip ir kastracija cia nelabai gautusi man padaryti(nebent paciam kaska chimicinti ir burti)kokie dar budai pasalinti filtro problema.
aciu uz atsakymus
Parašyta 2011 gegužės 21 - 23:15
nu reiks pasiieskoti kas galetu ji man istrinti is kompo,gal atrasiu ir cia koki ismanati meistra apie savo darba gerai,juk cia jau pakankamai prirasyta apie ta FAP,jokiu kitu iseiciu ,isdauzik ta filtra lauk,ir programiskai pasalink,,as taip pat ne lietuvoi ir buvo jo problema ,,pats viska sutvarkiau,ir jokiu problemu,jau esu auksciau aprases,o kas ka rasineja man visiskai nerupisveiki,tai va ir as prisijungiu prie FAP susijusiomis bedomis diskusiju
aciu uz atsakymus
nes kiek buvau pataikes tai visi tik pasiima pinigus o bedos tai neranda arba atlieka darba tai kaip studentas koks
Parašyta 2011 gegužės 21 - 23:47
Parašyta 2011 gegužės 22 - 09:45
bet radau cia toki viena adresiuka kad kad galima maziau ne £100 susitrvarkyti
cia
gal kas jau domejosi sita procedura,ar tai saugu atlikti paciam
Šį pranešimą redagavo galbut: 2011 gegužės 22 - 09:46
Parašyta 2011 gegužės 22 - 09:57
Galima labai paprastai paciam ir uzlenkti variklini kompa kaip manai atnaujinti Biosa kompo ar labai saugu!?ieskojau interne ar kas salina FAP filtra sveduose,neiko doro neradau,tik kad...taksistai greze skyles... arba deda naujus,nu dar ten bando plauti auksta vandens srove
cia
Pas juk dantu netaisaisi,eini pas stomatologa,ar klystu?
Parašyta 2011 gegužės 22 - 10:55
tai pats turbut turejai pastebeti kad sveduose nerandu kas galetu iskastruoti FAP normaliai nes grysti i LT man kainuotu daugokai tik del fap pasalinimo padoriausiu keliu,Galima labai paprastai paciam ir uzlenkti variklini kompa kaip manai atnaujinti Biosa kompo ar labai saugu!?ieskojau interne ar kas salina FAP filtra sveduose,neiko doro neradau,tik kad...taksistai greze skyles... arba deda naujus,nu dar ten bando plauti auksta vandens srove
cia
Pas juk dantu netaisaisi,eini pas stomatologa,ar klystu?
o jai daryciau taip:greziu skyles ir man isvalo klaidas is kompo kad filtras neuzsikises,ar tai suveiktu
Parašyta 2011 gegužės 22 - 17:13
Parašyta 2011 gegužės 22 - 18:02
gal galetai ir parekomenduoti laideli ir kokia programa naudojai,nes atejo jam paskutiniosios, tai reiks kuo greiciau ji is ten isprasyti,arba butu isvis gerai jai per kokia skype galetum susikokntaktuotinezinau ar cia man sekme ,,neuzlenkiau nei as to kompo ,o dariau viska pats,,na kad ir su tom pragreztom skilem FAP ,pravazinejau ir as virs 10,000 km ir visai gerai buvo,bet paskui nupirkau laida su programa off filter,tai ir susitvarkiau kad FAP off
Parašyta 2011 gegužės 22 - 18:23
laisvai galim per skype susirasineti tik parasyk savo skype i asmenine zinutegal galetai ir parekomenduoti laideli ir kokia programa naudojai,nes atejo jam paskutiniosios, tai reiks kuo greiciau ji is ten isprasyti,arba butu isvis gerai jai per kokia skype galetum susikokntaktuoti
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0