O gal kam yra panasei buve taip?gera diagnostika pas SENAS(Aidas) nari bet kiek zinau jis db iki men galo atostogauja
Kietųjų dalelių filtras (FAP)
Parašyta 2011 rugpjūčio 17 - 16:26
Parašyta 2011 rugpjūčio 17 - 16:50
daugumai cia taip buvo,vaziuoji pas diagnostika,jungi ir tikrini ar filtras atjungtas programiškai,ar turbinos slegis per didelis ar per mažas ir t.t.kas gerai atliks diagnostika tavo mieste-ieškok forume...O gal kam yra panasei buve taip?
Parašyta 2011 rugpjūčio 17 - 17:18
antipollution dar nereiskia kad tai butinai susije su FAP. As turejau du atvejus su antipollution klaida, vienu atveju priezastis buvo trukusi zarnele nuo intercoolerio, kitu - trukusi sensoriaus zarnele (zr. auksciau). O kad "riaumotu bet netrauktu" tai taip tik nebent su praslystancia sankaba gali buti Patariu kreiptis y nusimanancius zmones.tai klausimas:
fap uzsikiso?
eolys pasibaige ?(ir del to galetu dingti trauka?)
ir ar tai galetu buti del to kad kuro filtras pasikimses?
www.kirana.eu
Parašyta 2011 rugpjūčio 17 - 17:47
sake turbinos slegis zemas kai isijungia cekas. Kas mazdaug gali but, nes i servisa nuvarai priburia jieantipollution dar nereiskia kad tai butinai susije su FAP. As turejau du atvejus su antipollution klaida, vienu atveju priezastis buvo trukusi zarnele nuo intercoolerio, kitu - trukusi sensoriaus zarnele (zr. auksciau). O kad "riaumotu bet netrauktu" tai taip tik nebent su praslystancia sankaba gali buti Patariu kreiptis y nusimanancius zmones.tai klausimas:
fap uzsikiso?
eolys pasibaige ?(ir del to galetu dingti trauka?)
ir ar tai galetu buti del to kad kuro filtras pasikimses?
Parašyta 2011 rugpjūčio 17 - 18:27
#1266 Svečias_egidukas_*
Parašyta 2011 rugpjūčio 20 - 12:58
chebryte o kur pilasi tas fap filtro reageneravimo skystis kurioje vietoje yra tas bakelisNa duokite ir man greiciau kontaktus, ir kiek mazdaug kainoja? jau antra diena pas mane neuzgesta unblock ta prakeikta FAP.Priesh savaite pashalinau FAP filtra ish sistemos. Operacija atliko Spakenas. Prie to pachio atliko normali diagnostika, patvarke kas buvo negerai (egr, shlangeliai, kompas etc).
Kas pasikeite: sanaudos sumazejo 1litru (nebutinai susieta su fap filtru), dingo antipollution fault, dingo esp/asr fault, uzpiltas fap skycio bakelis dyzelinu, dingo unblock diesel filter, dingo pastoviai erzinanti mintis kad kazkaas automobilije negerai, gali pasibaigti skystis, gali ishmesti klaida, gali isijungti apsuku ribotuvas del gedimo etc, dingo nerimavimas del katalizatoriaus busenos (pasirodo gera, ir liks gera).
Darbu labai patenkintas, nera ka lyginti zu Autolaguna (klaipedos pezo actovas), kur atejus ar palikus babkes gauni tik: nuuu, chia reikia keisti shita, kita, tukstanciai, galbut, neaishku, turbut ir taip toliau. O po savaites vel pradedi listi tos pachios klaidos, kurios atvaziavai taisyti pas actova. Su Spakenu bendraju tiesiai, be daznai kvailu, nekompetingu ir tinginciu vadybininku ir gauni pilna info ir patarimus.
Esu patenkintas, o Sauliui Spakenui aciu
#1267 Svečias_egidukas_*
Parašyta 2011 rugpjūčio 20 - 13:01
chebryte o kur pilasi tas fap filtro reageneravimo skystis kurioje vietoje yra tas bakelisNa duokite ir man greiciau kontaktus, ir kiek mazdaug kainoja? jau antra diena pas mane neuzgesta unblock ta prakeikta FAP.Priesh savaite pashalinau FAP filtra ish sistemos. Operacija atliko Spakenas. Prie to pachio atliko normali diagnostika, patvarke kas buvo negerai (egr, shlangeliai, kompas etc).
Kas pasikeite: sanaudos sumazejo 1litru (nebutinai susieta su fap filtru), dingo antipollution fault, dingo esp/asr fault, uzpiltas fap skycio bakelis dyzelinu, dingo unblock diesel filter, dingo pastoviai erzinanti mintis kad kazkaas automobilije negerai, gali pasibaigti skystis, gali ishmesti klaida, gali isijungti apsuku ribotuvas del gedimo etc, dingo nerimavimas del katalizatoriaus busenos (pasirodo gera, ir liks gera).
Darbu labai patenkintas, nera ka lyginti zu Autolaguna (klaipedos pezo actovas), kur atejus ar palikus babkes gauni tik: nuuu, chia reikia keisti shita, kita, tukstanciai, galbut, neaishku, turbut ir taip toliau. O po savaites vel pradedi listi tos pachios klaidos, kurios atvaziavai taisyti pas actova. Su Spakenu bendraju tiesiai, be daznai kvailu, nekompetingu ir tinginciu vadybininku ir gauni pilna info ir patarimus.
#1268 Svečias_egidukas_*
Parašyta 2011 rugpjūčio 21 - 16:39
Parašyta 2011 rugpjūčio 21 - 20:08
Zmogau,nepades tau spakenas isspresti problemas virtualioje erdveje,kaip ir as(ne tas automobilis 1.6hdi) Beviltiskas numeris,ieskokis kas diagnostika padarys,ir sugebes nurodyti adattive kompui kad skystis papildomas Kitas dalykas,jei adattive kompas mires,pigiau perprogramuoti variklini kompa kad fap is vis nera...Ir dar,Spakeno emuliatorius 1.6hdi-neveikia,ne vienas jau sudege-sukises pinigus..zmoniu nevardinsiu,bet tarp tu "laiminguju"apie 10 buvo,1.6 tik profesionaliai programiskai issprendziamos bedosgal kas zinote spakeno tel. nr. jei nesunku atsiuskit aciu
Šį pranešimą redagavo Ramus: 2011 rugpjūčio 21 - 20:09
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Parašyta 2011 rugpjūčio 21 - 20:21
skystis pilasi po dugnu(bakelis 4ltr)bet vien papildymo neuztenkachebryte o kur pilasi tas fap filtro reageneravimo skystis kurioje vietoje yra tas bakelisNa duokite ir man greiciau kontaktus, ir kiek mazdaug kainoja? jau antra diena pas mane neuzgesta unblock ta prakeikta FAP.Priesh savaite pashalinau FAP filtra ish sistemos. Operacija atliko Spakenas. Prie to pachio atliko normali diagnostika, patvarke kas buvo negerai (egr, shlangeliai, kompas etc).
#1271 Svečias_egidukas_*
Parašyta 2011 rugpjūčio 21 - 20:43
#1272 Svečias_egidukas_*
Parašyta 2011 rugpjūčio 21 - 20:51
Parašyta 2011 rugpjūčio 22 - 17:01
gali vazineti kol perkaitinsi purkstukus ir jie uzklynis tiesiog nuo per daznu regeneraciju,uzsikisusio fapo(vezys varikliui).Kuo greiciau susitvarkysi tuo geriau...ir dar klausimas,tau ramus, kiek ilgai galima vazineti su sia problema ar cia reikia viska atlikti skubiai. nes nemalonu ir vaziuoti kai kompas ismeta tuos gedimus. vienu zodziu sudas. aciu
Parašyta 2011 rugpjūčio 23 - 08:09
http://www.chiptunin...d=61&catsDoc=28
Sitie rankas turi, pats as nesalinau, bet gal kas surizikuos ir prasys kaip sekesi. Svarbiausia kaip parasyta, kad salina programiskai!
Parašyta 2011 rugpjūčio 26 - 12:27
Parašyta 2011 rugpjūčio 26 - 13:51
kokiu budu TA gali nustatyti kad nera FAP? juk nesimato.Sveiki,
O tai yra tokių, kurie pašalino ir išprogramavo FAP'ą (labiausiai domina 2,2 HDI nes pats tokį neseniai nusipirkau 607-uką) prieš kokius metus-du ir galėtų pasidalinti kas vyksta ilgiau pavažinėjus ir kaip sekasi praeidinėti techninę apžiūrą.
www.kirana.eu
Parašyta 2011 rugpjūčio 26 - 14:39
Na aš kiek žinau, išmetimo rodiklius TA tikrina atsižvelgdami į mašinos modelį. Tai FAP'inei mašinai galbūt keliami didesni reikalavimai ir atjungus FAP, gal jau ir nebepasiekia tų reikalavimų. Aš tik teoriškai žinoma, nesusidūriau pats. Todėl ir klausiu, kas susidūrė ar nebūna bėdų.kokiu budu TA gali nustatyti kad nera FAP? juk nesimato.Sveiki,
O tai yra tokių, kurie pašalino ir išprogramavo FAP'ą (labiausiai domina 2,2 HDI nes pats tokį neseniai nusipirkau 607-uką) prieš kokius metus-du ir galėtų pasidalinti kas vyksta ilgiau pavažinėjus ir kaip sekasi praeidinėti techninę apžiūrą.
#1278 Svečias_egidukas_*
Parašyta 2011 rugpjūčio 26 - 18:36
Parašyta 2011 rugpjūčio 26 - 19:01
nera jokiu problemu,jau dvi t.a praejauklausiu, kas susidūrė ar nebūna bėdų.
#1280 Svečias_akon_*
Parašyta 2011 rugsėjo 01 - 16:06
Šį pranešimą redagavo akon: 2011 rugsėjo 01 - 16:07
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0