Sveiki, ieskau sau Peugeot senos versijos. Lyg ir nuo 96m pradejus eiti.
Ieskau 2l arba 3l varikliuka
Kokios siu aparatu sanaudos su dujomis ?
Kiek kainuoja visi pakeitimai dirzeliu, tepalu ir t.t. V6 variklio ?
Is anksto dekoju uz atsakymus
ekonomiskas sis varikliukas man automatas su dujom susipaisau i 11-15ltr. benzino i menesi suvartoju apie 7 litrus. ir tikrai labai kantrus. islaidu praktiskai nereikalaujantis. pagrindinis dirzelis pakeistas ir rami galva. toliau einami dalykai., tepalai., zvakes. kaip tik siuo metu keisiu zvakes. uz zvakes mokejau po 15lt. yra ir pigesniu, bet nesusigundziau. tepalai pilami pusiau sintetiniai. supyliau lygiai 5 litrus cia pies ziema., dar po siai dienai tepalu norma, tepalu nevalgo ne laso.. zodziu eina ekslpoataciniai dalykai.. tepalai., vaziuokle.. daugiau nieko neremontuoju
Dekui uz issame informacija
Ziuriu pirkai v6 varikli ? Negi jis toks pigus ? Kiek nuredejas variklis buvo pries perkant ? Kiek idejimo kaina ? Kur dejai ?
Beje kokios dujos ? Kiek mokejai uz dujas i V6 varikli dedamas ?
taip., pasiemiau masina su variklio defektu - uzvilktu alkuninio indeklu.
Variklis tikrai pasitaike pigus ir labai islaikytas - buves firmos automobilio su tikra 180tkm rida.. pirkdamas variklio ieskojau visur. kainos ivairios., savartynai tie kurie uzsiima masinu ardymu be 1000lt neeina i kalbas. pavyko rasti pora geru variantu., vienas gargzdiskis varikli pardavinejo su atlikta pilna kapitalke., norejo 1000lt irgi ne maziau., bet buvo ir kitas., kaip minejau firmos automobilio., paskambinus zmogelis nieko ne nezinojo apie einamas variklio kainas - nieko. paklause kiek duodu ., sakau man silaleje be garantijos siulo uz 600lt., tas pardavejas man ir atsake., ok duok 600 lt o as tau varikli ir garantuoju uz ji. tai taip ir nusipirkau varikliuka., aisku kazkiek pamelaves.. uz 600lt nieks nebuvo nei siule man...
kaip paskiau nupirkus ir nuemus apsaugas - paaiskejo jog stovi visiskai nauji dirzeliai ir visi rolikai
del variklio idejimo., viskas buvo atliekama mano paties vieno., savame garaze ir nekainavo nieko.. tik nemazai vargo atsiejo. variklis didziulis - vietos kebule mazai... dujos siuo metu tokiam varikliui normalios kainuoja apie 2000-2600lt. pas mane stovi STAG 300-6 kompas ir BRC reduktorius su Valtek purkstukais.
siaip kaip ir minejom, varikliai sie neuzmusami - nebijo nei 300tkm ridos nei 400tkm.., kadangi nelabai einami, tai juos gerai paieskojus imanoma rast uz pigiai nuo 600 iki 1000lt.. gali paskaitinet mano tema., ten nemazai snekejau dar kai buvo keiciamas variklis
zodziu variklis uz pagrindinio dirzelio kaina
mano tema.. ziureti nuo 12 puslapio.
http://www.peugeot-k...&t=38881&st=330
tiesa., didesniu sanaudu nei 15 litru neesu mates pas save ir grubiai startuojant nuo sankryzu., ne kaip pas silogizmo ir 20 pamato
galbut del to., kad pas mane automatas
.. yra ir sport rezimas., taciau as jo beveik nenaudoju .. ir su paprastu D'raivu automobili isjudinu greiciau nei kiti nuo sankryzu. kazkada su S'port rezimu pajudejau., po 2 sekundziu zvilgtelejus i spidometra issigandau kai pamaciau 65km/h akimirksniu. uzsmaugus variklio garsas tikrai grazus., nepastebetas nelieku - visi atsisuka paziuret kas per "NAIKINTUVAS" tikraja ta zodzio prasme...
esu isbandes ir keleta 607 pezu su 152 kw.. uzsmaugus ju varikliai tylesni, - nera arsaus garso ., neturi baisiai ir dideles traukos nors ir 152kw
greiciausiai buvo uzmusti.
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2013 kovo 15 - 17:24