Peršokti prie turinio

Apie Peugeot 406 Coupe

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 812

#681 dzonyB

dzonyB
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis:406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW

Parašyta 2013 spalio 30 - 11:56

Ką gerbiamieji mano apie v6 24v 406 coupe liuto varikli su dujomis? Kokios dujos turi būti? ar daug problemų tokioje kombinacijoje? Ar brangus remontas ir ar dažnai jo reikia (chroniškos lygos?)
Kaip automatas tame modelyje dirba? Kiek ryja?

Ka tau cia pasakys 3.0 litrai pats geriausias variantas su automatu tiek variklis tiek automatas amzini (jei neuzjoti), su dujom draugauja gerai tik jo eksploatacines islaidos brangesnes nei 2.0, o valgo maisto beveik tiek pat kiek ir 2.0 motoras (1-2 litrais tik daugiau), jei nerandi info cia tai uzeik i 607 tema ten toks pat motoras su deze ejo kaip ir i coupe tai ten apstu info :good:
  • 0

Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo

#682 Bazookaman

Bazookaman
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Opel

Parašyta 2013 spalio 30 - 12:16

Ką gerbiamieji mano apie v6 24v 406 coupe liuto varikli su dujomis? Kokios dujos turi būti? ar daug problemų tokioje kombinacijoje? Ar brangus remontas ir ar dažnai jo reikia (chroniškos lygos?)
Kaip automatas tame modelyje dirba? Kiek ryja?

Ka tau cia pasakys 3.0 litrai pats geriausias variantas su automatu tiek variklis tiek automatas amzini (jei neuzjoti), su dujom draugauja gerai tik jo eksploatacines islaidos brangesnes nei 2.0, o valgo maisto beveik tiek pat kiek ir 2.0 motoras (1-2 litrais tik daugiau), jei nerandi info cia tai uzeik i 607 tema ten toks pat motoras su deze ejo kaip ir i coupe tai ten apstu info :good:

Ačiū už patarimą, nes jeigu jau ne 2,2 HDI, tai benziną aišku norėtusį 3,0 imti, nors baisoka, kadangi niekada su automatais neturėjau reikalų, kaip ir su benzinais/dujom )
O kai pats ieškau sau kupė dabar, tai kaip tik aktualu.

Šį pranešimą redagavo Bazookaman: 2013 spalio 30 - 12:16

• 0

#683 dzonyB

dzonyB
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis:406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW

Parašyta 2013 spalio 30 - 12:41

2.2 dyzelis man rodos irgi toks pats ejo kaip ir i 607 ikirestailus, tai ten irgi info apie tai rasi 607 temoje. Jei pasiimsi uzdrozta tai problemu gali tureti daug, jei priziureta myleta pasiimsi ir pratesi ta tradicija tai einamas dalis pasikeisi susidevejus ir tiek, 3.0 lygtai megejos babinos yra uzsilenkti (bet jos siaip sau neuzsilenkia, kazkas tada negerai yra,reik ziuret). Jei megejas paskraidyt ar reiklus galiai tai tik 3.0 ziurek. Cia visur gi galioja taisykle, kokia nusipirksi tokia ir turesi, arba dziaugsies arba vargsi :beer:

Šį pranešimą redagavo dzonyB: 2013 spalio 30 - 12:42

• 0

Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo

#684 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 birželio 30 - 08:49

Sveiki, Liūtukų gerbėjai. ;) Po ilgos pertraukos galvoju vėl pasiimti Liūtuką.. Kažkaip pasiilgau, visgi neblogos mašinytės. Galvoju nusipirkti 406coupe. Kainos nelabai kandžiojas, o ir neieškau dabar kažko super brangaus, nes ne tie poreikiai. Na, bet kas domina, ar šiuo metu dar apsimoka imti? Ar dar galima rasti neuždrožtų? Nes iš tikro tai labai įtartinos kainos tame autogide - dauguma neviršyja net 4k. Galvoju imti 3litrų su dujom, nu arba pats dėsiuos dujas, jei nebus. Čia skaičiausi, kad geriausia autmatą imt, bet aš norėčau mechano, nepatinka man automatai. Ar tikrai ji ima apie 12l dujų, kaip esu skaitęs? Kas turi tokį Liūtuką, gal gali patvirtinti? Dėkavoju baisiausiai iš anksto ir tikiuosi atsakymų, o ne piktų atkirčių 'yra google'..:) Googlė yra googlė, bet tie, kas jau turi, manau, gali daugiau pasakyt. Pagarbiai... :pug:

Šį pranešimą redagavo Forseti: 2014 birželio 30 - 08:49

• 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#685 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 birželio 30 - 09:34

Sveiki, Liūtukų gerbėjai. ;) Po ilgos pertraukos galvoju vėl pasiimti Liūtuką.. Kažkaip pasiilgau, visgi neblogos mašinytės. Galvoju nusipirkti 406coupe. Kainos nelabai kandžiojas, o ir neieškau dabar kažko super brangaus, nes ne tie poreikiai. Na, bet kas domina, ar šiuo metu dar apsimoka imti? Ar dar galima rasti neuždrožtų? Nes iš tikro tai labai įtartinos kainos tame autogide - dauguma neviršyja net 4k. Galvoju imti 3litrų su dujom, nu arba pats dėsiuos dujas, jei nebus. Čia skaičiausi, kad geriausia autmatą imt, bet aš norėčau mechano, nepatinka man automatai. Ar tikrai ji ima apie 12l dujų, kaip esu skaitęs? Kas turi tokį Liūtuką, gal gali patvirtinti? Dėkavoju baisiausiai iš anksto ir tikiuosi atsakymų, o ne piktų atkirčių 'yra google'..:) Googlė yra googlė, bet tie, kas jau turi, manau, gali daugiau pasakyt.

Pagarbiai... :pug:

3.0 152 kw su normaliu vaziavimu tikrai nevirsysi 13 - 14 litru mieste. jei koja daznai megsta buti sunki tu duju matysi ir 15 :).
trasa / miestas ant 50/50 bus tas 12ltr tau. (Dujos). cia tokios sanaudos AUTOMATU. mechanine numesk litriuka.

Maniskis benzino automatas su sunkia koja apie 14 rodydavo.
Siuo metu normliai su srautu 11-12 ..
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#686 Forseti

Forseti
  • Senbuviai

Parašyta 2014 birželio 30 - 09:49

Sveiki, Liūtukų gerbėjai. ;) Po ilgos pertraukos galvoju vėl pasiimti Liūtuką.. Kažkaip pasiilgau, visgi neblogos mašinytės. Galvoju nusipirkti 406coupe. Kainos nelabai kandžiojas, o ir neieškau dabar kažko super brangaus, nes ne tie poreikiai. Na, bet kas domina, ar šiuo metu dar apsimoka imti? Ar dar galima rasti neuždrožtų? Nes iš tikro tai labai įtartinos kainos tame autogide - dauguma neviršyja net 4k. Galvoju imti 3litrų su dujom, nu arba pats dėsiuos dujas, jei nebus. Čia skaičiausi, kad geriausia autmatą imt, bet aš norėčau mechano, nepatinka man automatai. Ar tikrai ji ima apie 12l dujų, kaip esu skaitęs? Kas turi tokį Liūtuką, gal gali patvirtinti? Dėkavoju baisiausiai iš anksto ir tikiuosi atsakymų, o ne piktų atkirčių 'yra google'..:) Googlė yra googlė, bet tie, kas jau turi, manau, gali daugiau pasakyt.

3.0 152 kw su normaliu vaziavimu tikrai nevirsysi 13 - 14 litru mieste. jei koja daznai megsta buti sunki tu duju matysi ir 15 :).
trasa / miestas ant 50/50 bus tas 12ltr tau. (Dujos). cia tokios sanaudos AUTOMATU. mechanine numesk litriuka.

Na, 14-15l nera daug.. Jeigu taip žiūrint ir lyginant, tai važinėjant su sunkia koja salerkiniu, tai išeina dar brangiau važinėt.. Manau, čia dar padorios sąnaudos. :) O kaip elektra? Skaičiau, kad ten nesąmones išdarinėja tipo. Pats esu turėjęs 406 sedaną 1999m. iki restailinį, tai problemų neturėjau aš su ta elektronika.. Ar čia žmonės taip pasamonę paveikia, kad jiems pradeda lagai iš lempos atsidarinėt, ar čia iš tikro taip yra? :D Ir dar, tas 153kW čia jau porestailas eina?
  • 0

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#687 pegas123

pegas123
  • Senbuviai
  • Automobilis:Toyota avensis |Audi a4 b6 (EX) | Saab 9-3 (EX) | Peugeot 607 3,0L (EX)

Parašyta 2014 birželio 30 - 11:37

Turėjau 2 P406c viena 3,0l , o kita 2,0l nei su vienu nebuvo jokių bėdų su elektra :clap: viskas veikė kaip turi būti. 152KW varikliai ėjo nuo 2000m.
  • 0

Dabar - Audi a4 b6

#688 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2014 birželio 30 - 12:25

Na, 14-15l nera daug.. Jeigu taip žiūrint ir lyginant, tai važinėjant su sunkia koja salerkiniu, tai išeina dar brangiau važinėt.. Manau, čia dar padorios sąnaudos. :) O kaip elektra? Skaičiau, kad ten nesąmones išdarinėja tipo. Pats esu turėjęs 406 sedaną 1999m. iki restailinį, tai problemų neturėjau aš su ta elektronika.. Ar čia žmonės taip pasamonę paveikia, kad jiems pradeda lagai iš lempos atsidarinėt, ar čia iš tikro taip yra? :D Ir dar, tas 153kW čia jau porestailas eina?

taip., 152 kw ejo po 2000m. maniskis yra c5 (406 analogas) su elektra problemu nera kiek turiu, nei su varikliu neturejau bedu. Nupirkau su babynos defektu. uz nauja babyna sumokejau 107lt ir TA praejau be problemu. pries pora menesiu po gero uzvaikymo dugnais , kada duslintuvas jau pleskejo ismete katalizatoriu klaida, sia beda issprendziau po lamdom padejes saibas 4mm.. ir po siai dienai vazineju nematydamas problemu, nei su elektra nei su varikliu...
rekomenduoju TIK 3.0l .140 ar 152kw.. sanaudos abieju panasios. persedus nuo 140 - ant mazu apsuku 152 bukesnis. o siaip vaziuojant skirtumo nejauciu apart ant 140kw stovi babynu plokste.
su dujom vazinesi uz tiek pat kiek dyzeli ir patikimiau.. pries dyzeli neturiu jokiu priekaistu., taciau tokiai masinai cupe labiau tinka benzininis variantas. 2.0 sanaudos beveik tos pacios kaip 3.0.
  • 0

#689 Forseti

Forseti
  • Senbuviai

Parašyta 2014 birželio 30 - 12:47

taip., 152 kw ejo po 2000m. maniskis yra c5 (406 analogas) su elektra problemu nera kiek turiu, nei su varikliu neturejau bedu. Nupirkau su babynos defektu. uz nauja babyna sumokejau 107lt ir TA praejau be problemu. pries pora menesiu po gero uzvaikymo dugnais , kada duslintuvas jau pleskejo ismete katalizatoriu klaida, sia beda issprendziau po lamdom padejes saibas 4mm.. ir po siai dienai vazineju nematydamas problemu, nei su elektra nei su varikliu...
rekomenduoju TIK 3.0l .140 ar 152kw.. sanaudos abieju panasios. persedus nuo 140 - ant mazu apsuku 152 bukesnis. o siaip vaziuojant skirtumo nejauciu apart ant 140kw stovi babynu plokste.
su dujom vazinesi uz tiek pat kiek dyzeli ir patikimiau.. pries dyzeli neturiu jokiu priekaistu., taciau tokiai masinai cupe labiau tinka benzininis variantas. 2.0 sanaudos beveik tos pacios kaip 3.0.

Kazkaip labiau trilitris vilioja.. VIstiek visai kita dinamika yra. Ir siaip atsibodo tie traktoriukai 66kW. :D Po P406 81kW HDI sedau i 66kW golpa, tai teko cipuotis, nes bukas pasirode.. Pacipavus tai gal ir nieko visai, bet kazkaip atsibodo jau ta salerka. Ir siaip atsibodo jau tie patys vokieciai.. Visur BMW, VW, OPEL.. Kitu nepamatysi. O vat kadaise svajojau apie sita Coupe ir, matyt, prisisvajojau - laikas pirkti. :D Siaip benzuose labai nenusimanau, bet tarkim jei lyginant BMW 530d 135kW ir 142kW, tai 142kW yra žymiai dinamiškesnis. O čia, jei sakai, kad 140kW žemesnėm apsukom yra lankstesnis, tai sakyčiau, kad labiau apsimoka tokį imt, nes aš mėgėjas labiau žemom važinėt. :D O šiaip, tai jaučiu labiau jau čia priklausys nuo pačios mašinos būklės ir komplektacijos. Tiek 140kW tiek 152kW man bus atgaiva po visų traktoriukų. :) Realiai nesu turėjęs daugiau nei 81kW...:D Svarbu tik rast normalų..:) Dėkui už atsakymus, tikrai padėjot. :) :good:
  • 0

#690 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2014 birželio 30 - 13:17

152 yra VTS (kintamu faziu veleneliai) kas pagal viska turetu but ekonomiskesne kazkiek nei 140kw . is tikruju ., maniskis automatas pasiekes 2,2rpm nespaudziant daugiau gazo jauciamas savaiminis jegos kazkoks pagausejimas (nori lipti prieki)..
del sanaudu sunku man kazka lyginti , nes pries tai buves 140kw buvo 605 su dujom.
svoriai ne tie patys., valge 13-14ltr ir nespaudziant. perdarius i mechana po ko labai pasigailejau., nebebuvo komforto :blush: bet ratus galejo sukti ir 4 pavara jeigu tik kelio uztenki :wh: as jau su 3 pavara bordiuro kazkada vos isvengiau.
kiti su 140 kw 406 sedanais sukasi ir su 12 litru.
lygintant 605 vs sy c5 (140 -152 kw) abu APD , su 140 is vietos astresnis.
152kw variklio tikra simfonija v6 ., 140kw nebe simfonija - o naikintuvo riaumojimas..
v6 grazi operos simfonija

:)~

V6 naikintuvas....

abu mano .. (stokiniai ismetimai nieko nedaryta)

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2014 birželio 30 - 13:23

• 0

#691 Forseti

Forseti
  • Senbuviai

Parašyta 2014 birželio 30 - 13:44

152 yra VTS (kintamu faziu veleneliai) kas pagal viska turetu but ekonomiskesne kazkiek nei 140kw . is tikruju ., maniskis automatas pasiekes 2,2rpm nespaudziant daugiau gazo jauciamas savaiminis jegos kazkoks pagausejimas (nori lipti prieki)..
del sanaudu sunku man kazka lyginti , nes pries tai buves 140kw buvo 605 su dujom.
svoriai ne tie patys., valge 13-14ltr ir nespaudziant. perdarius i mechana po ko labai pasigailejau., nebebuvo komforto :blush: bet ratus galejo sukti ir 4 pavara jeigu tik kelio uztenki :wh: as jau su 3 pavara bordiuro kazkada vos isvengiau.
kiti su 140 kw 406 sedanais sukasi ir su 12 litru.
lygintant 605 vs sy c5 (140 -152 kw) abu APD , su 140 is vietos astresnis.
152kw variklio tikra simfonija v6 ., 140kw nebe simfonija - o naikintuvo riaumojimas..
v6 grazi operos simfonija

:)~

V6 naikintuvas....

abu mano .. (stokiniai ismetimai nieko nedaryta)

Nu čia kas kam labiau patinka. :D Išmetimą pagal save galima pasidaryt realiai..:) O, kadangi, aš nesu sportininkas, tai nepajausčiu aš tų minimalių skirtumų tarp 140 ir 152kW, manau..:) Tik kažkodėl labiau traukia porestailinis.. Tik kaži ar jų kainos nešoa į viršų labai.. Žinau tik tiek, kad ikirestailas ir porestailas nelabai kuo ten ir skiriaisi, apart skydelio ir borto kompo. Jei klystu, pataisyk. :wacko:
  • 0

#692 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2014 birželio 30 - 13:55

nu porestailas jau labiau pribombintas elektronikos. pas 152 kw stovi atskiras papildomas blokas dar kitaip kompas (BSI) kuris valdo visa auto elektronikos periferija.. :blush: 140 paprastesnis.. paprasta elektronika kurios niekas nevaldo ir nuo niekeno ji nepriklauso.. su 140kw prijunges kompa matysi tik variklio kompa , abs bloka., immo .. porestaila pajunges jau ten bus daugiau ko .. daugiau ir galvos skausmo :) ka zinau.. visiem pagal skoni, kaip kas nori turet naujesne.. koki paimsi toki ir turesi.. galvos skausmo gali buti ir su senesniu.. turiu naujesni , vaziuoju ir kaifuoju..
  • 0

#693 Forseti

Forseti
  • Senbuviai

Parašyta 2014 birželio 30 - 14:00

nu porestailas jau labiau pribombintas elektronikos. pas 152 kw stovi atskiras papildomas blokas dar kitaip kompas (BSI) kuris valdo visa auto elektronikos periferija..  :blush:
140 paprastesnis.. paprasta elektronika kurios niekas nevaldo ir nuo niekeno ji nepriklauso.. su 140kw prijunges kompa matysi tik variklio kompa , abs bloka., immo ..
porestaila pajunges jau ten bus daugiau ko .. daugiau ir galvos skausmo :)
ka zinau.. visiem pagal skoni, kaip kas nori turet naujesne.. koki paimsi toki ir turesi.. galvos skausmo gali buti ir su senesniu.. turiu naujesni  , vaziuoju ir kaifuoju..

Na jo, faktas, kad kuo naujesnis, tuo daugiau navarotų..:) Kainos praktiškai nesiskiria. Man realiai naujesnis labiau patinka vien dėl skydelio. :D Gal ir kvaila, bet taip jau yra. :D O šiaip sunkiai savąjį radai? :) Ai, pas tave citrina, ne kupas. :)) Nu supratau viską..:) Reiks dairytis. :)

Šį pranešimą redagavo Forseti: 2014 birželio 30 - 14:05

• 0

#694 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2014 birželio 30 - 14:25

nu porestailas jau labiau pribombintas elektronikos. pas 152 kw stovi atskiras papildomas blokas dar kitaip kompas (BSI) kuris valdo visa auto elektronikos periferija..   :blush:
140 paprastesnis.. paprasta elektronika kurios niekas nevaldo ir nuo niekeno ji nepriklauso.. su 140kw prijunges kompa matysi tik variklio kompa , abs bloka., immo ..
ka zinau.. visiem pagal skoni, kaip kas nori turet naujesne.. koki paimsi toki ir turesi.. galvos skausmo gali buti ir su senesniu.. turiu naujesni  , vaziuoju ir kaifuoju..

Na jo, faktas, kad kuo naujesnis, tuo daugiau navarotų..:) Kainos praktiškai nesiskiria. Man realiai naujesnis labiau patinka vien dėl skydelio. :D Gal ir kvaila, bet taip jau yra. :D O šiaip sunkiai savąjį radai? :) Ai, pas tave citrina, ne kupas. :)) Nu supratau viską..:) Reiks dairytis. :)

nesunkiai :D draugui padejau pirkti ., kai parsivarem, komfortas suzavejo .. po 3 savaiciu derybu - perpirkau., po ko jis dabar vairuoja 607 2,2hdi nupirkes ir po truputi gailisi kiek supratau kad perleido man citrina :rolleyes:
  • 0

#695 Forseti

Forseti
  • Senbuviai

Parašyta 2014 liepos 01 - 09:12

nu porestailas jau labiau pribombintas elektronikos. pas 152 kw stovi atskiras papildomas blokas dar kitaip kompas (BSI) kuris valdo visa auto elektronikos periferija..   :blush:

nesunkiai :D draugui padejau pirkti ., kai parsivarem, komfortas suzavejo .. po 3 savaiciu derybu - perpirkau., po ko jis dabar vairuoja 607 2,2hdi nupirkes ir po truputi gailisi kiek supratau kad perleido man citrina :rolleyes:

Nu jo, taip ir būna po to. :D Blemba, pribūrėt čia, tai dabar nekantrauju įsigyt. :D
  • 0

#696 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Parašyta 2014 liepos 01 - 09:20

Nu jo, taip ir būna po to. :D Blemba, pribūrėt čia, tai dabar nekantrauju įsigyt. :D

Šiaip nelyginkit citrinos ir Pežo važiavimo komforto. Jei trilitrio neturėjei, tai kažin ar jausti skirtumą tarp 140kw ir 152kw. Turiu v6, tik sedaną, tai kažkiek valina :).
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#697 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2014 liepos 01 - 09:58

Šiaip nelyginkit citrinos ir Pežo važiavimo komforto. Jei trilitrio neturėjei, tai kažin ar jausti skirtumą tarp 140kw ir 152kw. Turiu v6, tik sedaną, tai kažkiek valina :).

ta ir sakau, nesulyginami dalykai ant komforto

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2014 liepos 01 - 09:58

• 0

#698 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2014 liepos 02 - 14:37

forseti., jei tik pades kazka isivaizduot. vakar sioks toks uzmiestis pasitaike.
kad ir automatas jis ir vaziuoja. nezinau kodel., sis ant sport rezimo turi lagu kai pavara permusa. ant rankinio rezimo eina geriau., bet nebuvo kaip laikyt gudrafona ir pavaras musinet.
VIDEO
  • 0

#699 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Parašyta 2014 liepos 02 - 14:51

...kad ir automatas jis ir vaziuoja. nezinau kodel., sis ant sport rezimo turi lagu kai pavara permusa...

Ar man taip atrodo, kad tavo v6 aftamat sport nevalit? :hmm: Ir su kokia muiline filmuoji? :doh:
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#700 Eddy

Eddy
  • Senbuviai

Parašyta 2014 liepos 02 - 14:59

Ar man taip atrodo, kad tavo v6 aftamat sport nevalit? :hmm: Ir su kokia muiline filmuoji?  :doh:

jop., ta ir sakau dyydeli lagai ties automato ''sport'' rezimu, pavara permusa., apsukos vos ne per pus krenta ir vel masto.. :hmm: ., ant rankinio musimo to nesijaucia.
nebeklausk geriau kokia ta muiline :D

bandysiu savaitgali i aerodroma nulekt praspaust gerai keleta kartu ziuret ka turim

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2014 liepos 02 - 15:02

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0