Nu taip, būna tokių. Šiaip gal aš per jautriai sureagavau ten, bet aš nerekomenduočiau jo imt.nu va kaip saunu, kad paziurejai sutaupei laiko ir piniguApžiūrėjau aš tą "ilgai stovėjusį" pežioką ir supratau, dėl ko jis ilgai stovi..
Žmogus dėjęs belekokį blefą su ta kaina. Atvažiavom, variklis buvo karštas "norėjau pažiūrėt, ar kurias". TOkie bajeriai nepaeina ir iš karto davė suprast, kad šaltai kažkas negerai darosi. Variklis kartas nuo karto supulsuoja, sukelia apsukas. Sankabai jau paskutinioji (Spėčiau, kad ir smagračiui, nes kalatojas mašina). Nu traukt, tai tikrai traukia, tik normaliai nepavyko išbandyt, nes benzo nebuvo.. Ant dujų pavažiuot negalėjau, nes ale užpilimo kažkas ten nulaužta.. Tai pasak pardavėjo sutvarkytų jei ką.. Maždaug aš perku mašiną, bet jam palieku, kad sutvarkytų..
Nu salonas gražus, patogus, elektros pilna, viskas čiki, bet max kaina 2k už tokį, nes tvarkymo belekiek daug. Pirikupas jis yra, kieme pilna mašinų. Matyt strigęs vyrukas.
Beje, dar kapotas visas matosi nelygus, bangom nuėjęs. Tei va. Čia šitą parašiau, nes kažkas lyg sakė irgi susidomėjęs, tai jei turit drąsos, siūlykit mušt per kainą.
Bet atsisėdus ir pavažiavus jausmas nerealus.. Momentais net atrodo, kad mašina pageso, nes visai jokio garso ir vibracijos.Benzas yra benzas..
O ir minkšta ganėtinai.
Žodžiu, auto modelis super.
nu cia eilinis tipinis lietuvis pardavejas per telefa suda mala, o vietoj kiaules istates pohujista vaidina
![]()