Peršokti prie turinio


Apie Peugeot 406 Coupe


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 812

#721 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 10 - 22:02

Apžiūrėjau aš tą "ilgai stovėjusį" pežioką ir supratau, dėl ko jis ilgai stovi..:) Žmogus dėjęs belekokį blefą su ta kaina. Atvažiavom, variklis buvo karštas "norėjau pažiūrėt, ar kurias". TOkie bajeriai nepaeina ir iš karto davė suprast, kad šaltai kažkas negerai darosi. Variklis kartas nuo karto supulsuoja, sukelia apsukas. Sankabai jau paskutinioji (Spėčiau, kad ir smagračiui, nes kalatojas mašina). Nu traukt, tai tikrai traukia, tik normaliai nepavyko išbandyt, nes benzo nebuvo.. Ant dujų pavažiuot negalėjau, nes ale užpilimo kažkas ten nulaužta.. Tai pasak pardavėjo sutvarkytų jei ką.. Maždaug aš perku mašiną, bet jam palieku, kad sutvarkytų..:D Nu salonas gražus, patogus, elektros pilna, viskas čiki, bet max kaina 2k už tokį, nes tvarkymo belekiek daug. Pirikupas jis yra, kieme pilna mašinų. Matyt strigęs vyrukas. :) Beje, dar kapotas visas matosi nelygus, bangom nuėjęs. Tei va. Čia šitą parašiau, nes kažkas lyg sakė irgi susidomėjęs, tai jei turit drąsos, siūlykit mušt per kainą. :)

Bet atsisėdus ir pavažiavus jausmas nerealus.. Momentais net atrodo, kad mašina pageso, nes visai jokio garso ir vibracijos. :D Benzas yra benzas..:) O ir minkšta ganėtinai. :) Žodžiu, auto modelis super. :good:

nu va kaip saunu, kad paziurejai sutaupei laiko ir pinigu :beer: nu cia eilinis tipinis lietuvis pardavejas per telefa suda mala, o vietoj kiaules istates pohujista vaidina :doh:

Nu taip, būna tokių. Šiaip gal aš per jautriai sureagavau ten, bet aš nerekomenduočiau jo imt. :D Vos iš kiemo išvariau, ten įkalnė biški buvo.. Duodi gazo, atleidinėji sankabą ir kalatojas mašina.. Nevažiuoja, bet kalatojas ir šiaip suveikia sankaba jau prie pat galo, tai jau tikrai ne kažkas.. O dar tas variklis sukėlė įtarimų nemažai. Galiausiai po pralėkimo įsijungė iš karto ventiliatorus (termova lyg vadinas (bent jau ant salerkos termova :D)). Jau geriau imt už kokius 3-3,5k su kažkokiais defektėliais, pasitvarkyt ir važiuot, nei tokį imt..:) Akimirką pagalvojau, kad gal man kokio 2litrio užteks.. Bet noriu trilitrio kažkodėl. Kiek skaičiau, dvilitriai nelabai vali..
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#722 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4.754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 liepos 11 - 08:01

paimsi dvilitri, paskiau tikrai galvosi, kad reikejo imti trilitri. del kuro sanaudu ir del visa ko. :) kad jau ten kalatojas, tai ten sankaba jau atidavineja paskutinius atodusius. taip jau buna, kai sankaba mesos nebeturi, tai kabina kitais galais, del to kalatojas :) saunuolis, viena apziurejai :beer: bet tokie '' perikupai'' vezi varo :doh: kam suda malti, pasakei jog perparduodi ir viskas tuo uzsiimi, ir kas per defektai masinos... o cia tikisi , atvaziuos koks durniukas is klaipedos tolimos ir gaus pirkti tokia kokia yra, kad veltui kelione nebut... ir iesko debilu.. nes uz tokia kaina jei su defektais tokiais niekas nevaziuotu... c5 maniski kai parsivarinejant... kai skambinom.. perikupas tiesiai sviesiai pasake, masina as siandien tik pats nupirkau ir idejau skelbima, variklis nedirba vienas cilindras - bet cia garantuoju babynos problema., visa kita ledas.. nuvaziuojam tai taip ir buvo kaIP sake. c5 stovejo pastatyta aikstelei, uzkurus dirbo 5 cilindrai bet ir su tiek ejo kai ispista., golfas 1.9 tdi 66kw neprilygo nei is vietos nei vaziuojant. dar paklausem kodel taip pigiai atiduoda, uz kiek jis pats nupirko ., tai susinervino zmogelis , sako jei per brangiai dar, vaziuok kitur. pasitaike saziningas perikupaS telefonu viska isdeste. ir visas savo masinas laike ne ant kiemo namo., o auto stovejimo saugojimo aikstelej. :beer:

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2014 liepos 11 - 08:10

  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

 


#723 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 11 - 09:22

paimsi dvilitri, paskiau tikrai galvosi, kad reikejo imti trilitri. del kuro sanaudu ir del visa ko. :)
kad jau ten kalatojas, tai ten sankaba jau atidavineja paskutinius atodusius. taip jau buna, kai sankaba mesos nebeturi, tai kabina kitais galais, del to kalatojas :)
saunuolis, viena apziurejai  :beer: bet tokie '' perikupai'' vezi varo  :doh:
kam suda malti, pasakei jog perparduodi ir viskas tuo uzsiimi, ir kas per defektai masinos... o cia tikisi , atvaziuos koks durniukas is klaipedos tolimos ir gaus pirkti tokia kokia yra, kad veltui kelione nebut... ir iesko debilu.. nes uz tokia kaina jei su defektais tokiais niekas nevaziuotu...
c5 maniski kai parsivarinejant... kai skambinom.. perikupas tiesiai sviesiai pasake, masina as siandien tik pats nupirkau ir idejau skelbima, variklis nedirba vienas cilindras - bet cia garantuoju babynos problema., visa kita ledas..
nuvaziuojam tai taip ir buvo kaIP sake. c5 stovejo pastatyta aikstelei, uzkurus dirbo 5 cilindrai bet ir su tiek ejo kai ispista., golfas 1.9 tdi 66kw neprilygo nei is vietos nei vaziuojant.
dar paklausem kodel taip pigiai atiduoda, uz kiek jis pats nupirko ., tai susinervino zmogelis , sako jei per brangiai dar, vaziuok kitur.
pasitaike saziningas perikupaS telefonu viska isdeste. ir visas savo masinas laike ne ant kiemo namo., o auto stovejimo saugojimo aikstelej. :beer:

Tokie pardavėjai man patinka. ;) Aš savo golfą pirkau iš panašaus. Tai jis iš viso, davė raktelius, davė dokus ir sako važiuokit kur norit. Po valandos lauksiu ten ir ten. :) Nu tai nulėkėm pasivažinėt, pažiūrėjom viską normaliai ir papirkom. Iki šiol važiuoja ir bėdų nėra. TA kai ėjau, tai tas jau klausia manęs, gal netyčia parduodu. :D Nu bet čia jau krypstu į lankas. :)

Ai ir dar... Mane biesina, kai nuvarai pažiūrėt mašiną ir kuro rodyklė guli jau ant 0. Tai ką tu ten žmogus bevažiuosi?

Ir klausimėlis.. Šian varau į Marijampolę vieno apžiūrėt. Defektus susakė, ir vienas jų yra, kad dujos persijungia atgal ant benzo viršyjus 2k apsukas. Tai čia bus koks daviklis ar rimtesnė problema?

Šį pranešimą redagavo Forseti: 2014 liepos 11 - 09:25

  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#724 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4.754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 liepos 11 - 10:09

i tokias problemas - as praleisciau per akis, aisku - 200 - 300 galetu nuleist. nes kad persijungia atgal yra keletaS priezasciu: Duju filtras - 15lt Reduktorius - 200lt Purkstukai - 300lt Duju nesandarumas. Arba galbut slegio dacikas kuris paciame reduktoriuje stovi.. ( abejoju kad jis bus) bet kaina 20 - 30 lt. Kainos apytikslios- manyciau nebaisios. gali buti viena is isvardintu priezasciu. Faktas, kad variklis negauna pakankamai duju ir ismeta benzina atgal. su v6 140 kw yra buve tokia trisake mazyte jungtis kuri eina i duju dacikiuka toki ir i reduktoriu, buvo ju nesandarumas.. tqai kai gaza uzspausdavau gerai, negaudavo duju pakankamai (per sona iseidavo jos ) ir ismezdavo benza. jop buvo ir man toks atvejis pries 2- 3 metus.. 607 domejausi , galvojau pasiimti. nuvaziavau i taurage 3.0 apziureti... benzino ir duju tusti bakai - bet biski pavaziuot uzteks sako.. Ilipu pagazuoju - uzreke daug negazuok pusaltis motoras... aisku jau temperaturos - 70 apsiles ir vasaros metas ... nu ar as debilas.. juk pats tos srities specialistas esu . patylejau.. Checkas dega... prisiminiau kad tas 607 jau pries keleta menesiu kabejo su variklio defektu... klausiu pardavejo kas per defektas anasyk buvo. nedirbo vienas cilindras, berods kompresijos nebuvo. dabar jau nepasakysiu nebepamenu kaip paaiskino .. zodz isvaziuoju paziuret - traukos nei benzu nei dujom.. tas pasonei nukreipe kalba mano - sako autopilotas yra - isijunk lafa vaziavimas... nu blyn mintyse galvoju ple durnelis esu is kaimo pamaciau autopilota veikianti del jo pirksiu.. bet faktas kuri supratau senai kai apziurinejau ja, kad bakai pustusciai ne veltui ir draudimas spausti gaza ne veltui.. defektas variklio suremontuotas buvo ''ant pardavimo'' savininkas bijojo, kad neuzlinktu TEST draivo metu... :clap: Isvaziavau ir nesirodziau jam :) turbut jau metale tas 607.

Šį pranešimą redagavo Eddy: 2014 liepos 11 - 10:19

  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

 


#725 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 11 - 10:19

i tokias problemas - as praleisciau per akis, aisku - 200 - 300 galetu nuleist. nes kad persijungia atgal yra keletaS priezasciu:
Duju filtras - 15lt
Reduktorius - 200lt
Purkstukai - 300lt
Duju nesandarumas.
Arba galbut slegio dacikas kuris paciame reduktoriuje stovi.. ( abejoju kad jis bus) bet kaina 20 - 30 lt.
Kainos apytikslios- manyciau nebaisios. gali buti viena is isvardintu priezasciu.
Faktas, kad variklis negauna pakankamai duju ir ismeta benzina atgal. su v6 140 kw yra buve tokia trisake mazyte jungtis kuri eina i duju dacikiuka toki ir i reduktoriu, buvo ju nesandarumas.. tqai kai gaza uzspausdavau gerai, negaudavo duju pakankamai (per sona iseidavo  jos ) ir ismezdavo benza.

Pati mašina 3500 kaštuoja, sakė porą rudžių yra paviršutinių, šarnyrus reik keist. TA nėra, bet nusprendžiau pavažiuot pažiet. Įdomu visai.

Šį pranešimą redagavo Forseti: 2014 liepos 11 - 10:38

  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#726 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4.754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 liepos 11 - 10:20

i tokias problemas - as praleisciau per akis, aisku - 200 - 300 galetu nuleist. nes kad persijungia atgal yra keletaS priezasciu:
Duju filtras - 15lt
Reduktorius - 200lt
Purkstukai - 300lt
Duju nesandarumas.
Arba galbut slegio dacikas kuris paciame reduktoriuje stovi.. ( abejoju kad jis bus) bet kaina 20 - 30 lt.
Kainos apytikslios- manyciau nebaisios. gali buti viena is isvardintu priezasciu.
Faktas, kad variklis negauna pakankamai duju ir ismeta benzina atgal. su v6 140 kw yra buve tokia trisake mazyte jungtis kuri eina i duju dacikiuka toki ir i reduktoriu, buvo ju nesandarumas.. tqai kai gaza uzspausdavau gerai, negaudavo duju pakankamai (per sona iseidavo  jos ) ir ismezdavo benza.

Pati mašina 3500 kaštuoja, sakė porą rudžių yra paviršutinių, šarnyrus reik keist. TA nėra, bet nusprendžiau pavažiuot pažiet. Įdomu visai.

sakyciau pigiai. nedaug investavus - paciam darbuojantis iseitu manau pats tas
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

 


#727 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 11 - 10:41

i tokias problemas - as praleisciau per akis, aisku - 200 - 300 galetu nuleist. nes kad persijungia atgal yra keletaS priezasciu:
Duju filtras - 15lt
Reduktorius - 200lt
Purkstukai - 300lt
Duju nesandarumas.
Arba galbut slegio dacikas kuris paciame reduktoriuje stovi.. ( abejoju kad jis bus) bet kaina 20 - 30 lt.
Kainos apytikslios- manyciau nebaisios. gali buti viena is isvardintu priezasciu.
Faktas, kad variklis negauna pakankamai duju ir ismeta benzina atgal. su v6 140 kw yra buve tokia trisake mazyte jungtis kuri eina i duju dacikiuka toki ir i reduktoriu, buvo ju nesandarumas.. tqai kai gaza uzspausdavau gerai, negaudavo duju pakankamai (per sona iseidavo  jos ) ir ismezdavo benza.

Pati mašina 3500 kaštuoja, sakė porą rudžių yra paviršutinių, šarnyrus reik keist. TA nėra, bet nusprendžiau pavažiuot pažiet. Įdomu visai.

sakyciau pigiai. nedaug investavus - paciam darbuojantis iseitu manau pats tas

Jo, tik įtarimą kelia, kad labai ilgai LT jau. Numeriai dar su LT vėliavėle. Po to, TA pasibaigė 2013-10m. Dar kliūna, kad skelbime rašo rida - 399999, o TA registre ~180k.. Tai nžn. Sakau, nuvažiuosiu pažiūrėt, nes pamenu savo 406 HDI pirkau irgi marijampolėj. :D Tai čia gal ženklas? :D Juk niekas neverčia pirkti nuvažiavus. :)
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#728 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4.754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 liepos 11 - 11:12

Butent :good:
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

 


#729 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 11 - 18:47

Nu ką.. Visgi nesusilaikiau ir papirkau aš šią mašinėlę.. Nėra ji tobula, bet savo kainos verta. Mokėjau 3.3k LT. Kažkodėl labai nesidžiaugiu. Gal dėl to, kad dar teks dujas dėt, kurios tikrai nėra pigios. Gal kas žinot, kur geras už gerą kainą deda? Šiaip nėra ji tobula, kaip ir minėjau, yra kur pasikrapštyt, bet visumoj tvarkinga. Salone nerukyta, viskas gražu, jokių subraižytų plastmasių. Važiuoja tikrai minkštai. Kėbulas pakankamai tvarkingas. Pardavėjas sakė, kad čia buvusio krepšininko mašina (Lipdukai sako, kad tai Jessy James). Bet man realiai jokio skirtumo.. Trauka... Nu, čia jau manau žodžių nereik. :) Ačiū visiems padėjusiems. ;)

http://www.autogidas...0126311695.html
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#730 AndrejusK

AndrejusK
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 768
  • Vieta:Švenčionys - Nemenčinė - Vilnius
  • Automobilis:Mazda MX-6

Parašyta 2014 liepos 11 - 19:39

Sorry, bet siek tiek juokinga skaityti kai perka v6 litro masina ir verkia, jog duju nera ir jas reikes statyti...
  • 0
Pirma mašina Peugeot 406, 1.9 td, sedanas.

#731 vyrgaz

vyrgaz
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 396
  • Vieta:Kaunas-Kėdainiai
  • Automobilis:407sw 1,8 92kw 06'

Parašyta 2014 liepos 11 - 20:13

Nu ką.. Visgi nesusilaikiau ir papirkau aš šią mašinėlę.. Nėra ji tobula, bet savo kainos verta. Mokėjau 3.3k LT. Kažkodėl labai nesidžiaugiu. Gal dėl to, kad dar teks dujas dėt, kurios tikrai nėra pigios. Gal kas žinot, kur geras už gerą kainą deda? Šiaip nėra ji tobula, kaip ir minėjau, yra kur pasikrapštyt, bet visumoj tvarkinga. Salone nerukyta, viskas gražu, jokių subraižytų plastmasių. Važiuoja tikrai minkštai. Kėbulas pakankamai tvarkingas. Pardavėjas sakė, kad čia buvusio krepšininko mašina (Lipdukai sako, kad tai Jessy James). Bet man realiai jokio skirtumo.. Trauka... Nu, čia jau manau žodžių nereik. :) Ačiū visiems padėjusiems. ;)

http://www.autogidas...0126311695.html

Kas liečia dujas..Kaune rekomenduoju šitą "garažiuką"..
http://www.lauroma.c...los/Page423.htm
Panašu kad dujoms teks padėt tiek pat kiek mašina kainavo.. :blink:
  • 0

#732 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 11 - 20:30

Sorry, bet siek tiek juokinga skaityti kai perka v6 litro masina ir verkia, jog duju nera ir jas reikes statyti...

Praleidai puikia proga patylet. :) niekas cia neverkia del nieko.

Na, kad 3 gabalai dujos kainuoja tai kazkaip.. Cia jau nebent labai kietps kazkokios. As kiek domejausi, tai kaKas apie 1,5-2k lt kainuoja. :? Nu, bet cia jau offtopicas biski.
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#733 pegas123

pegas123
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 162
  • Automobilis:Toyota avensis |Audi a4 b6 (EX) | Saab 9-3 (EX) | Peugeot 607 3,0L (EX)

Parašyta 2014 liepos 11 - 22:53

Praleidai puikia proga patylet. :) niekas cia neverkia del nieko.

Na, kad 3 gabalai dujos kainuoja tai kazkaip.. Cia jau nebent labai kietps kazkokios. As kiek domejausi, tai kaKas apie 1,5-2k lt kainuoja. :? Nu, bet cia jau offtopicas biski.

Jo čia tai kainos ryškiai per didelės, prieš metus laiko domėjausi 6 cilindram viskas nauja 2200lt tai manau nuo to laiko turėjo atpigti. :wacko:
  • 0

Dabar - Audi a4 b6


#734 dzonyB

dzonyB
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.075
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis:406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW

Parašyta 2014 liepos 12 - 06:10

Vaziuok prie juros i sventaja savaitgaliui kokiam paliksi pas Roma masina dujas idesi ir problemu nematysi, deda kokybiskai, nusiskundymu nera apie ji net internete, kaip sako ismano savo darba.
  • 0

Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo


#735 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 4.754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Parašyta 2014 liepos 12 - 12:00

Nu vo, sveikinimai ;) foto reportaza dar :) Duju iranga kaip sake pegas123 atsieis panasiai nauja su pastatymu. Gal kitaip mastant ir pigiau apsieitum. Bet geriau det pas rekomenduojamus, kad nebutu problemu ;)
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

 


#736 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 liepos 12 - 19:16

O to Romo kontaktai kur nors yra? Kaip tik planavau varyt cia i sventaja, tai butu idomu pasiskambint.
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.

#737 Love406coupe

Love406coupe
  • Forumo naujokai
  • Pranešimai: 2
  • Automobilis:neturiu

Parašyta 2014 rugpjūčio 19 - 22:57

Sveiki,
pagaliau ir as isigysiu savo pirmaji automobili. Nusprendziau pirkti senai trokstama 406 coupe. Pagal turimus pinigus ir aplinkybes issirinkau is siu dvieju:
http://www.autogidas...0126211568.html
http://www.autogidas...0126223120.html

gal kas nors apziurejot? kaip jos?
  • 0

#738 pegas123

pegas123
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 162
  • Automobilis:Toyota avensis |Audi a4 b6 (EX) | Saab 9-3 (EX) | Peugeot 607 3,0L (EX)

Parašyta 2014 rugpjūčio 19 - 23:54

Žiūrėti nežiurėjau, bet ta ''tiurlinginė'' jau senai stovi pardavime...
  • 0

Dabar - Audi a4 b6


#739 dzonyB

dzonyB
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.075
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis:406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW

Parašyta 2014 rugpjūčio 20 - 05:09

Tiurlingine tai konkreciai issidergta is masinos :doh:
  • 0

Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo


#740 Forseti

Forseti
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 317
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:P406 Coupe 1999 3.0l v6

Parašyta 2014 rugpjūčio 20 - 07:36

Sveiki,
pagaliau ir as isigysiu savo pirmaji automobili. Nusprendziau pirkti senai trokstama 406 coupe. Pagal turimus pinigus ir aplinkybes issirinkau is siu dvieju:
http://www.autogidas...0126211568.html
http://www.autogidas...0126223120.html

gal kas nors apziurejot? kaip jos?

Tiurlingine oj kaip seniai atovi.. zmogus jau gerokai ir kaina numete, matyt nekazka ten jau su ja.. :)
  • 0
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!

Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0