Jump to content


Apie Peugeot 406 Coupe


  • Please log in to reply
812 replies to this topic

#141 Svečias_Zaizas_*

Svečias_Zaizas_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 16 - 21:34

Tai va labai uzsinorejau nusipirkti 406 coupe 3,0 v6... Prasau pasidalinkite savo patarimais!!! Lietuvoje nera gausus sios modifikacijs pasirinkimas... Man idomu kur butu galima ar uzsisakyti ar susipazinti su zmonemis kurie veza peugeot 406 coupe ir gali surasti butent toki, kokio noriu Bei kiek kuro sunaudoja, kokie trukumai(pvz brangios detales, sunku gauti detales, prasta vaziukle ar variklis ir pns...), kokie pliusai, kokie atstumai tarp ratu varztu ir kodel tik retais atvejais tenka matyti su neoriginaliais lietais ratlankiais ir kt..... Bei kokios butent modifikacijos turi dviguba gamyklini duslintuva(esa teke matyti, bet skelbimuose nemaciau) Mane domina viskas apie sita auto! :rolleyes: :lyzht: Labai aciu Lauksiu jusu pasisakymu :ph34r:
  • 0

#142 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 122
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Posted 2007 May 17 - 08:29

Tai va labai uzsinorejau nusipirkti 406 coupe 3,0 v6...
Prasau pasidalinkite savo patarimais!!!
Lietuvoje nera gausus sios modifikacijs pasirinkimas...
Man idomu kur butu galima ar uzsisakyti ar susipazinti su zmonemis kurie veza peugeot 406 coupe ir gali surasti butent toki, kokio noriu
Bei kiek kuro sunaudoja, kokie trukumai(pvz brangios detales, sunku gauti detales, prasta vaziukle ar variklis ir pns...), kokie pliusai, kokie atstumai tarp ratu varztu ir kodel tik retais atvejais tenka matyti su neoriginaliais lietais ratlankiais ir kt.....
Bei kokios butent modifikacijos turi dviguba gamyklini duslintuva(esa teke matyti, bet skelbimuose nemaciau)
Mane domina viskas apie sita auto! :rolleyes: :lyzht:
Labai aciu
Lauksiu jusu pasisakymu :ph34r:

Nu ir tinginys gi tu! Internete info tikrai daug surasi, tik reikia biski pasistengt ;) Cia as del visokiu panasiu klausymu, kaip atstumai tarp skyliu ir modifikacijos...
O del nuomomiu, tai tegu rezia tie, kas turi 406c :)
  • 0

#143 Svečias_Doncia_*

Svečias_Doncia_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 17 - 09:10

As parduodu Savo Puga 406c 3.0l v6. yra kelios foto mano auto.
  • 0

#144 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 122
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Posted 2007 May 17 - 09:24

As parduodu Savo Puga 406c 3.0l v6. yra kelios foto mano auto.

A tai ko jau parduodi savo coupe? :D
  • 0

#145 Ramunas

Ramunas

    Sisteminis blokas

  • Senbuviai
  • posts 857
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:pimpe prailgintuvas

Posted 2007 May 17 - 14:56

As parduodu Savo Puga 406c 3.0l v6. yra kelios foto mano auto.


A kiek nori? Ner tos masinos turbut kurios uz gera kaina nesutikciau nupirkt:)

Ramunas

Edited by Ramunas, 2007 May 17 - 14:57.

  • 0
Iš kliento medžiagų nemokamai aplaistau gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitokias šventes

#146 Svečias_Zaizas_*

Svečias_Zaizas_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 17 - 23:53

Atleiskit chebra kad kaip jau sakot klausimu prirasiau kaip tinginys... matot tik ilindes i foruma iskart puoliau rasyti, o parases skaiciau visas temas ir jau si ta suzinojau... Bet visvien dar daug dalyku idomu.. To Doncia: maciau tas foto. man spalva patinka si.. Stai mano meilas [email protected] ir parasyk viska apie ja... ok? Manau kazkokios problemos yra jei jau parduodi arba reikes pinigeliu investuoti daugiau nei iprasta, sakyk atvirai nebijok blogiau nebus tikrai :D As vistek bandysiu ieskoti gero aparato to ko ir noriu, ir lauksiu kol surasiu, o jei nerasiu tai ir nereikia... dekui :beer:

Edited by Zaizas, 2007 May 17 - 23:58.

  • 0

#147 Svečias_Zaizas_*

Svečias_Zaizas_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 20 - 12:14

Nu zmones kur jus patarkit kasnors, juk visvien yra vazinejanciu su coupe pugais. :( I ka labiausiai ziureti perkant ar renkantis...? ir ka manot apie juodos odos salonus? ar nera diskonforto karstuoju metu laiku?
  • 0

#148 Svečias_e2110_*

Svečias_e2110_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 21 - 11:23

Nu zmones kur jus patarkit kasnors, juk visvien yra vazinejanciu su coupe pugais. :( I ka labiausiai ziureti perkant ar renkantis...? ir ka manot apie juodos odos salonus? ar nera diskonforto karstuoju metu laiku?

Labiausiai žiūrėt reikia į tą patį, kaip ir perkant bet kokią kitą mašiną. Mano mašinoje juodos odos salonas - palikus ant saulės su atvirom kūno vietomis prie jos nepatartina liestis, bet iš kitos pusės pasitikrink kiek Lietuvoje per metus saulėtų dienų ^_^
  • 0

#149 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • posts 1,757
  • Vieta:Far away
  • Automobilis:"Skateboard"

Posted 2007 May 21 - 11:55

maziau klausinek, daugiau skambink vazinek, ziurek po to dar karta vaziuok ziurek ir tikrai nusipirksi.as ieshkojau pugo ne savaite ir ne dvi ir vistiek yra smulkmenu kurias reikia tvarkyti.sekmes paieshkose ir negalvok, kad uz maza suma nusipirksi super aparata ;)
  • 0
P406 2.0 16v XU10J4R.The fastest one after full engine rebuilt...Rides on bioethanol E85

#150 Svečias_Šarūnas_*

Svečias_Šarūnas_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 21 - 13:05

Nu ka as galiu pasakyt. Nusipirkau ir as ne per seniausiai Peugeot 406c V6 99m + Dujos. Sviesiai zalias perlas. Is pradziu ieskojausiu 2,0L bet po 2men ieskojimu netekes vilties radau 3,0L su dujom. Tai dabar visiskai nesigailiu. Rasti nedauzta beveik neimanoma. Savaji variausi i zibinta dariausi ratu geometrija ir variklio diagnostika. Nieko nerado.Tik prikibo prie vairo stiprintuvo zarnos, vairo traukiu ir galiniu stabilizatoriu. Visgi nenauja masina. Pas mane buvo sudetos naujos stabdziu kaladeles, bei diskai. Ka galiu pasakyti apie masina: grazi, truputi kietoka kaip su tokiu svoriu, netinkama vaziuoti vieskeliais (isitikinau preita savaitgali trankydamas po moletus ir anykscius, kentejo bamperis), juodas salonas atrodo geriausiai is viso 406c pasirinkimo (bent jau man) ir t.t.(klausk konkreciau) Na o apie sanaudas tai galiu pasakyt kad man ima 15L duju. Bet cia jau gerai pasidraskant, labai gerai. Siaip i 13-14L turetum itilpt normaliai vaziuojant. Patarimas pries perkant. Turek kokius 4000Lt papildomai nes tiek panasiai kainuos pilnas masinos paruosimas eksplotacijai + draudimas. Ir laiko ieskojimui. http://www.autoplius...ieji&id=1291883 Sita nuvaziuok pasiziuret. Nu bet man geltona spalva nelabai. (benta jau man)
  • 0

#151 Svečias_Zaizas_*

Svečias_Zaizas_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 21 - 20:26

maziau klausinek, daugiau skambink vazinek, ziurek po to dar karta vaziuok ziurek ir tikrai nusipirksi.as ieshkojau pugo ne savaite ir ne dvi ir vistiek yra smulkmenu kurias reikia tvarkyti.sekmes paieshkose ir negalvok, kad uz maza suma nusipirksi super aparata ;)

sekmes prireiks aciu. vazineciau ir ziurineciau jei galeciau... bet esu toli nuo lietuveles... todel stengiuosi kuo daugiau suzinoti iki kol galesiu kazka paciupineti!!!

truputi kietoka kaip su tokiu svoriu, netinkama vaziuoti vieskeliais (isitikinau preita savaitgali trankydamas po moletus ir anykscius, kentejo bamperis), juodas salonas atrodo geriausiai is viso 406c pasirinkimo (bent jau man) ir t.t.(klausk konkreciau)... Ir laiko ieskojimui. http://www.autoplius...ieji&id=1291883 Sita nuvaziuok pasiziuret. Nu bet man geltona spalva nelabai. (benta jau man)

Dekui uz patarimus. :beer: Man asmeniskai geriausiai atrodo balta arba sviesi kremine oda, bet galvojau imti bordo, nes kaip ir geresnio varianto pas puga ner asmeniskai, nes juoda man nepatinka kad kaista labai nuo saules, o ta ruda kaip tryda atrodo... kas del autopliuso tai visus skelbimus jau po keliasdesimt kartu ziurejau, bet pvz kaip sis kurio linka imetei, man spalva geltona irgi nelabai, juodas salonas nelabai ir noriu manualo, bet ne automato... siaip autopliuse , pagal tai ko ieskau yra gal 4- 5 skelbimai.... pasirinkimas tikrai ne is geriausiu... :(
  • 0

#152 Svečias_Šarūnas_*

Svečias_Šarūnas_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 22 - 06:20

Del manual. tai zinok dabar noreciau automato. Nes megstu po ilgas keliones pasitrankyt ir siaip mieste. Nusibosta tas pavaras metinet. Bet toje geltonoje pilnas farsas tai tas +. As pats norejau visu privalumu bet teko kai kuriuos aukoti. :)
  • 0

#153 Svečias_nordic_*

Svečias_nordic_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 22 - 12:14

Jei dabar pirkciau, ziureciau i panasius dalykus, cia tik mano pastabos, pridekite ko truksta, kad padetume zmoguciui neapsigauti. Nes masina tiek grazi, kad apie visa kita pamirstama :)~ Si masina autentiskai labai grazi, keisti ratus, lempas ir pan reikstu tik pabloginti si subalansuota grozi. Svarus geltonas salonas atrodo labai prabangiai, raudonas taipogi, o juodos ten ir taip per daug, nelabai juodas man asmeniskai. - Imciau ne D8, o D9 (nuo 2001 rodos) ir be duju zinoma. - Spalva kogero siai masinai tinka tik sviesi, nes isryskina puikias linijas, tamsi ja tarytum sumazina ir sumenkina (asm. nuomone). - Remontas ir dalys labai brangus V6 modeliui, o 2L kiek mazoka siai masinai. Atidarius alyvos dangteli matosi paskirstymas, prabrauk su pirstu, korpuso metalas (ne tepalas) aplink turi buti kuo sviesesnis, pvz geltonas yra gerai, jei rudas blogai, jei tamsiai rudas, toliau nebeziurim. - Uzvedi salta masina, geriau is ryto, variklis turi dirbti tyliai ir lygiai (aps ~1000), kompensatoriai turi tyleti taipogi, arba jei uztyla po keliu sekundziu irgi nieko tokio. - Uzvesti silta masina ir sulaukti kol isijungs ventiliatorius (~90'C), apsukos ties ~650, ismetimas - bekvapis garas, jokiu atspalviu neturi buti, paspaudus gaza tas pats. - Kadangi starteris stovi prieky, uzsivesti gali garsiai, bet uzsivedus viskas turi aprimti. Jei uzsiveda negraziai (ilgai neuzsiveda ar yra pasalinis garsas uzsivedus, kuris aprimsta), ypac saltam varikliui, gali buti problemos su degimu, kuro padavimu, starteriu ir pan. - Perkant butinai patikrink visa elektrika kiek gali, cia Pugas labai prasove, problemos ant problemu. - Paimsi automata, nesigailesi, bet ji reikia gerai patikrinti, kazkur skaiciau yra 2 tipu, vienas ZF turintis maziau problemu (gali pagal VIN'a suzinoti kas stovi). Pavaras turi jungti labai svelniai (paspaudi gaza normaliam vaziavimui ir neziuri i apsukas, tik is garso jei yra gali pasakyti as persijunge, gali buti, kad 1->2 visgi gali pajusti - savotiskas pristabdymas). Normaliai nespaudziant pavaros persijungia ties 2K rpm, labiau nuspaudus gaza, ties 3K rpm, jei pavaros metosi tai zemyn, tai aukstyn, toliau ziuret neverta, tas pats jei kartais pavaros persijungia ties 2K, o kartais ties 3K, o tu nieko nedarei. Stabdant, praktiskai visada isimeta zemesne pavara ir stabdoma varikliu. Ijungus galine pavara, jokiu smugiu neturi buti, saltam varikliui esant gali buti lengvas dunkstelejimas. Automato tepalu lygio matuoklis priekyje, toks pat principas kaip ir variklio tepalu lygio patikra. - Autopilotas daznai neveikia. - Uzgesintam varikliui, isiklausai ir lengvai pasukineji vaira i kaire i desinia, jokiu stuksejimu neturi buti. - Uzvedus varikli ir pasuki vaira nuo vieno gali iki kito kelis kartus, jokiu tarskejimu priekyje neturi buti. - Padangos turi buti lygiai susidevejusios. - Zvilgtelejus tarp ratu ir sparnu, visi plastikai, varztai turi buti vietoje ir originalus, jei ju truksta ar skyles nesueina, greiciausiai si vieta buvo musta. - Tarpai tarp sparnu, duru, bamperiu turi buti vienodai mazi. - Kita kosmetine apziura.

Edited by nordic, 2007 May 22 - 12:20.

  • 0

#154 Svečias_Zaizas_*

Svečias_Zaizas_*
  • Svečiai

Posted 2007 May 23 - 20:17

To Nordic: Va cia tai aciu. Tikrai aciu stai ko man ir reikia. Nzn. meile cupams pas mane begaline... bet kolkas ape puga nuomone mano nera viena geriausiu, tik kad grozis isties veza...!!! :lyzht:
  • 0

#155 Svečias_romasius_*

Svečias_romasius_*
  • Svečiai

Posted 2007 August 06 - 13:57

- Perkant butinai patikrink visa elektrika kiek gali, cia Pugas labai prasove, problemos ant problemu.

Tai tikrai daznos problemos su elektronika? :o
nes as irgi bandau rinktis informacija,nes jis man patiko..... ;]
  • 0

#156 Svečias_e2110_*

Svečias_e2110_*
  • Svečiai

Posted 2007 August 06 - 14:22

- Perkant butinai patikrink visa elektrika kiek gali, cia Pugas labai prasove, problemos ant problemu.

Tai tikrai daznos problemos su elektronika? :o
nes as irgi bandau rinktis informacija,nes jis man patiko..... ;]

Nesąmonė. Jei nusiperki kreivarankių surinkinėtą automobilį, tai jokio skirtumo koks gamintojas - gali būti ir VW, ir Audi, ir etc.
  • 0

#157 stii_cooper

stii_cooper
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 212
  • Vieta:Kaunas. Lietuva
  • Automobilis:Citroen C5 X7 APD

Posted 2007 August 18 - 11:59

Ash irgi labai noriu sito stebuklo. Gal Kaune (ar Marijampoleje) atsirastu koks nors klubietis, kuris galetu duoti pabandyti, kaip sitas masiniukas vaziuoja. Aisku uz benzina ir alu ash mokeciau :beer: Noriu pabandyt, kaip vaziuoja, nes kol kas tik zinau, kad graziai atrodo. Gal pabandzius vaziuot, atkristu noras ir pirkt.. Laukiu, atsakymu :)
  • 0

#158 Mindaugaz

Mindaugaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 484
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:ex Peugeot 605 sv3.0 , Volvo S60 D5 05',KIA SORENTO 3.5 4x4 naujas pirkinukas

Posted 2007 August 18 - 14:46

- Perkant butinai patikrink visa elektrika kiek gali, cia Pugas labai prasove, problemos ant problemu.

Tai tikrai daznos problemos su elektronika? :o
nes as irgi bandau rinktis informacija,nes jis man patiko..... ;]

Nesąmonė. Jei nusiperki kreivarankių surinkinėtą automobilį, tai jokio skirtumo koks gamintojas - gali būti ir VW, ir Audi, ir etc.

isvada : peugeot daugiausia kreivarankiu dirba :lol:
  • 0
auto :
ex: Peugeot 605 sv3.0
Dabar:
Volvo S60 D5 05',
Kia Sorento EX 3.5 4x4
Nuotrauka

#159 zux

zux
  • Senbuviai
  • posts 1,373
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:206 GTI '02

Posted 2007 August 18 - 17:09

isvada : peugeot daugiausia kreivarankiu dirba :lol:

lol, bet tu gi pats vazineji su tokia masina. kazkaip matau nelogiska ant savo varyt...
  • 0

#160 Mindaugaz

Mindaugaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 484
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:ex Peugeot 605 sv3.0 , Volvo S60 D5 05',KIA SORENTO 3.5 4x4 naujas pirkinukas

Posted 2007 August 18 - 17:18

vazineju, ir zinau kad sekanti masina tikrai bus ne peugeot ... ps. cia nevarau as nieko, tiesiog prisipazistu klydes pirkdamas puga :)

Edited by Mindaugaz, 2007 August 18 - 17:24.

  • 0
auto :
ex: Peugeot 605 sv3.0
Dabar:
Volvo S60 D5 05',
Kia Sorento EX 3.5 4x4
Nuotrauka




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users