Na kadangi sekmadienis ir dar saulė šviečia, tai ir aš prisistatysiu. Mano vardas Raimis. Esu iš Ukmergės. Man 23 metai. Labai domiuosi elektronika, informacinėm technologijom, kompiuteriais. Studijuoju Kaune Taikomają Informatiką. Laisvalaikiu mėgstu žvejoti(žiemą ir vasarą), krapštytis prie auto elektronikos, kad viskas veiktų idealiai, dar kažkada laisvu laiku montuodavau signalizacijas, bet tam nebeturiu laiko. Dirbu pats sau (Kuriu internetines svetaines, taikomąsias programas bei tvarkau kompiuterius). Galiu pasigirti savo turėtų automobilių gausa ir ivairove, nes turėjau Ford scorpio 93m 2l dohc, Opel Astra 95m 1.7td, Audi 80 93m 2.3, Peugeot 406 97m 1.9td, Audi 100 93m 2.8 QUATTRO, BMW 320 2.0 94m, Mazda 626 93m 1.8 dohc, Peugeot 406 96m 1.8, Peugeot 406 97m 1.8, Citroen C5 03m 2.0 HDI.
Paskutinius du auto šiuo metu ir eksploatuoju. Po tiek auto net nebekyla mintis žiūrėti kitur,
tikrai man patiko labiausiai, ir ateityje neketinu pirkti nieko kito, o tik Peugeot. Del savo "ligos" keisti automobilius patiriu labai daug nuostolių
nes dažniausiai susitvarkęs automobilį pamatau kažką tokio ko norėčiau ir būtent dabar. Dėl laiko stokos vis nepavyksta užsukti i mytą
bet pažadu greitu metu užsukti.