visai prastai! 2,2HDI
siandien visai neuzkuriau, ir net ant buksyro neuzkuriau. Klaidas mete, sinchronizacijos tarp velenu nera. Pakeitus alkuninio veleno davikli, uzsikure is pirmo karto, klaidos istrintos, sinchronizacija tarp velenu dingo, po uzkurymo daviau padirbt biski, isjungiau degima, vel uzkuriau... ir vel tos pacios klaidos ir vel taip pat kuriasi, kaip ir seniau. Kartais gali sukti kiek nori,net negriebia, kartais is puse pasukimo uzsikuria... MAT TVAJU!!!!!
Kas per unoravas francuzas!?
Gal kas kokiu minciu???????
Nelabai supratau is tavo aprasymo, bet pvz. pas 1.6HDi yra du sinchronizacijos davikliai, vienas ant alkuninio kitas ant velenelio. Gal ir pas 2.2HDi taip pat. Tikrinai abu?
Man tai autorizuoto serviso meistrai buvo sita virsutini davikli nustume, kai keite pagrindini dirza, puse metu prasikankinau su nesikurimo problema, kai uzkurdavau bijojau net masina gesinti. SPakenas sutvarke.
speju ir man reiks pas ji vaziuot.
Zinau, kad 2 davikliai, tikrinom vakar ir virsutini, signalas ant oscilografo toks koks turi buti, bet gal ir ten beda,signala gali duot, bet tarpelis netoks arba jei tas daviklis buvo blogai pastatytas tai galejo galiukas jau but sumaltas velenelio skyvo, nes alkuninio davikli pakeiciau, nepadejo. klaida vistiek ta pati, kad nera sinchrono tarp velenu, o tiksliau kazkaip camshaft sencor no signal, dar ten kazkas buvo parasyta, nepamenu.
gali buti beda ten, nes dirzas keistas nesenai sake pardavejas, buvau dangteli nusiemes, atrodo tikrai naujas, lygtai sake viska keite jis kartu, ir ka zmogus sakes, ta ir radau pakeista, FAPA iskastraves, dusle nauja, rankinis naujas. Pardavinejo nes sonas pamustas... bet gal ir ne del to, gal irgi uzsipypino ieskot del ko nesikuria
tai ir man isude
nepykstu, nemanau, kad yra nepataisomu bedu, tik viskas atitinkamai kainuoja, o mano atveju aisku bus koks sudniekis, kur kokie sudarankiai bus suknise uztai tas ir daros.
tiesa, siandien prie -7 uzkuriau is po nakties is 3 karto. Po to po 4 valandu poilsio vel uzkuriau is pirmo karto, prie -11.
Edited by 406 GLX, 2011 January 28 - 01:03.